Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא הבעיה

אני עם 32' ומרחק 3 מטר מהעין למסך עם רזולוציה 768@1280 ואין לי בעיה לקרא

הדפדפן מוגדל ברמה אחת ואני עם פונטים גדולים (לא גדולים מאוד) וגם מעבר לאינטרנט הכל נראה סבבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז יש לך ראייה של נץ, כנראה.

בשבילי גם 42 אינץ' מ-3 מטר זה גבולי

(כל עדשה תחתית של בקבוק ערק או משהו כזה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זו לא הבעיה

אני עם 32' ומרחק 3 מטר מהעין למסך עם רזולוציה 768@1280 ואין לי בעיה לקרא

הדפדפן מוגדל ברמה אחת ואני עם פונטים גדולים (לא גדולים מאוד) וגם מעבר לאינטרנט הכל נראה סבבה

אתה מדבר רציני.:shock:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לראיה שניתן לקרא בבבירור הושבתי את האמא בת ה 70 והיא לא דיווחה על בעיה בקריאה גם על רזולוציה 1360@768

3 מטר - 15 בלטות של פעם !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נו, לא שמעת שראייה טובה זה דבר גנטי?

לאמא שלך יש בטח ראייה טובה יותר מזו שהייתה לי בגיל 5.

לבן-אדם מהשורה בלי עיני נץ שעוברות במשפחה,

המרחק שציינת גדול מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה שאתה מתאר נשמע מוזר מאוד.

קודם כל, יש לך מסך LCD בגודל 37 אינץ', כך שמרבית הסיכויים שהוא ברזולוציה טבעית של 1360 על 768. כל רזולוציה אחרת שתפעיל תגרום לכך שיראו הרבה פחות טוב (כמובן שאם תפעיל 1280 על 768 זה יהיה סביר, אבל 800 על 600 זה בטח נורא ואיום). כמו שכבר הציעו לך, מומלץ מאוד להגדיל את הפונטים בדפדפן או בוינדוס בכלל אם אתה לא רואה טוב.

בנוגע לסרט - תפתח את הסרט במדיה פלייר ותעשה דאבל קליק על הסרט - הוא ייפתח במסך מלא, לא ייחתך ולא בטיח. ככה אני רואה את רוב הסרטים שלי ואיכות הצפייה מצוינת.

רוני

נתתי ניסיון לרזולוציה שהמלצת...נראה בעוד כשבוע אם אני ואשתי נתרגל....

לגבי סרטים במדיה פלייר,GOM פלייר,נרו פלייר או כל נגן אחר.. במעבר למסך מלא, אצלי הסרט נחתך מעט בצדדים כאשר אני ברזולוציה שהמלצת,לא הצלחתי לסדר את זה עם שום שינוי הגדרה, ברזולוציה הקודמת הסרט באמת היה בFULL SCREEN,אני באמת לא יודע למה אצלך כן רואים במסך מלא.

למישהו יש רעיון איך בכל זאת ניתן לראות במסך מלא??

לגבי הגדלת הפונטים,כפי שכבר רשמתי הגדלת הפונטים מגדילה את הפונטים בכל מה שקשור למסגרת דרך האינטרנט(קובץ,עריכה,תצוגה וכו...)ולא את הטקסט בדף האינטרנט עצמו.הגדלה בעזרת CTRL+ מחזירה אותי למצב שבו לא כל דף האינטרנט מופיע על המסך ואני צריך לגלול על מנת לזוז ימינה שמאלה...

טוב..קשה לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה...

תודה לעוזרים.

פורסם

תקשיב, זה באמת מוזר. עשיתי ניסוי ושמתי את הרזולוציה על 800X600 כמו אצלך - רואים הרבה פחות מהמסך והתמונה מתוחה לצדדים בגלל הפרופורציות של המסך (800 על 600 זה 4 על 3, בעוד מסך LCD או פלזמה הוא 16 על 9 - רחב).

במצב כזה אם שמים סרט או סדרה שמשודרים בפורמט רחב ועוברים למסך מלא במדיה פלייר אז התמונה מתוחה לצדדים - אבל רואים את כולה. כששמים על הרזולוציה הטבעית של המסך רואים על כל המסך - אבל בשום מצב הסרט לא אמור להיחתך בצדדים כשאתה עושה מסך מלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...