Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב בסלון מחובר לLCD בכבל VGA.

כמובן שהמסך עושה התאמה באופן אוטומטי עם המחשב אולם הבעיה שלי היא הרזולוציה.

כרגע אני עובד עם רזולוצה 600*800 והדפי אינטרנט מאוד גדולים,מה שהייתי רואה בדף אחד,כיום אני צריך לגלול את הדף כלפי מטה לראות את השאר,הרזולוציה הקטנה יותר בשלב אחד שאני יכול לקבוע היא768*1024 והבעיה היא הכתב כבר קטן מדי ואני לא רואה ברור אם אני לא מתקרב(אולי זה הגיל:-))..דרך אגב מדובר על מסך 37 אינט'ש כאשר המרחק בין הספה לטלויזיה הוא 3 מטר.

ולעניין.. האם ישנה דרך לשים רזולוציה בין לבין?? האם ישנה איזו תוכנה שיודעת לעשות את זה? מערכת ההפעלה שלי היא XP בעיברית.

תודה לעוזרים.

פורסם

אם יש לך אקספלורר 7 ומעלה, תלחץ על +ctrl או על -ctrl, זה יגדיל ויקטין את תצוגת אתר האינטרנט.

אתה יכול גם לקבוע פונטים גדולים בהגדרות התצוגה.

כפתור ימני - מאפיינים - הגדרות - מתקדם - הגדרות DPI - תשחק איתם ותראה מה נוח לך אם בכלל. (בחלונות XP)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תישאר הרזולוציה הנוחה לך ואפילו בגבוהה ממנה אם אתה רוצה מיבחינת נוחות

מיחינת כתב פשוט תעשה קליק ימני על שולחן העובדה >מאפיינים>תצוגה>למטה תשנה את הפונט לגדול או גדול מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למסכי LCD יש "רזולוציה טבעית" שזו הרזולוציה בה הם עובדים בצורה אופטימלית.

כל נסיון לשנות אותה יהרוס את איכות התמונה ואף עלול לגרום נזק לטלויזיה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המחשב בסלון מחובר לLCD בכבל VGA.

כמובן שהמסך עושה התאמה באופן אוטומטי עם המחשב אולם הבעיה שלי היא הרזולוציה.

כרגע אני עובד עם רזולוצה 600*800 והדפי אינטרנט מאוד גדולים,מה שהייתי רואה בדף אחד,כיום אני צריך לגלול את הדף כלפי.

זו רזולוציה מאוד נמוכה כיום,אני עובד עם 1920*1200 ככה שאת האיכות אתה ישר רואה.(לא וזה בכלל לא קטן)

נסה לעשות מה שהציעו מעליי.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
זו רזולוציה מאוד נמוכה כיום,אני עובד עם 1920*1200 ככה שאת האיכות אתה ישר רואה.(לא וזה בכלל לא קטן)

לא יודע באיזה מסך אתה משתמש,אבל ברזווציה שהמלצת לא ראיתי כלום,כתב סתרים.

אני מנסה חלק מהדברים שהציעו מעלי,יש עוד רעיונות.

תודה.

"תישאר הרזולוציה הנוחה לך ואפילו בגבוהה ממנה אם אתה רוצה מיבחינת נוחות

מיחינת כתב פשוט תעשה קליק ימני על שולחן העובדה >מאפיינים>תצוגה>למטה תשנה את הפונט לגדול או גדול מאוד"

הבעיה זה גודל הפונטים בדף האינטרנט..ומה שהצעת לא משנה אותם אלא את הפונטים של המחשב עצמו.

פורסם

הבעיה זה גודל הפונטים בדף האינטרנט..ומה שהצעת לא משנה אותם אלא את הפונטים של המחשב עצמו.

צודק,באיזה דפדפן אתה משתמש אם בפיירפוקס או אקספלורר פשוט תלחץ ctrl יחד עם הגלגלת של העכבר למטה או למעלה זה משנה את גודל הכתב.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

וגם בלי הקיצור דרך כדאי שתדע שבכל דפדפן יש למעלה לשוניץ VIEW ושם יש אפשרות לשנות את גודל הפונט

פורסם
צודק,באיזה דפדפן אתה משתמש אם בפיירפוקס או אקספלורר פשוט תלחץ ctrl יחד עם הגלגלת של העכבר למטה או למעלה זה משנה את גודל הכתב.

אתה תותח, למדתי טריק חדש-תודה!!! עזרת לי רבות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ב FF זה משנה את הגודל של הכל (כמו זום)

(יכול להיות שגם ב IE) אפשר ללכת ללשונית תצוגה ושם איפה שעושים זום יש אפשרות לסמן V שרק גודל הפונט ישתנה

פורסם

לא יודע באיזה מסך אתה משתמש,אבל ברזווציה שהמלצת לא ראיתי כלום,כתב סתרים.

אני מנסה חלק מהדברים שהציעו מעלי,יש עוד רעיונות.

תודה.

"תישאר הרזולוציה הנוחה לך ואפילו בגבוהה ממנה אם אתה רוצה מיבחינת נוחות

מיחינת כתב פשוט תעשה קליק ימני על שולחן העובדה >מאפיינים>תצוגה>למטה תשנה את הפונט לגדול או גדול מאוד"

weezy אתה בטח משתשמ בTV HD או במסך מחשב 20-22 אינץ'?

TV בגודל 37 אינץ' לא תומכת ברזלוציה הזאת.

רזלוציה אפוטימאלית של TV LCD בגודל 37 אינץ' היא: 1366X768 או לחילופין TV LCD HD אשר תומכת ברזלוציה של: 1920X1080.

תגדיל מעט את הרזלוציה מעל 800X600 ותעשה ZOOM בדף האינטרט.

פורסם

כאשר אני מגדיל את הרזולוציה ומגדיל את הפונטים זה עוד איך שהוא נבלע בגרון אבל כאשר אני מנגן לילדה נגיד איזה סרטון במדיה פלייר,גם אם אני עושה FULL SCREEN אז הסרטון נחתך בצדדים,הוא לא מראה על מסך שלם ולי אישית זה מפריע(גם אם אני רואה סרט),נראה לי שאשאר עם הרזולוציה הקיימת 600*800.

תודה לכולם על העיצות.

חג עצמאות שמח.

פורסם

מה שאתה מתאר נשמע מוזר מאוד.

קודם כל, יש לך מסך LCD בגודל 37 אינץ', כך שמרבית הסיכויים שהוא ברזולוציה טבעית של 1360 על 768. כל רזולוציה אחרת שתפעיל תגרום לכך שיראו הרבה פחות טוב (כמובן שאם תפעיל 1280 על 768 זה יהיה סביר, אבל 800 על 600 זה בטח נורא ואיום). כמו שכבר הציעו לך, מומלץ מאוד להגדיל את הפונטים בדפדפן או בוינדוס בכלל אם אתה לא רואה טוב.

בנוגע לסרט - תפתח את הסרט במדיה פלייר ותעשה דאבל קליק על הסרט - הוא ייפתח במסך מלא, לא ייחתך ולא בטיח. ככה אני רואה את רוב הסרטים שלי ואיכות הצפייה מצוינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מסך 37 אינט'ש כאשר המרחק בין הספה לטלויזיה הוא 3 מטר.

זאת כל הבעיה, מרחק הצפייה גדול מדי ביחס למסך.

כמו שאמרו, תשמור על הרזולוציה הכי מתאימה למסך (מה שכתב רוני)

ותשחק עם הגדלות פונטים וכיו"ב. אלה פתרונות זמניים לבעיה,

שתיפתר באמת רק אם תקנה מסך גדול יותר (50 אינץ'? למה לא)

או אם תקרב את הספה ל-2 מטרים ומטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...