Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת בעלות קודמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי,

רק בריאות,זה הדבר הכי חשוב בחיים.

לא יודע מאיפה הקרצת את החוזה הזה (מקווה שזה גם לא היה רעיון שלך) אבל נראה לי שבגדול אכלת אותה.

תוך שבוע הוספת 2 ידיים לרכב, לך תדע מה הרכב שלך עבר בשבוע הזה (לא נכתב כדי להפחיד אותך חלילה, אלא פשוט כי זו האמת).

רוצה להבין כמה זה דפוק ?

שכח לרגע שהרכב הזה היה שייך לך עד לפני שבוע, אתה עומד לקנות רכב שגם אם "נשכח" מעניין היד שלו,אתה בעצם קונה אותו בלי בדיקה, כי אתה הרי לא יודע אם זה שקנה ממך היה איזה סוחר או בעל מוסך ממולח שהחליף לך חלקים ברכב, ועוד עשה את זה בצורה חוקית.

לחלק מהאנשים גונבים רכבים רק בשביל חלקי החילוף,אתה בעצם תרמת את הרכב שלך מרצון.

שוב,מקווה שבסוף יתברר שהרכב חזר בדיוק כמו שהלך ושהכל בסדר,אבל זה לא מריח טוב.

לסיום,

פעם הבאה שאתה קונה רכב,תשתדל לקנות רכב יוקרתי,מדי פעם יש פה כאלה שמתחתנים ומחפשים רכב לאיזה יומיים.

חייך ידידי, הכל לטובה !

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תוך פחות משבוע הרכב הוסיף עוד שתי ידיים.

זה בטוח יישמע טוב כשהוא יסביר את זה לקונה הבא של הרכב... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברור שזה נשמע טוב, אפילו טוב מאוד :-)

התסריט הולך כך:

כשמכרתי את הרכב הכנסתי סעיף לחוזה שאם אני לא מוצא רכב טוב יותר, אז תוך שבוע הקונה מחוייב להחזיר לי את הרכב שלי.

חיפשתי רכב אחר אבל לא מצאתי משהו איכותי כמו שמכרתי, אז מימשתי את האופציה בחוזה וביקשתי את הרכב חזרה :shock:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
זה כבר חצי-חצי. הכול יהיה תלוי בשופט. יש פה הסכם, אם אין את הסעיף הזה בהסכם, שיחיה עם זה. אני אישית לא הייתי מאשר תביעה כזאת (אילו הייתי במעמד הראוי), יש גבול גם לטיפשות.

הדבר אכן בעייתי מבחינת דיני החוזים אך אפשרי. כמו כן, יתכן שהדבר יהיה אפשרי מכוח חוק עשיית עושר ולא במשפט (גם עניין זה בעייתי - בדגש על היסודות וכיו"ב אך יחד עם זאת יכול ויהיה אפשרי).

פורסם
הדבר אכן בעייתי מבחינת דיני החוזים אך אפשרי. כמו כן, יתכן שהדבר יהיה אפשרי מכוח חוק עשיית עושר ולא במשפט (גם עניין זה בעייתי - בדגש על היסודות וכיו"ב אך יחד עם זאת יכול ויהיה אפשרי).

לדעתי המוכר עשה הסכם מחייב, שבו הוא התיר לקונה לחזור בו תוך שבוע מן הרכישה. וזה מה שעשה הקונה

הסכם לא חכם ברמות שלא ייאמנו אבל עדיין הסכם.

לכן שום בית משפט ושום נעליים.

אולי ילמד במכירה הבאה

יום עצמאות שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ערב טוב

כמו שכתבו קודמיי, אין שום אופציה כזו בחוק.

הפעם זה עלייך אבל העיקר הבריאות.. :wink:

אין מה לעשות.

פעם הבאה כשעושים זכרון דברים יש לוודא שאין שום פירצה המאפשרת לקונה להתחרט אפילו 2 דקות אחרי העברת הבעלות.

קרה לי כבר כמה פעמים שמכרתי מכוניות ואחרי מס' ימים הלך להם מנוע, גיר, ראש ועוד כלמיני דברים יקרים..

התקשרו אליי ובלבלו לי במוח, אז מה? לא ראו אפילו שקל..

אין מה לעשות - מי שקונה חובת הבדיקה עליו ואפילו אם הכל עכשיו תקין יכול להיות שמחר בבוקר

יישרף לו איזה פיוז, יתחמם האוטו וילך ראש מנוע אז מה לעשות? זה בעיה שלו.

לפעמים מרוויחים ולפעמים מפסידים.

תקווה שזה יהיה השיעור הראשון והאחרון שלך.

חג עצמאות שמח

אלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב שלי שלי הוא יד 10 ואני ה 11.

ואנשים חושבים שהוא יד 2...3.

ותמיד שואלים אם זה למכירה.

זה לא תמיד קובע, אבל אם אתה מחשב את זה ע"פ מחירון רשמי, יחסר משהו כמו 200 שקל לא יותר.

פורסם

נראה אותך מוכר אותו כשיגלו שהוא יד 11...

או לחילופין, אם ניקח מקרה ממוצע, נראה אותך מוכר רכב שנת 2000 , יד 6 שלפני שבוע היה 4.

נכון שהיד לא קשורה במישרין למצב הרכב, אבל קשורה לסחירות בצורה ישירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון. אבל ברכב כמו שלי שנת 94 זה לא ישפיע כמו פורשה בוקסטר או Z4 כמובן.

אני לא יודע באיזה רכב מדובר.

• תוכן חדש...