Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! אני וחבר שלי מצאנו רנו קליאו שנת 96 עם 90.000 ק"מ יד 1 גיר אוטומט.המוכרת רוצה 8K,בהערות היא ציינה שהמחיר כה נמוך בגלל שיש בעיות קוסמטיות ולכן היא מורידה את המחיר.כאשר דיברתי אתיה בטלפון היא אמרה שהרכב טופל במוסכים מורשי רנו,לדבריה בעיות ה"קוסמטיות" נגרמו עקב חניות בשינקין כי שם היא גרה.

האם זה חשוד?

מחיפושי בפורום הבנתי שבדגם הנ"ל יש להתרחק מהתיבה האוטומטית כמו מאש,האם זה נכון? האם יש אפשרות בבדיקה לגלות כמה זמן נותר לאוטומט?

אני מפחד ש"בעיות פלאסטקיה" נגרמו ממשהוא טיפה יותר חמור מסתם חניות ברחוב שינקין.

יש משהוא עוד שאני צריך לשים אליו לב בדגם הנ"ל?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

במקרה ראיתי את הרכב שעליו את מדברת , כל האוטו שבור, פנסי בלימה מנופצים, שני פנסי האיתות מנופצים, המראה השמאלית היתה בתוך הרכב, הימנית מחוברת עם ברגים ואיזולירבנד.זה מה שראיתי חיצונית.

בפנים : ריפודים קרועים, ריפוד על הדלתות קרוע.

זה הספיק לי ואפילו לא התקשרתי אליה שתרד ותראה לי את הרכב מבפנים.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

תודה רבה לך! חסכת לי את הנסיעה והטרטור!

יש לך מושג ממה זה יכל להגרם?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

גם לי היא אמרה שזה בגלל חנייה, יכול להיות שזה הצטבר עם כל השנים ואף אחד לא טיפל חיצונית, זה לא משהו שקרה ביום אחד.

בהצלחה.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

• תוכן חדש...