Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דור,

עשיתי פרומו למשהו שפורסם באוטו פעמיים - במקרה של הנסיעה לאיטליה (בעיקר כי השתתפתי בה) ובמקרה של הנהיגה בבוגאטי (כי זה באמת משהו מיוחד). אני מנהל כאן הרבה לפני שהתחלתי לעבוד באוטו ואני לא מרוויח מניהול הפורום שקל (גם לא מאיזה לינק או שניים לאתר המגזין) כך שאין פה שום ניגוד אינטרסים.

להגן על המגזין אני אכן עושה, בשני מקרים בלבד: כאשר ההאשמה קשורה בעקיפין או במישרין אלי (בתור עובד של המגזין) וכאשר היא נעשית בזדון וללא שום בסיס מאחוריה (כמו רוב ההתקפות שלך - כולל זו שבשרשור הזה). אתה לא היית מגן על העבודה שלך?

אגב - זה היה "מחכים ל-3" וכן, מהיכרות עם כותב הכתבה אני משער שזה לא חף מציניות, לא שזה באמת משנה - אבל הרי אצלך כל משפט שלא מתאים בדיוק לאג'נדה שלך מיתרגם ל"המגזין מושחת" - באמת אין לך דברים יותר טובים לעשות...

אגב, הקליפים של הבוס שלי, בדיוק כמו הקליפים שלי או של אחד מהמגישים האחרים - מתארים את דעתנו על המכוניות - ולא פעם חוות ה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד משהו - זה היה "מחכים ל-3" וכן, מהיכרות עם כותב הכתבה אני משער שזה לא חף מציניות, לא שזה באמת משנה - אבל הרי אצלך כל משפט שלא מתאים בדיוק לאג'נדה שלך מיתרגם ל"המגזין מושחת" - באמת אין לך דברים יותר טובים לעשות...

אגב, הקליפים של הבוס שלי, בדיוק כמו הקליפים שלי או של אחד מהמגישים האחרים - מתארים את דעתנו על המכוניות - ולא פעם חוות הדעת שליליות. אם אתה לא מסכים עם הנאמר אתה מוזמן להגיד שאנחנו טמבלים, אבל לך הרבה יותר נוח לטעון לשחיתות, אפילו שהטענות שלך לחלוטין לא נתמכות על ידי עובדות. פשוט בושה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא צודק...לפני הכתבה שכולנו ראינו בכמה וכמה מהדורות חדשות אין הרבה אנשים בארץ שידעו על המדבקות הללו:shock: עכשיו הרבה ידועים ואנחנו נראה עוד שימוש נרחב במדבקות האלה:twisted:!!

אחלה פרסומת של המשטרה עכשיו המוכרי מדבקות יעשו קופה!!

פורסם
דני פרומצ'נקו הוא עבריין (בכלל) ועבריין תנועה (בפרט) בעצמו, ותאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר.

זה לא סותר את זה שיש אמת בדבריו, זכות הביטוי יש לו, וכמו כן אני מניח שהרוב יסכימו בדעות שהביא בסירטון הנ"ל.

אז אינטרסים של "מתנדב או אחד מהמערכת" אינם רלוונטיים כאן.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
לראות מישהו נוהג במהירות של 100++ עם יד אחת על ההגה תוך דיבור במוטורולה עושה לי חררה.

[כן, החננה עם המשקפיים שיושב כמו סבתא קרוב להגה עם שתי ידיים על ההגה (ואולי קצת מרפק על החלון) זה אני].

גם אני ככה,כי התרגלתי ככה מהשניה הראשונה שיש לי רשיון,ואת האמת? שאני רואה מישהו נוהג שהוא שבקושי מגיע עם הצ'ופצ'יק של הזרת לשעה 12 של ההגה,ובכלל כל הדאווינרים\ערסים (הסליחה עם ציבור הדאווינרים\ערסים) שיד אחת מטיילת לה מחוץ לאוטו ויד אחת נאבקת עם ההגה,אני מסתכל עליהם כאידיוטים הרבה יותר מאשר על אלו שנוהגים בשתי ידיים (כמו שצריך :roll:) כ"חנונים".

הרי אף אחד פה לא יתווכח שהשליטה באוטו גדולה עם שתי ידיים פי כמה וכמה מאשר עם יד אחת,אז אני צריך להחשב כחנון כי אני רוצה להיות כל הזמן בשליטה :roll: ואם אני לא טועה,היה פה דיון על זה פעם באחד השרשורים,והרוב באמת אמר שהוא נוהג עם 2 ידיים על ההגה.

just my 2 cents :|

פורסם

אין לכם מושג כמה אנשים מתחילים לשאול על המדבקות האלו בכל הפורומים בארץ ולרובם בטח יש יונדאי גטס או מאזדה 3 שאין אותם "הרבה" בארץ בכלל.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

תכלס,המשטרה יצאה פשוט מפגרת מהקטע הזה. אני לא אתפלא אם הדבר הזה הולך לתפוס :?

אבל,שאלה - כל המצלמות בארץ בלי יוצא מן הכלל מצלמות עם פלאש? או שגם ללא פלאש המצלמה יוצרת סינוור?

פורסם

זמן מצויין לייבא חצי קונטיינר של מדבקות :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

לא מכיר את פרומצ'נקו, לא יודע עליו כלום, לא מגן עליו, לא תוקף אותו, אין לי אינטרס אישי.

המילים שלו בסלע!

כל מה שהוא אמר שם נכון.

אם הייתה האפשרות לדבר ככה פנים מול פנים לשר התחבורה ולמשטרה, ביחד עם סטטיסטיקות על הקשר שבין מהירות לתאונות, לכולנו היה יותר נחמד והיינו נוהגים יותר רגועים (באותה מהירות שעכשיו, אבל יותר רגועים).

הייתי רוצה לראות את התגובה של כל הבכירים במשטרה אם מתעמתים איתם מול מצלמות בעניין הזה.

אני מעדיף להסתכל על הכביש במקום לחפש את הניידת שחונה לה בצד הכביש כדי לתפוס אנשים על 100באזור שצריך להיות 90, אבל הכריזו עליו כעל אזור של 50 לפני כמה חודשים, כשעדיין היו שם עבודות (הכניסה לנשר).

לא צריך את הניידות האלו.

השוטרים פשוט לא עושים את מה שצריך, אלא אוספים כסף בשביל המשטרה.

התאונות לעולם לא יירדו ככה.

אם המהירות הייתה כל כך מסוכנת, היינו שומעים על יותר מקרי מוות בפורום הזה. כמה אנשים מהפורום נהרגו בתאונות דרכים במהירות? 3? 4?

פורסם

כולם מדברים על מדבקות מדבקות, פרסום למדבקות - איפה המדבקות?! חרשתי את האינטרנט (ואת הפורום) ואין שום מקום שמוכר מדבקות כאלו (פעם היה, אני זוכר, אבל היום?).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סביר להניח שלא תמצא אותם באופן גלוי כי המדבקות האלה לא חוקיות ובמשטרה ציינו שהם ימצאו מי המוכר של המדבקות כי גם הוא אחראי לפשע הזה.

רק לא ברור לי, נניח והמדבקות האלה לא חוקיות, יש חוק שאוסר על המכירה? הרי גם אגזוזים לצורך העניין ופילטר פתוח זה בניגוד לחוק, אבל לא ראיתי שאוסרים על מכירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...