Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבחינת בטיחות? (מראה, ביצועים ונוחות לא מעניינים אותי בכלל)

פוקוס 2001 עם כרית אויר אחת בלבד (זה מה שהצלחתי למצוא בשוק)

או ליאנה 2002 עם 4 כריות אויר

פורסם

הליאנה לא נבחנה ב-EURONCAP, אבל כן במבחנים אמריקאיים, ושם היא קיבלה תוצאות דומות למדי לאלו של הפוקוס מאותן השנים. לכן, לדעתי, יש סיכוי טוב שהיא בטוחה לא פחות ואולי קצת יותר עם 4 כריות אוויר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה זה בטיחות?

האם בטיחות זה רק כריות אויר? האם בטיחות זה רק בהתנגשות חזיתית או צידית? בטיחות זה גם תכנון של רכב, אזורים סופגי אנרגיה, מסיביות של רכב וכו'. אם נאמר כאן שהתוצאות דומות אז יתכן.

מצד שני בטיחות היא גם התנהגות כביש ויציאה ממצבים מסוכנים של איבוד שליטה או סטיה מנתיב, ובזה ללא שום שום ספק

הפוקוס בהיותה המשפחתית לדעתי הטובה ביותר בשנים ההן ממש מצטיינת. הליאנה, ויסלחו לי ארבע כריות האויר שלה , אינה משתווה בשום פרמטר של התנהגות כביש לפוקוס (ולא, פירושה של התנהגות כביש אינה רק הנאה מנהיגה כפי שציינתי).

ועוד לא דיברנו על הכיעור של הליאנה (אבל זה עניין של טעם)

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...