Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה על הרכב דיבורית של נוקיה דגם : HFU-5

ואני רוצה להתקין דיבורית אחרת ולהשתמש בכבלים הקיימים במקום להריץ שוב.

על הכבלים הישנים לא כתוב כלום מה שיש זה 5 חוטים:

אדום:מחובר ל(+) קבוע של הרכב עובר דרך פיוז

כחול: עובר דרך דרך פיוז ומחובר חיבור ליד האדום מתחת להגה.

שחור:מחובר נראה לי על גוף הרכב כנראה (-)

והחוטים הירוק והצהוב נעלמים לי באמצע לא יודע מה הם.

מצאתי גם את הקישור הזה אולי זה יעזור.

החוטים החדשים הם רק ארבע:

אדום: battery "+" 12 volt

אדום-שחור:ground "-"

לבן: radio mute "b

לבן-צהוב:car keybox on

איזה חוט לחבר לאן? ומה זה החוטים הנעלמים?

חוץ מזה מדובר על גולף 02 עם קודן.

צריך לנתק את המצבר או משהו שלא יהיה בלאגן? (כי אני זוכר שזה מומלץ ברדיו כדי שלא יהיה קצרים)

תודה מראש על העזרה

פורסם
היה על הרכב דיבורית של נוקיה דגם : HFU-5

ואני רוצה להתקין דיבורית אחרת ולהשתמש בכבלים הקיימים במקום להריץ שוב.

על הכבלים הישנים לא כתוב כלום מה שיש זה 5 חוטים:

אדום:מחובר ל(+) קבוע של הרכב עובר דרך פיוז. כמו שכתבת - פלוס קבוע, חבר אל החוט האדום בחדשה.

כחול: עובר דרך דרך פיוז ומחובר חיבור ליד האדום מתחת להגה. פלוס דרך סוויץ'. חבר אל הלבן-צהוב בחדשה, אם ברצונך שהטלפון יכובה באופן אוטומטי (לאחר 30 שניות) כשאתה מכבה את האוטו, אלא אם אתה באמצע שיחה או מוציא את המכשיר מהדיבורית. אם אתה לא מעוניין בכיבוי אוט', השאר את החיבור מנותק.

שחור:מחובר נראה לי על גוף הרכב כנראה (-) כמו שכתבת. חבר אל החוט האדום-שחור בחדשה.

והחוטים הירוק והצהוב נעלמים לי באמצע לא יודע מה הם. צהוב - MUTE לרדיו. אם יש לך אופציה כזו ברדיו (השתקה בעת חיוג/שיחה/צלצול) - חבר את החוט הלבן בחדשה.

ירוק - לא בשימוש. מיועד עבור אנטנות שנפתחות בעזרת מנוע חשמלי כשיש שיחה. מיותר. חתוך ושים בידוד.

מצאתי גם את הקישור הזה אולי זה יעזור.

החוטים החדשים הם רק ארבע:

אדום: battery "+" 12 volt

אדום-שחור:ground "-"

לבן: radio mute "b

לבן-צהוב:car keybox on

איזה חוט לחבר לאן? ומה זה החוטים הנעלמים?

חוץ מזה מדובר על גולף 02 עם קודן.

צריך לנתק את המצבר או משהו שלא יהיה בלאגן? (כי אני זוכר שזה מומלץ ברדיו כדי שלא יהיה קצרים)

תודה מראש על העזרה

אם אתה פוחד לעשות קצר - נתק מצבר.

• תוכן חדש...