Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל (רכב חדש)..

לגביי היאריס (שכרגע נראת האופציה המועדפת) הבנתי שהגיר הרובוטי לא מרשים במיוחד, אבל עד כמה כדי לקנות בימינו אוטו חדש ידני ועד כמה קשה למכור אוטו לאחר מכן?

הרכב ישמש אותי בעיקר ונסיעות בין עירוניות לא ארוכות מדיי באזור המרכז וחשוב לי שיהיה בטוח אמין וחסכוני..

פורסם

רבות דובר וסופר על רכבים אלו (אולי למעט היאריס הידנית) בפורום. בצע חיפוש.

בתמציתיות:

המאזדה לא כל כך נוחה, מאוד נפוצה (מעיד על סחירות אפשרית בעתיד) ומגיעה עם בקרת יציבות.

הפיאט נוחה ומתנהגת טוב, מאוד מרווחת באופן יחסי, תיבה רובוטית מאכזבת, אין בקרת יציבות.

ליאריס תיבה רובוטית רעה במיוחד, היא מאוד פרקטית, צריכת הדלק טובה. הגרסא הידנית מגיעה עם אבזור קצת קמצני בעיקר בבטיחות.

את כולן ניתן לכנות אמינות בנתיים. מדובר ברכב חדש שאם יטופל נכון ובזמן לא צפוי לעשות בעיות, ואם יעשה ניתן לתבוע את אחריות היצרן (באם יש כזאת).

ולגבי השאלה על הגיר הידני - הרוב בישראל לא אוהב גיר ידני, אני מאוד אוהב. עשה את החישוב שלך.

פורסם

ממליץ לך להוסיף לרשימה גם את הסוויפט וגם את הפאביה החדשה ואף את האיביזה שנחתה לא מזמן.

כמה זמן את המתכוון להחזיק את הרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היאריס עברה לא מזמן מתיחת פנים קלה , המנוע שופר ויש לו 100 כ"ס במקום 87 כ"ס לפני.

הגיר הידני הוא בעל 6 הילוכים (גם הרובוטי 6 הילוכים) - שיפור נוסף בצריכת הדלק.

אני הייתי בודק את היאריס הידנית בגרסה המאובזרת.

פורסם

אם היאריס הידנית מגיעה כבר עם מפרט אבזור (כולל אבזור בטיחות) טוב - אז היא תהיה הקנייה הטובה מבין השלוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רבות דובר וסופר על רכבים אלו (אולי למעט היאריס הידנית) בפורום. בצע חיפוש.

בתמציתיות:

המאזדה לא כל כך נוחה, מאוד נפוצה (מעיד על סחירות אפשרית בעתיד) ומגיעה עם בקרת יציבות.

הפיאט נוחה ומתנהגת טוב, מאוד מרווחת באופן יחסי, תיבה רובוטית מאכזבת, אין בקרת יציבות.

ליאריס תיבה רובוטית רעה במיוחד, היא מאוד פרקטית, צריכת הדלק טובה. הגרסא הידנית מגיעה עם אבזור קצת קמצני בעיקר בבטיחות.

את כולן ניתן לכנות אמינות בנתיים. מדובר ברכב חדש שאם יטופל נכון ובזמן לא צפוי לעשות בעיות, ואם יעשה ניתן לתבוע את אחריות היצרן (באם יש כזאת).

ולגבי השאלה על הגיר הידני - הרוב בישראל לא אוהב גיר ידני, אני מאוד אוהב. עשה את החישוב שלך.

לגרנדה יש בקרת יציבות בגרסאות האוטומטיות.

emotion of motion

• תוכן חדש...