Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות קניתי את kicker ds600.2 ובגלל הבחינה הפסיכומטרית ההתקנה נדחתה לאתמול

נתקלתי בלא מעט בעיות והצעתם לי ללכת למתקין, אבל אני מעדיף לעבוד קצת קשה ושהעבודה תהיה נטו שלי

גם בעתיד כשאני יוסיף מגבר וסאב אני יבצע את העבודה (יש קצת נסיון באלקטרוניקה)

לגבי הבעיות שהיו לי בהתקנה,

דבר אחד אני יכול להגיד, היפנים מפגרים! בין המרכב לדלת אמורה לעבור צמת אלקטרוניקה והם שמו בקצה חיבור מהיר!!!

כלומר לא הייתי יכול להעביר חוט דרך כל צמת החוטים, אז קדחתי חור קצת מעל הכניסה לדלת והעברתי את החוטים דרך הצמה כאשר אני יוצא מהצמה באמצע ונכנס לחור שעשיתי, שמתי כמה שכבות איזולירבנד כדי לקבע את החוטים בחור שלא יהיו רופפים ואותה שכבה משמשת גם כתוספת להגנה מפני השבבים.

מכאן כל שאר העבודה היתה בלי הרבה התרגשויות, איטית רגועה ובטוחה

ועוד משהו נוסף הקרוס הורכב קצת מעל הקיק פאנל בגלל שיש שם אפשרות ידנית לקביעת הDB ללא צורך בפירוק חוטים, מה דעתכם על המקום?

תמונה0085.jpg

תמונה0087.jpg

תמונה0088.jpg

תמונה0089.jpg

תמונה0090.jpg

תמונה0091.jpg

תמונה0092.jpg

תמונה0093.jpg

פורסם

:lol::lol::lol: הרמקול המקורי שיש ברכב הוא פשוט בדיחה גרועה.

אני לא מבין את הקטע של היפנים לשים מסגרת מתכת 6.5" ובתוכה רמקול קטן יותר.

היה לי אותו סיפור בדייהטסו.

בכל מקרה, איך הרמקול הזה נשמע?

הביקורות עליו לא משו..

פורסם

ביקורות עליו שאלתי כאן בפורום ואף אחד לא הגיב ככה שאני לא יודע מה התגובות עליו

בנתיים אני יכול להגיד לא רע, אבל תוצאה סופית אני יקבל אחרי התקנת מגבר אבל לאט לאט

super high quality אני לא מחפש

אבל מעבר לזה יש לי להגיד שהטויטר שלהם חמוד והמיד באס בדיוק כמו הסאבים של קיקר

פורסם

יפה מאוד, גם אני עכשיו עובד על משהו לבד...

אין יותר כיף מלבנות משהו במו ידיך, להרגיש את הסיפוק שזה יוצא לך טוב.

לדעת שאתה עשית את זה הכי טוב שיכולת.

כל הכבוד

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...