Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשפר את האחיזה ברכבי, באמצעות שינוי הצמיגים בלבד.

כעת הרכב נועל goodyear duragrip 175/65/R14. הרכב לא אוחז טוב כלל, מחליק בפניות, לא בולם טוב. אני מתכוון לחדש את מערכת המתלים למתלים מקוריים חדשים, וברצוני יחד עם זאת לקנות רביעיית צמיגים חדשים איכותיים שיאפשרו לרכב אחיזת כביש טובה יותר, עד כמה שאפשר, ולהלבישם על הג'אנטים המקוריים. תקציב לרביעיית צמיגים חדשים - 2000 שקל.

שמעתי דברים טובים אודות הbridgestone turanza, מה דעתכם על הצמיגים הנ"ל? מה האפשרויות הנוספות?

תודה מראש 8)

פורסם

לך על רביעייה בגודל 185/60 R14 גם יתאימו לג'אנט שלך וגם יעמדו לך בתקציב.

בקשר לחברה מאוד ממליץ על ה C DRIVE של YOKOHAMA.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

לי יש על הרכב את ה TURANZA AR-10Z.

הם לא רעים בכלל!!

מה שכן הייתי יותר מרוצה מהקונטיננטל פרימיום קונטקט הקודמים שלי. (הדפנות שלהם קשיחות יותר ובכך יש פחות תחושה של "מריחה". הטורנזה שקטים יותר והנסיעה עליהם יותר חלקה)

המידה שלי היא 185/60/14 ובתקציב שלך אתה יכול להשיג את שני הדגמים.

בהצחלה.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

לדעתי הקונטי עדיפים.

ה C של יוקוהמה לא רעים. אבל עדיין הקונטי טוב יותר. (מנסיון והשוואה)

אם יש לך מצב להשיג את הS של יוקוהמה אז הם עדפים.

אבל מאוד קשה למצוא אותם במידות האלה.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

פורסם

אין בארץ את הטויו במידה:evil:

בדקתי את הנושא..

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

• ספונסר פורום
פורסם

השיפור הכי משמעותי הוא לעבור לחישוק 15" ולצמיגים במידה 195/50/15 שגם אפשר יהיה לאשר חוקית ברישיון,כל צמיג במידה 14 לא יתן שיפור משמעותי.

אורן

פורסם

נצל"ש - מה ההבדל בצמיגי יוהוקומה C DRIVE ו S DRIVE ? מתאימים לכל רכב? או רק לסוגים ספציפיים?

הכותב נועל S-DRIVE מעל לשנה ומבסוט מכל רגע :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הS נחשב לצמיג ספורטיבי יותר.

הC אם אני לא טועה, מותאם לנסיעה שקטה, נוחה וחסכונית ולכן רמת הביצועים היא בהתאם. (כמו המישלין אנרג'י)

הוא צמיג טוב! אבל הוא אינו צמיג לביצועים.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

פורסם

ה C ברמת הביצועים של הרכב מספיק בהחלט ,הוא הרבה יותר טוב מהמישלין הירוקים , ומספק שפע אחיזה.

לעבור מ 175 ל 185/60 (אין S במידה הזאת) עדיף על קפיצה יקרה לטריטוריית ה 195/50/15 שלא תשנה הרבה .

• תוכן חדש...