Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ו-Z370 בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאודי מכרו יותר מ5 R8 בשנה??

ורנו היא בטח לא דוגמא לשום דבר- עד שהם מזיזים שם משהו כבר יוצא דגם חדש לדגם החדש שהם לא הביאו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השערה על מחיר ה 370 יש ?

ניתן ליבא ביבוא אישי 370Z חדשה לגמרי בכ300-350 אלף שח. מחיר תחרותי אצל היבואן יהיה כ450-500 אלף שח.

שוב מדובר ביחס ביצועים\מחיר שלא קיימים ברמות מחירים כאלה ברכב גרמני (מקום משכנו הטבעי של עדר סוסים כגון זה-כ340).

אופציה נוספת היא רכב אמריקאי- ב2010 צפוי מבול של muscle cars אותן ניתן יהיה ליבא (או שיהיה יבוא סדיר) במחירים שווים לכל נפש- V8 ומאות כוחות סוס להמונים. ועוד לא התחלנו לדבר על אפשרויות השיפורים..

פורסם

אני לא מבין למה חוץ מרוי אף אחד לא מעלה את הבעיה הכי גדולה.

מי לאזעזל יטפל באוטו!?

בקרסו ימלאו לו שמן פזגז בגיר וימליצו לתדלק ב95. :?

ברוב המוסכים בורחים כשרואים קליאו ספורט נכנסת לטיפול.

צמיגי הGTR מלאים בחנקן כדי שלא יתרחבו ויתקבצו אחרי חימום (להבדיל מחמצן).

כמה תחנות מילוי חנקן יש בארץ?

בקיצור, פנטזיה נחמדה, לא רואה את זה יוצא לפועל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ורנו היא בטח לא דוגמא לשום דבר- עד שהם מזיזים שם משהו כבר יוצא דגם חדש לדגם החדש שהם לא הביאו.

עידן

אודי היא לא חברה מוכוונת ליסינג כמו רנו בישראל......

לקרסו ישראל (מהיכרות אישית) שמביאה גם את ניסן וגם את רנו -יותר מעניין למכור עוד 10 מגאן ליסינג מאשר ספורט אחת.

לצערי תדמית ספורטיבית היא לא בראש מעייניה...ולפני שמישהו קופץ ואומר "תראה את ליגת MDC השנה" - זה יפה ומכובד והגיע הזמן - אבל זה TOO LITTLE TOO LATE...

פורסם

אני דווקא לא מאלו שאומרים מאוחר מדי- אף פעם לא מאוחר לפתוח את הברז ולהתחיל לייבא רכבים חדשים ומיוחדים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן

yes!.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המיסוי בארץ הוא בין הגבוהים בעולם על מכוניות(ותקנו אותי אם אני טועה, אך גם הגבוה בעולם המערבי).

עכשיו יותר מובן?

אני יודע את זה, וזה מה שעצוב, שבבריטניה (אני לא יודע איך בשאר הארצות שציינתי), המיסים על ייבוא *סדיר* גם לא כאלה נמוכים, וספציפית לרכב הזה, שמיוצר רק ביפן ובעצם "מיובא" לכל הארצות שבהן הוא נמכר (שלא כמו הרבה רכבים שמיוצרים בהרבה ארצות ולכן גם המחירים שלהם נורא נמוכים, באותן ארצות כמובן).

וגם עם מיסוי של 100 אחוז, אני יכול עכשיו להתחיל לייבא GTRים מארה"ב, לשלם את כל המיסים, להרוויח ועדיין למכור אותן ב100,000 שקל פחות.

נראה לי קצת מושחט כל הסיפור הזה (100-150 אלף שקל רווח על רכב אחד...)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם כבר ברכבים נדירים עסקינן :

נמסרה RS6 סדאן (היחידה בארץ) ללקוח המאושר והממהר (ממהר מאוד) .

02mq5jlfxjtbfkwvbpbe.jpg

tovy0ebaoh9o4ezwxq3q.jpg

v2uwnxgohi85ohw8ju8e.jpg

gclm66xl7my3mpnnuk4f.jpg

שימו לב לכ"ס ברישיון :twisted:

ועוד קצת מהממתק הזאת מחוץ למשרד :

97n8jva8gxijqxzlidk9.jpg

cfmeildhjllea5bu2rau.jpg

cdymflwft1qu77y33g1x.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
מחיר תחרותי אצל היבואן יהיה כ450-500 אלף שח.

אני חושב שתחרותי זה לא.

מחיר GTR בארהב הוא ~80K דולר, מחיר 370 ~40K

לא סביר שבארץ ה GTR תעלה 750 אבל ה 370 תעלה 500, מה גם שב 500 אתה קונה S4 למשל, או 335. (שלא לדבר על M3 ביבוא אישי)

מחיר תחרותי לא יכול לעבור את ה 400 לדעתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מה YES?

אאודי מכרו אצלינו בארץ יותר מ5 R8?

עומר?

עידן

כן, אודי מכרו יותר מ5 יחידות של הR8 בארץ.

בארץ יש כבר 4 על הכביש (כסופה מפיתוח, כסופה מחיפה, כסופה של אוטודיל ואדומה מהתמונות של עומר).

ויש עוד יחידות שצריכות להגיע בעתיד (המפעל לא עומד בביקוש ויש רשימות המתנה בכל העולם).

אני חושב שתחרותי זה לא.

ב 500 אתה קונה S4 למשל, או 335. (שלא לדבר על M3 ביבוא אישי)

מסכים. ב500 אלף אתה נכנס לתחרות עם רכבים ממותגים יותר (BMW/אודי/מרצדס ואפילו פורשה).

תמחור ריאלי לZ370 יהיה ~350 אלף (רמת מחיר של S2000).

מחירים גבוהים יותר יכנסו כבר לתחומי מחיר של A5, SLK, בוקסטר/קאיימן, סדרה 3 וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הS4 לא משתווה ..נחכה לRS4.

הM3 יקרה בהרבה יותר.

450-500 מחיר "יבואן" זה אומר כ400-420 אחרי הנחות למינהן שזה מעולה למכונית קופה עצבנית עם 340 כוח סוס, בארץ שמוכרים TT חלושה (שבגרסת רודסטר נראת כמו אמבטיה) עם חישוקי 16 אינטש ב377K כבסיס ..

פורסם

הRS6 זאת מפלצת שלא תאמן. נראה לי שבקרוב נראה רגרסיה בכמויות הסוסים והשקעה בסיבי פחם במקום (מורידים משקל על ידי יותר ויותר חלקי סיבי פחם כמו באולטרה סופר קארס) כי זה כבר נהייה מוגזם.. זה נחמד ויפה 580 כוח סוס אבל תחשבו כמה שוקל מנוע הוי 10 מקדימה. זה כמו מטוטלת :)

פורסם

זה שה TT מתומחרת גרוע בארץ זה אני מסכים.

לעומת זאת ה S3 מתומחרת נפלא לדעתי (ולראיה יש מעל 20 על הכביש אם ספרתי נכון)

כוח סוס ל 1000 שקל הוא לא השיקול היחיד בחיים, נחכה ונראה מה יהיה המחיר ומה התמורה, האם היא יותר דומה בגימור ל B3 ליסינג או ל A5 אצילית.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...