Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אני משתמש חדש בפורום, ואני שמח להצטרף.

אני מחזיק ברכב מסוג לאנסר GLX, מודל 91, גרוטאה אבל זה מה יש. ברכב מותקנת מערכת שמע פנימית. אותה מערכת שבקה חיים, למעשה מלכתחילה לא הייתה טובה וקריסתה רק האיץ בי להחליף או לשנות אותה.

בעל מוסך המליץ על על רמקולים חיצוניים מאחר והפנימיים כבר לא מתפקדים ותיקונם בלתי אפשרי ואם כן, כרוך בכסף רב. מאחר והתקציב איננו גדול, הייתי שמח לשמוע חוות דעת של החבר'ה פה, בטח שאין לי מושג מה זה אומר רמקולים חיצוניים, כמה זה עולה ומה הפרוצדורה הנדרשת להתקנתם.

אשמח לשמוע חווות דעת נוספות ומפורטות יותר, תודה מראש. ניב.

פורסם

אהלן ניב וברוך הבא

בעל המוסך התכוון כנראה לרמקולים חדשים, ולא למקוריים שבאים עם הרכב

אי אפשר להמליץ על כלום בלי לדעת את התקציב שלך למערכת

בגלל שאתה חדש, הייתי מציע לך לערוך חיפוש בפורום ולעבור קצת על הנושאים וההמלצות בפורום אודיו לרכב

ככה תוכל לרכוש ידע בסיסי במערכות, ללמוד קצת על תקציבים למערכות, רכיבים, התקנות וכו'

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אוקיי תודה.

אממ, מכוון שאין לי את הכוונה להעמיק בנושא, הייתי שמח לעזרה נקודתית, התקציב הוא עד 500 ש"ח, וכל הפחות הרי זה משובח. כל נושא ההתקנה והחיבור יותר חשוב לי מהאיכות עצמה, גם ככה אני לא מרבה בנסיעות ברכב, ואת מעט הזמן שלי בו אני רוצה לבלות עם המוזיקה שאני אוהב.

פורסם

זה שיש לך HU סבבה זאת כבר התחלה טובה

בכדי לשמוע איכותי, מתקינים רמקולים טובים בבמה הקדמית

אם זכור לי נכון, אז הרמקולים בלאנס הם 4 אינצ' שיושבים מתחת לדשבורד ( מקום גרוע )

בכדי ליהנות משמיעה טובה- צריך לעשות בנייה בדלתות, מה גם שרמקולים קטנים ישמעו הרבה פחות טוב מגדולים יותר, וגם כמעט ואין להם מבחר

התקציב שלך ממש נמוך, ולא מאפשר להתקין מערכת שתהיה מרוצה ממנה

רמקולים קדמיים ואחוריים טובים אפשר להבא גם ב- 800 ש"ח

גם התקנה ובנייה יעלו לך כמה מאות שקלים

הייתי מציע לך לחסוך עוד כסף ולקנות רכיבים טובים שתהנה מהם, ולא להתפשר על ה- 500 ש"ח שיש לך עכשיו ולקנות זבל

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

rudy , בניה תעלה אולי כמה אלפים ולא מאות.

זה אותו RUDY מסקאלה ? :roll:

לפותח השרשור ,

כמו שרודי ציין , אם אכן אתה תשקיע בעתיד במערכת הייתי ממליץ לך , על מגבר 4 ער' , רמקולים קידמיים , וסאב .

ניתן גם לקנות יד שניה מחברי הפורום , אפילו יותר טוב מחדש :) .

אם אינך מתכוון להשקיע בעתיד , ו500 שקל זה המקסימום שאתה יכול להשקיע , התמורה הגבוהה ביותר שתקבל היא מרמקול ביצה (6X9) אחוריים טובים .

בהצלחה.

פורסם

כן סטס זה אני

אני התכוונתי לבנייה בסיסית ופשוטה ולא כמו הבניות שיוסי עושה

כמה כבר יעלה לעשות חורים בדלת, הגבהות MDF, קצת ציפוי על ההגבהות והתקנה ? בסביבות ה- 500 ש"ח בערך

• תוכן חדש...