Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין כפי שכבר פירסמתי בעבר (לא רוצה להקפיץ את ההודעה) להעביר את הרכב שלי מס' טיפולים:

1. כיוון קלאץ' (ואם הוא גמור אז להחליפו)

2. החלפת רצועת טיימינג (שהבנתי שכוללת גם עוד החלפות, מותחנים, פילטרים)

3. החלפת שמן לרכב.

ובכלל, מוסך שישמש אותי בזמן השימוש ברכב. כפי שאמרתי סוזוקי סוויפט 92' ידני.

צביקה הפנה אותי בעבר למוסך של יוסי זיסו. דיברתי עם יוסי והוא אמר לי שהוא אצלו מחליף רק לחלקים אורגינל בטיימינג ושאני בקלות בטיפול טיימינג (שהוא מחליף על הדרך עוד דברים) אגיע ל 1500 ש"ח טיפול, ושכדאי לי במצבי לחפש מוסך אחר שיחליף לחלקים לא מקוריים למשל רצועת טיימינג של GETZ שהבנתי טובה מאוד. בנוסף אמר לי שהוא לא אוהב להתעסק ברכבים ישנים כאלה.

לפיכך אבקשכם להפנות אותי למוסך טוב אמין וזול שיעשה טיפולים אלו עבורי, באזור ת"א. תודה.

אגב לגבי שמן לרכב הוא הציע לי להחליף ל 10W40 חצי סינטטי (ולא מינרלי 20W50). אבקש המלצה לשמן טוב לקנות אצל הפרסי.

פורסם

אז ככה

לאחר שצביקה אמר לי שיעלה לי משהו בסביבות ה 1300-1500 לטיימינג מקורי+נלווים (מותחנים, מחזירי שמן וכו') ושכדאי לי לחפש מוסך ששם לא מקורי (למשל של גטס-זה טוב) דיברית עם אמיר מאמיר את חזי.

אמרי הביא לי הצעת מחיר כללית בטלפון של כ-1300 ש"ח לרצועה של גטס ושאר הדברים.

השאלה שלי האם זה לא יקר מדי? אין מוסך טוב אחר שיעשה זאת ביותר זול? אחרי הכל, לא מדובר ברצועה מקורית.

(הבנתי שחוץ מלא מקורי של גטס לא כדאי להתעסק עם רצועות זולות אחרות).

סתם לידע כללי מה הבדלי המחירים בין רצועה של גטס לבין רצועה מקורית? ולמה העבודה יקרה כ"כ? 1300 ש"ח. אני לא יכול להחליף את הרצועה בעצמי?

תודה.

פורסם

היי, נסה להתייעץ עם שרון "שיא מוטורס", מספר הטלפון שלו 0577335096, הוא אמנם יושב בחולון אבל בחור הוגן מאוד עם מחירים נוחים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כנס למוסך מורשה של סוזוקי ועשה למכונית טפול לפי הוראות יצרן .

עזוב את כל החפרים שעובדים עם חלקים זולים ולא תמיד מכרים בכלל את הרכב שהם מטפלים בו .

אז תשלם 10% יותר , אבל תדע שהרכב טופל כמו שצריך

ואל תשכח להשאיר טיפ למכונאי שיטפל לך ברכב !

חג-שמח

פורסם
כנס למוסך מורשה של סוזוקי ועשה למכונית טפול לפי הוראות יצרן .

עזוב את כל החפרים שעובדים עם חלקים זולים ולא תמיד מכרים בכלל את הרכב שהם מטפלים בו .

אז תשלם 10% יותר , אבל תדע שהרכב טופל כמו שצריך

ואל תשכח להשאיר טיפ למכונאי שיטפל לך ברכב !

חג-שמח

שלום,

למה אתה כותב דברים שאין להם בסיס.מי אמר לך שאנחנו לא עובדים לפי הוראות יצרן.ואיך קבעת את איכות החלקים,בלי לדעת מה בכלל הצענו,חוץ מסוג רצועת התיזמון(גייטס).

מוסך אמיר&חזי

פורסם

לא תמיד מכירים את הרכב ?

אם תראה לי מוסך אחד שהוא מורשה מטעם משרד התחבורה, אשר מתעסק בכל כלי רכב בנזין/דיזל (מכונאות כללית) ויגיד שלעולם לא טיפל בסוזוקי סויפט, אני אבוא ואגיד לו לסגור את המוסך.

אתה כנראה שוכח שמדובר בסוזוקי סויפט, רכב קטן מיושן עממי פשוט ונפוץ על הכבשים, קשה לי להאמין שיש מוסכניק שלא מכיר את הרכב, בטח ובטח שאין צורך להכניס אותו למוסך מורשה.

(לי יש רכב 2008 ואני מטפל בו לא במורשה, זה יקר מיותר וחסר טעם, מורשה הוא בולשיט !)

פורסם

אם אמיר או חזי לא היו מכירים את דגם הרכב אז הם היו אומרים זאת וממליצים לפותח השרשור לא לבצע זאת אצלם.

כמובן שניתן לבצע העבודה לבד אם יש ידע, כלים והבנה ונסיון, אבל בדרך כלל הזול יהיה יקר והיקר יותר יהיה הזול, בסופו של דבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בכל מקרה 1300 ש"ח זה מחיר טוב (נוח, זול) לטיפול הזה? (טיימינג של גטס מותחנים ומחזירי שמן)

כמה מורשה היה לוקח על עבודה כזאת ? (עם רצועה מקורית קרוב לוודאי)

ולמה הטיפול כזה יקר אם הרצועה עצמה עולה בסביבות ה 100-200 ש"ח (?), ואורך כ-3 שעות עבודה?

פורסם

היי צביקי, הכל תלוי מה החליפו.

אני אישית מהמר רק על רצועה.

לסדר את האוזן:

רצועת טיימינג עלותה כ170-300 ש"ח ברכב הזה, לפני עבודה (עוד 250-350 ש"ח), ללא מיסב מותח ללא שום דבר מסביב.

לפותח השרשור:

עצתי לך היא להתקשר למוסך מורשה סוזוקי (הילוך שישי לדוגמא), לצלצל לשרון שרשמתי את מספרו, לרשום את המחירים שלהם, לצרף את זה למחירים שקיבלת כבר ולעשות החלטה מה כדאי לך.

בהצלחה.

פורסם

אגב, חשוב להבהיר שאל תתפתה להצעה הכי זולה, כמו שרפי אמר "הזול בסוף עולה ביוקר"

אז כשאתה מברר מחירים תבדוק טוב טוב מה כוללת ההצעה.

מעבר לזה, אל תבוא למוסך עם 1300 ש"ח בכיס ותגיד לעצמך "זו העלות שאמרו לי", כי אתה מכניס רכב ישן ועלולים למצוא איזו תושבת או גלגלת שיש להחליף ולא לקחו בחשבון, אז תשאיר לעצמך בכיס כסף לתיקונים לא צפויים.

בהצלחה ותעדכן.

• תוכן חדש...