Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה

לאחר שצביקה אמר לי שיעלה לי משהו בסביבות ה 1300-1500 לטיימינג מקורי+נלווים (מותחנים, מחזירי שמן וכו') ושכדאי לי לחפש מוסך ששם לא מקורי (למשל של גטס-זה טוב) דיברית עם אמיר מאמיר את חזי.

אמרי הביא לי הצעת מחיר כללית בטלפון של כ-1300 ש"ח לרצועה של גטס ושאר הדברים.

השאלה שלי האם זה לא יקר מדי? אין מוסך טוב אחר שיעשה זאת ביותר זול? אחרי הכל, לא מדובר ברצועה מקורית.

(הבנתי שחוץ מלא מקורי של גטס לא כדאי להתעסק עם רצועות זולות אחרות).

סתם לידע כללי מה הבדלי המחירים בין רצועה של גטס לבין רצועה מקורית? ולמה העבודה יקרה כ"כ? 1300 ש"ח. אני לא יכול להחליף את הרצועה בעצמי?

תודה.

ברחוב בר יוחאי מוסך בר יוחאי אחרי ששון הרפד 40 מטר

שאל אותו אם הוא מסכים שתביא חלפים איתך

אם תרצה המלצות לקיט החלפה דבר איתי בפרטי

פורסם

אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה מדוע הטיפול כה יקר? למה צריך לשלם על טיפול טיימינג בסביבות ה 1300 ש"ח אם הרצועה עצמה עולה כ-200 ש"ח (וכמה מותחנים ומחזירי שמן?)

שאלה שניה אני מנסה להחליף את הפילטר אוויר ברכב שלי. פתחתי את שלושת הקליפסים איפה שצריך אבל המכסה עדיין לא נפתח. ניסיתי בכוח ולא הצלחתי. יכול להיות שיש לפתוח ברגים מסויימים?

פורסם

היי, לגבי עלות הטיימינג:

יש בערך 3-4 שעות עבודה על הרכב, שעת עבודה של מוסך זה סביב 200 שח בערך.

מעבר לזה חלקים, יש לך רצועת טיימינג, רצועות אלטרנטור/מזגן, מיסבים מותחים, מחזירי שמן.

זה הכל דברים קטנים של "כאן 50 ש"ח, שם 70 ש"ח, פה 30 ש"ח", מעבר לזה קח בחשבון עלות שמן+פילטר+מצתים שזה עוד כסף.

לגבי החלפת פילטר אויר: 3 קליפסים מתכת, במרכז המכסה יש פרפר שצריך לפתוח ואז המכסה מתפרק, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...