Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה ימים הזמנתי מערכת מסוג alpine ida-x300..הבנתי שלמערכת הזאת יש חיבור אמריקאי ולא אירופאי כמו במכשירים בארץ. רציתי לדעת אם זה עניין רציני או שכל מתקין יכול לסדר את זה בלי שום בעיה?תודה לעונים.אם משהו לא ברור אני מאוד מצטער אני רושם את ההודעה מהפלאפון שלי.

פורסם

אני חושב שהבנת לא הכי נכון מאיפה שהבנת,

לא ידוע על שוני בין מכוניות אמרקאיות או אירופאיות או יפניות או כל שהן לגבי חיבור(התקנה) HU לרכב,במידה תקני וזה רכב סדרתי המיוצר ככל מכוניות בעולם.

כן יש הבדל בין HU (למיניהם)בתדרי הרדיו,במידה והזמנת מחו"ל,יכול להיות מצב שתדרי הרדיו תואמים ליבשת שממנה הזמנת,ולא לארץ שלנו.(דבר נפוץ וידוע ,ע"ע "כיול תדרי רדיו")

מאיפה רכשת את המכשיר? מהארץ? חו"ל?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תודה רבה על התגובה המורחבת.המכשיר נרכש בארה"ב לפני כמה ימים וייקח בערך כשבועיים שלושה עד שהוא יגיע.בנוגע להודעה הקודמת שלי, התכוונתי שנאמר לי שהחיבור של המכשיר עצמו הוא חיבור אמריקאי ולא אירופאי ושצריך מתאם מיוחד או מתקין שיודע לעשות את העבודה טוב בשינוי של החיבור, זה מה שנאמר לי וזה נשמע לי קצת מוזר שהסבירו לי שדבר כזה יכול להיות בעייתי.בקשר לכיול של תדרי הרדיו, מומלץ לכייל את המכשיר או עדיף לחסוך את הסיכון שייפול לידיים לא טובות ולמנוע בעיות עתידיות?

• תוכן חדש...