Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כזה דבר אימפרזה גראנד-לאונה.

"גראנד-לאונה" היא המצאה ישראלית מקומית. האימפרזה דור ראשון יוצרה מ- 1993 עד 2001 והוצעה מיומה הראשון ולאורך כל חייה גם בגרסאות הנעה כפולה (לא בשוק הישראלי).

פורסם

אני יודע שזו המצאה של המייבא הישראלי, נסיון לרכב על ההצלחה של הלאונה. אבל השאלה היא האם לא היה נסיון לייבא את דגם ה4X4 בשנת 96?

פורסם

רק בשנת 99 או 2000 אם אני לא טועה, הביאו לארץ דגם שנקרא RX זה מנוע 2000 עם 125 כ"ס אוטומט, הנעה כפולה ומראה של אימפרזה טורבו.(גריל עמוק יותר עם פנסי ערפל גדולים, ג'אנטים 15 או 16 בניגוד ל14 של הגרסה הרגילה).

1600 הנעה כפולה לדעתי היו רק בסטיישן (יכול להיות שאני טועה) ורק ידני.(עם הילוך LOW)

ב94-95 הביאו גם דגם הנעה קדמית מנוע 1800.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

• תוכן חדש...