Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין להחליף את המכשיר (המגעיל והמדכא) שברשותי (מוטורולה K3 שצריך מטען נייד צמוד, ולא ,לא בגלל סוללה דפוקה, אלא בגלל משתמש קצת דפוק.)

הקיצר, הציעו לי מכשיר חדש (?) של סמסונג כמדומני, שנקרא "אומני" (או משהו כזה) , לחילופין, N71 של נוקיה.

מה שחשוב לי, זה זמן דיבור ארוך (והם טוענים למעל 150 דקות, שזה עשרות אחוזים מעל הנתונים של המוטרולה שלי), ובעיקר, יומן פגישות ידידותי.

הנתון הזה מהותי, שכן אני נוהג להסתובב עם יומן שלא ממש נוח לי, אבל ,כאחד OLD_FASHION , אני חייב יומן ידידותי, ורצוי גם אפשרות לגלישה באינטרנט מלא (יש דבר כזה?)

היתרון לטענתם ,למכשירים האלה, הוא שהדגשתי, שאני רוצה לוח מקשים (מקלדת מלאה) ואשר בסמסונג הוא דרך מסך מגע.

1. אני לא רוצה מכשיר שהולך להתחלף ובעצם הוא לא חדש

2. אני רוצה לוודא שאני עושה החלפה נכונה, ואולי, כדאי לבצע רכישה חיצונית, לא דרך אורנג', למרות שלפי כמות השיחות שלי, כבר בשבוע הראשון, עלות המכשיר מכוסה (בתנאי שהשימוש יהיה מינמלי לאורך 3 שנים )

3. אולי יש משהו אחר, שאני לא חושב עליו, ו/או לא מודע אליו, ואינני רוצה להתקל ברכישה מוטעית בעתיד הקרוב.

נכון להיום, אני משתמש בהוצאות שיחות, קבלה, ואס אמ אסים, בלבד, השידרוג כאמור, נדרש לזמן סוללה ארוך במיוחד, ויומן ידידותי עם לוח מקשים מלא (במסך מגע או בלוח) ואם יש אפשרות גלישה מלאה באינטרנט, אז הספקות יעלמו (ורצוי מכשיר שאינו בגודל של מכשיר קשר..)

דעתם ,ו/או הצעות, יתקבלו בברכה.

אלפי תודות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לגבי היומן, תמיד רצוי גיבוי של יומן רגיל של פעם מחשש לתקלה בכרטיס זיכרון וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מובן, אבל איזה מכשיר עדיף, ולמה. את התגובה של "שביט" ראיתי, האם זהו המכשיר העדיף לי שקיים היום, ובכלל, יש אחר שעדיף, אולי בגלל פרמטר אחר שאני לא חושב עליו, ולא מציין אותו כרגע?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעניין עלויות; הייתי מציע שתקבל הצעת מחיר מתאימה גם מסלקום ופלאפון לפי כמות השימוש שלך בנייד פר חודש.

אחרי שיש לך את כל הנתונים, וודא את ההתחייבויות (ללקוח פרטי: 18 חודשים) וכמובן אם מדברים על רכישה דרך אחת מחברות הסלולאר, אתה מחוייב גם בחבילת גלישה למינימום של 18 חודשים בעלות של 24.90 שח כולל מעמ.

בצע את השיקלול וראה מהיכן כדאי לך לרכוש את המכשיר ולאיזה רשת כדאי לך להשתייך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקיי.

2 המכשירים הם דור שלישי וחצי, עם אינטרנט מלא, בלוטות' וWIFI

ההבדלים הם במסך, חיי סוללה ומערכת הפעלה.

אני אישית עובד עם E51 אחרי חודשיים עם אייפון.

מצד אחד אני מאד אוהב את הסמביאן..

מצד שני, המסך מגע הגדול..

תראה אם מציעים לך את האופציה של נוקיה 5800.

זה להנות מסמביאן עם מסך מגע גדול.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

דני אני ממליץ לך על המכשיר שאני שידרגתי.

הE51.

אין לו לצערי לוח מקשים מלא. (לכן אולי ה E71).

לי אישית הסוללה מחזיקה המון, זה אומר מעל שעתיים דיבור ביום+SMSים+המתנה+גלישה בWLAN של המכשיר.

סדרת הE היא סדרת אנשי העסקים, שהמטרה שלה היא בדיוק אנשים כמוך ומה שאתה מבקש.

אלו גם מכשירים סופר עמידים לרוב, ששורדים נפילות, מכות וכו...

והם קטנים דקים נוחים .

לקריאה מקיפה:

http://www.gsmarena.com/nokia_e71-2425.php

ו

http://www.gsmarena.com/nokia_e51-2106.php

פורסם

בתור אחד שרכש לפני כמה ימים את הE71 אני ממליץ עליו.

במידה ותרצה להשמתמש ולשחק איתו אתה מוזמן :)

עריכה:

הקדימו אותי בשניה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

האומניה זה מחשב כף יד. אין לו את העלות 23.90 לדמי מנוי בדור 3, יש לו במקום חבילת DATA כי המכשיר גולש ברשת ב DATA ולא WAP.

זה מכשיר מצויין אבל די יקר.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הLG KC910Q, יותר זול עם מקלדת על המסך מגע , יש יומן נח . יותר זול משמעותית מה OMNIA.

פורסם

דני,

E71 יעשה עבורך את העבודה בצורה הטובה ביותר, אותי הוא מלווה חצי שנה ויש לי רק מילים טובות להגיד על המכשיר הזה..ואני מאוד בררן בנושא, עבדתי 5 שנים בחברת סלולר.

סוללה חזקה

מקלדת מלאה- אמנם קצת קטנה בהתחלה, אבל מתרגלים

קומפקטי מאוד- המכשיר הכי קומפקטי בעולם עם מקלדת מלאה

קישוריות מלאה- דור 3.5, BT, WIFI

מגיע עם דפדפן לאינטרנט רגיל- עדיין לא חוויה של מחשב רגיל, אבל לדרכים זה מספיק.

סוללה חזקה מאוד

מערכת הפעלה מצויינת לדעתי

זמין אצל כל המפעילים בארץ

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הE71 הוא סוס עבודה מהבחינה של סוללה.

ה5800 של נוקיה, מכשיר מאוד מתקדם עם מערכת סימביאן מתקדמת (האחרונה שיצאה), שהיא בעצם עובדת בצורה מהירה לעומת הדורות הקודמים של הסימביאן שהיו איטיים מאוד.

תלוי מה אתה מחפש, אם נטו סוללה אז E71, ה5800 גומר הרבה יותר מהר סוללה אך מכשיר מאוד מתקדם עם סוללה חזקה בכל זאת מול המתחרים.

לגבי הסמסונג אמניה, אל תגע בו! יש לו מלא החזרות. המכשיר עובד בצורה איטית מאוד!

• תוכן חדש...