Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט...

ככה שיכולת ההוצאה שלי מוגבלת עד שלושים אלף

אני מחפש בנרות סקודה פביה ידנית כבר 4\5 חודשים זה עצוב...

מישהו יכול לכוון אותי יש לכם מושג אולי על מישהו שמוכר או איזה מגרש אמין או כל דבר שהוא שמוכרים שם פביות משנתונים 2003 2004??? פלייז....:cry:

פורסם

אינני מבין מדוע אתה דוקא נעול על הפאביה..

במהלך התקופה האחרונה היית אמור גם לנסות כיוון חדש אם אתה רואה שלא הולך חלק...

רוב הפאביות בשנתונים האלה הן בגרסת הסדאן או הקומבי... וחלק לא קטן מהם שירתו כמוניות.

פאביות שכן נמצאות במצב טוב וק''מ נמוך יותר לא ימכרו לדעתי במחיר שבין 20 ל- 30 אלף שקלים.

אני מציע לך להריץ חיפוש על פונטו ספייס. לדעתי עיסקה זו טובה יותר..

שלומי.

פורסם

לא התכוונתי לדגמים שציינת אלה לדגמים כמו CLASSIC ידני 5 דל' או COMFORTLINE ידני 5 דל' מנוע 1.4 והפביות בשנתונים האלה אמורות להימחר במחירים האלה כי זה המחירון שלהם פחות או יותר

פורסם

שלומי, הפונטו אופציה טובה בהחלט - אבל...

הפביה תספק תמורה טובה משמעותית לכסף (איכותית יותר, נוחה יותר, מרווחת יותר, חזקה יותר [101 כ"ס - בגרסה הבכירה] ונעימה יותר לנהיגה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מבין, אני לא אמרתי מילה רעה על הפביה חלילה,

התכוונתי שאם הוא לא מצא חודשים מספר את הרכב המבוקש סביר שהוא היה חושב על אופציה אחרת,

ואני דיי מסכים עם העניין שלא קל למצוא פאביה בפחות מ30 אלף שקלים בלי איזה קץ',

כי האוטו באמת ברמה אחת מעל סופרמיני שגרתי,

כמו ק''מ גבוה (מונית לשעבר) וכדומה.

פותח השרשור:

תנסה לחפש במקביל גם את הפונטו...

שבוע טוב..

שלומי.

פורסם

תנסה באוטודיל, מידי פעם יש שם מציאות כאלה.מנסיון - הם בסדר.

(זה הטרייד אין של היבואן)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...