Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע התחיל ברכב להישמע רעש מוזר שנישמע כמו רעש של ממיר קטליטי ששבק חיים, הרעש גם נישמע מהאזור של ידית ההילוכים שבדיוק מתחתיה נימצא הממיר. בנוסף לזה בלחיצה על הגז הסלד לא עולה מעבר ל3000, לא משנה כמה רחוק אני לוחץ. נורת ENGINE CHECK אינה דולקת.

האם התקלות קשורות אחת לשנייה, ומה יכול להיות הגורם להן?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

תקלה בממיר קטליטי לא משפיעה על כלום ברוב המכוניות אלא רק על פליטת המזהמים.

כמו כן היא מפעילה כמעט תמיד נורה צהובה אפילו לפני שהממיר שבק חיים לחלוטין אלא רק מתחיל.

פורסם
תקלה בממיר קטליטי לא משפיעה על כלום ברוב המכוניות אלא רק על פליטת המזהמים.

כמו כן היא מפעילה כמעט תמיד נורה צהובה אפילו לפני שהממיר שבק חיים לחלוטין אלא רק מתחיל.

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

תקלה של ממיר סתום חלקית בהחלט תתבטא כפי שאתה מתאר - (חוסר נשימת מנוע וחניקה בסל"ד גבוה).

מנורת התקלות ברכב זה לא תידלק מפני שמבחינת המחשב הכל תקין .

ניתן לאימות עם שעון וואקום או לחילופין בעזרת שעון לחץ המוברג במקום חיישן החמצן.

( גם בחוסר דלק מכול סיבה שהיא תתקבל תופעה דומה).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

משאבת דלק לא משמיע רעשים כאלו, עד כמה שידוע לי.

ביצעתי עכשיו נסיעה נוספת, הרעש נישאר אבל המנוע לא נחנק ב3000 והמשיך לעבוד גם מעבר.

אם זה אכן ממיר אז כנראה שהחלקים בתוכו זזים ומידי פעם חוסמים חלקית את מעבר הפליטה.

האם אני צודק?

SUZUKI Ignis Sport

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...