Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב,

אתמול בשעות הבוקר כשבאתי לבדוק לרכב שלי את כמות השמן במנוע,

נדהמתי לגלות שחסר לי שמן, ולפי המד טבילה זה היה מתחת למינימום:shock: ונשאר לי עוד 2000 ק"מ עד לטיפול הבא

שיהיה ב115K ק"מ. הרכב הוא שנת 2002 ומחיפוש בפורום מצאתי כמה שרשורים שהיה מצוין בהם שהשמן המתאים לwrx

מסוג סינטטי מלא 10W 60, ויש כאלה אומרים שצריך לשים 15W 50. חיפשתי אתמול בחנויות חלפים לרכבים את השמנים

הנ"ל ואין פשוט אין באף מקום!:conf:. לבעלי ניסיון על הרכב איזה שמן מתאים לwrx ואיפה ניתן להשיג אותו? אני התייאשתי:-(

תודה מראש, אלעד.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

הבעיה ידוע והשמן המומלץ- קסטרול או מוטול יקר מאוד.

אני השתמשתי לאחרונה להשלמת חסרים בשמן מסוג: אגיפ רייסינג 10/60.

מחירו- כ60 ש"ח לליטר וניתן להשיג במיכלים של ליטר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן אם כך אז 10W 60 מתאים לרכב? ואיפה בדיוק רכשת את השמן שזה הכי חשוב לי לדעת:roll:

אלעד

פורסם

האמת היא שבאיזור נתניה באמת שאינני יודע היכן ניתן להשיג את האג'יפ, אולם היות והשמן הזה בצמיגות 10W60 משמש גם במנועים של אלפא רומיאו, ידוע לי שניתן להשיגו במוסכים המתמחים באלפות, ובינהם מוסך התלתן שבקרית אריה בפ"ת וכן מוסך איציק שבבית דגן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי ומישהו מכיר עוד מקומות באיזור המרכז(עדיפות בת"א) שאפשר לרכוש שם את השמן 10/60 של קסטרול/מוטול?

מציין שוב שיש אומרים ששמן בצמיגות של 15/50 גם מתאים לרכב, האם זה נכון או אם יש בכלל שמן מסוג הזה?

תודה:-) אלעד

פורסם

Motul 300V Competition 15W50

150 ש"ח לפח של 2 ליטר אצל הפרסי (פרוחזאד ברחוב יצחק שדה - ת"א)

עד כמה שידוע לי, זה השמן ששמים במוסכים המורשים.

פורסם

רחוב יצחק שדה??:shock: חרשתי שם את כל האיזור! אבל לא חושב שנכנסתי לחנות בשם פרוחאזד של פרסי,

מקום העבודה שלי ממש קרוב לאיזור, כך שאני אלך לשם מחר:-)

פורסם

מתעלק על השרשור: האם אני מבין נכון, לרכב שלי (אטמוספרי 2.0) מומלץ 5W/30 ?

לפני שבועיים ביצעתי החלפת שמן בעצמי ושמתי אג'יפ סינטטי מלא 5W/30

האם עשיתי כשורה?

לפותח השרשור: רד להרצליה פיתוח לחנות של VALVOLINE ואני בטוח שתמצא משהו בצמיגות המומלצת, אבל רק מסדרת SYNPOWER במיכלים אפורים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ראיתי את הAGIP ב60 ש"ח באוטו דיפו, ניתן גם לקנות ג'ריקן של 4 ליטר, אם אני לא טועה אחי רכש אותו ב50, אבל זה לא כזה הבדל כבר

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חיפושים שעשיתי לגבי שמן בצמיגות 10W 60 או 15W 50 של קסטרול או מוטול ולא מצאתי אותם

בשום חנות חלפים לא בנתניה ולא בתל אביב, מצאתי בסוף שמן בצמיגות 15/50 רק של חברת total

לטיפול 10K שיש לעשות בימים הקרובים. האם מישהו מכיר את היצרן ומומלץ לרכוש את השמן?

אלעד

• תוכן חדש...