Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ נהוג לתת אופציה של יום מאסר על כל 10 שקלים.

אולי בתעבורה (או שזה לא קשור)

אבל חבר טוב של אבי קיבל גזר דין של 30000 שח על עבירת מרמה קטנה עם הקופה בעסק שלו.

והציעו לו 30 ימי מחבוש במקום.

ישב בכלא 19 יום נטו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיפוש שערכתי בגוגל

אם תמכור כליה תוכל לשלם את כל הדוחות לחובתך וליסגור את האוברדראפט בבנק ואולי ישאר מספיק גם כדיל לכסות את הטיפול הבא לרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
על מה מקבלים דוח של 500 ש"ח?

אולי אפשר להמיר את הכלא באישפוז :D

4 גלגלים על המדרכה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בוא נראה...

500 ש"ח, או טראומה לכל החיים... :puzzled:

500 ש"ח, או טראומה לכל החיים...:loco:

500 ש"ח, או טראומה לכל החיים... :screwy:

נו באמת ! :silly:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רוצה לדעת, אם יש לך כל כך הרבה זמן פנוי, למה לא הלכת 5 דקות ברגל אלה העמדת את האוטו במקום אסור ?

קיבלת דו"ח, אתה בעצמך אומר שהוא מוצדק, לך שלם אותו.

אני רוצה לראות את הפרצוף של השופט כשתגיד לו שיש לך אוטו אבל אין לך לשלם את הדוח.

אולי השפוט בעצמו יבקש וזלין ויגיד לך להסתובב.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אין סכמה שקובעת כמה שקלים שוה יום מאסר.

זה הכל תלוי בשופט בלבד.

לפני שנתיים הייתה אישה מבוגרת מנתניה ששאלה את הפקחית אם ניתן לחנות כאן, היא נענתה בחיוב וכך עשתה, כשחזרה גילתה דו''ח של 100 שקלים על שמשת הרכב, היא איתרה את הפקחית ושאלה לפשר העניין, אולם הפקחית הכחישה הכל והציעה לה להישפט וכך עשתה.

במשפט היא טענה שהפקחית שיקרה ובכך לא תשלם את קנס החניה, השופט אמר לה שהיא יכולה להיכנס למאסר של 24 שעות, היא נפגעה מזה שלא האמינו לה, ועוד יותר על הבירוקרטיה הזולה של ארצינו, היא הסכימה להישלח למאסר בנווה תרצה רק בשביל הפרנציפ.

אני זוכר שהיא הייתה בראיונות בכל העיתונים והיא סיפרה שזו חוויה לא רעה והתיחסו אליה יפה, כי פעם ראשונה נתקלו במקרה כזה.

בכל אופן לענייננו, אין לך מה לעשות בנידון אתה יכול להישפט לטעון שאין באפשרותך לשלם ויפרסו לך את זה ל 5 תשלומים.

אתה יכול לבקש (אולי) מספר שעות של עבודות שרות.

אבל ביננו בשביל מה?

מה אתה מנסה להראות, ולמי? עשית עברה שלם כמו גבר וזהו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
4 גלגלים על המדרכה

טוב לדעת.

אני רוצה לדעת, אם יש לך כל כך הרבה זמן פנוי, למה לא הלכת 5 דקות ברגל אלה העמדת את האוטו במקום אסור ?

קיבלת דו"ח, אתה בעצמך אומר שהוא מוצדק, לך שלם אותו.

.

אני גר בתל אביב כבר כמעט 7 שנים ומעולם לא קיבלתי דו"ח חניה.

עדיף לחנות בחניון מסודר, לשלם כמה שקלים, או לחנות רחוק ובחינם מאשר להתחיל להסתבך עם קנסות, גרירות והכי גרוע: נזק פיזי לרכב.

תבלה בכלא... ד"ש למייקל סקופילד :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה גר בצפון ת"א. גם אני באיזור של האוניברסיטה בחיים לא קיבלתי דו"ח, ותמיד אני מוצא חניה באפור.

ועכשיו ברצינות:

הפקחים בת"א מצלמים את הרכב? יש כבר איזה רעיון שמתבשל.

פורסם

כן, הם מצלמים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אחרי ש ISHPUZ יגמור איתו, הוא יעדיף אישפוז או כלא... :D

אתה גר בצפון ת"א. גם אני באיזור של האוניברסיטה בחיים לא קיבלתי דו"ח, ותמיד אני מוצא חניה באפור.

ועכשיו ברצינות:

הפקחים בת"א מצלמים את הרכב? יש כבר איזה רעיון שמתבשל.

אל תתחכם. אני מדבר על מרכז ת"א.

למרות שהיו גם בעיות חניה קשות בצפון ת"א באחד האזורים בהם גרתי ,היה מאוד מפתה לחנות באדום לבן או על המדרכה, אבל העדפתי לחנות לעתים במרחק של 10 דקות הליכה כדי לא להסתכן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רעיון יותר יצירתי מזה לביטול דו"ח - אין דברים כאלה :-D (כל הזכויות שמורות)

רוצה להתערב על זה?...

אוקיי. בוא ונסה את הדבר הבא:

שלב ראשון, גש לחנות אופנת-העילית הקרובה לביתך, וקנה את הכובע הזה:

roots%2Btrapper%2Bhat.jpg

אחר כך, גש לחנות בעלי חיים, וקנה לעצמך קולר במידה שלך, אבל משהו מעוצב- ולא הזבל ב-5 שקלים, הוא מגרד.

משהו כמו זה:

visiglo_bones_dog_collar.gif

בקש להישפט, ותגיע לבוש היטב באביזרים הנ"ל למשפט.

שם תטען להגנתך שאינך כשיר לעבוד עקב בעייה נפשית ולכן אין לך מאין לשלם את הקנס.

אחרי שתסיים את טיעוניך, התגרד בראשך נימרצות, עדיף עם הרגל, ואז לך ותשתין על התובע.

**הערה: לא מומלץ לומר דברים בסגנון של "אין משהו יותר יצירתי מזה" כשיש סיכוי שאני אקרא את השירשור:arrow:

מבחינתי מדובר על קריאת תיגר, וזה תמיד מוביל למקומות... מעניינים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמע, הרי בכלא בכל מקרה יפתחו לך את הצורה, זה יהיה בכפיה, בלי וזלין ואתה תצרך עד הירח וכלום לא יעזור, אז במקום זה לך ללילה בהתנדבות בגן העצמאות, תחזור עם 1000 ש"ח.

500 תשלם את הדו"ח.

500 לך למסעדה טובה, רק תחפש מסעדה שיש בה מקום בעמידה :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...