Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היום קיבלתי דו"ח חניה של 500 ש"ח. עד כאן הכל מוכר. אבל מה, לא בא לי לשלם אותו. זמן פנוי, לעומת זאת יש בשפע!.

חשבתי להשפט ולטעון שאין לי כסף - ולכן אני מוכן להמיר את הדו"ח במאסר בפועל. בטח ייתנו לי איזה יום בשביל הסמליות (אם לא יבטלו מהרחמים). יום בכלא זה באמת שטויות - בטח ביום הראשון עושים טופס טיולים, הולכים לישון (ומוותרים(!) על המקלחת :lol: ובכלל עדיף להישאר ערים) ולמחרת בבוקר משתחררים, ואפילו מקבלים החזרי נסיעות!. כמו לסגור לילה בבסיס.

חוץ מזה שהרעיון מקורי (הברקה של רגע) - האם ישיבה בכלא, גם אם מדובר ביום וגם אם זה לא משהו פלילי - נחשבת כ'כתם רע'? זה נרשם היכן שהוא? איך הולך השיבוץ? (האם יש סיכוי לשבת באותו תא עם עבריינים כבדים?!).

יאללה, תגידו מה דעתכם.

(מי שחושב להציע תרומות, אני לא מקבל סכומים של פחות מ-100K. אימפרזה STI 03-04 גם הולך :lol:)

ואולי בכלל יש שיטה יותר טובה לבטל את הדוח? נניח לטעון שזו פעם ראשונה שאני מקבל דוח חניה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לבוא עם קביים ולטעון שאתה נכה זמנית חהחה :lol::lol::lol::lol:

ועזוב אותך מאסר ודוחות, תביא ג'ימני ובוא לשטח :wink:

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

א. אל תהיה כזה בטוח שהשופט יסכים להמיר לך את הקנס תמורת ימי מאסר. הוא יכול לפרוס לתשלומים, להוציא הוצאה לפועל שיעקלו.

ב. ברגע שאתה הופך לאסיר בפועל ויוצא מהכלא כמובן שנשאר רישום, שיילך איתך לכל החיים.

ביננו? הרעיון קצת טיפשי. אם הדו"ח לא מוצדק תערער או תבקש להישפט.

אם אין לך כסף, תבקש שיפרסו לך אותו ל-50 תשלומים (הם מסוגלים).

אם אתה זכאי לאזהרה - תבקש המרה לאזהרה.

כל אלו רעיונות ועצות שלדעתי כדאי לך ליישם.

ללכת לכלא בהתנדבות זה רעיון שאני לא ממליץ לך עליו.

פורסם

לדעתי לך על הכלא בלי קשר לקנס, זה חלק מהבית ספר היסודי של החיים.

ככה אתה תצא גבר רשמית אחרי שאיבדת את הבתולין הפליליים שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חיפוש בגוגל של המחרוזת "ש"ח או ימי מאסר" מגלה שבמקום 500 ש"ח תזכה בכחמישה ימי מאסר (ובטח יותר בגלל החוצפה). עדיין מעוניין? אולי תשקול עבודות שירות במקום?:-D

:turn-l:
פורסם

נראה לך שעיריית תל אביב ימירו לאזהרה?

לפי מה שהבנתי אין עם מי לדבר שם. אם זה כמו דוח משטרתי ואפשר להמיר באזהרה - ברור שאני אלך על זה.

ועוד משהו - 500 שקל אני יכול לגייס. אבל רעיון יותר יצירתי מזה לביטול דו"ח - אין דברים כאלה :-D (כל הזכויות שמורות)

פורסם
א. אל תהיה כזה בטוח שהשופט יסכים להמיר לך את הקנס תמורת ימי מאסר. הוא יכול לפרוס לתשלומים, להוציא הוצאה לפועל שיעקלו.

ב. ברגע שאתה הופך לאסיר בפועל ויוצא מהכלא כמובן שנשאר רישום, שיילך איתך לכל החיים.

ביננו? הרעיון קצת טיפשי. אם הדו"ח לא מוצדק תערער או תבקש להישפט.

אם אין לך כסף, תבקש שיפרסו לך אותו ל-50 תשלומים (הם מסוגלים).

אם אתה זכאי לאזהרה - תבקש המרה לאזהרה.

כל אלו רעיונות ועצות שלדעתי כדאי לך ליישם.

ללכת לכלא בהתנדבות זה רעיון שאני לא ממליץ לך עליו.

בוא אני גם אגיד לך למה לא יכולים לפרוס את זה ל-50 תשלומים - לפי חוק ההוצאה לפועל, השופט יכול לפרוס את זה לתשלומים של 100 ש"ח לכל הפחות. אין תשלום יותר קטן מ-100 ש"ח, לפי החוק היבש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בעבר קיבלתי זימון לבית משפט עקב עברת תנועה.

נאלצתי לשלם 320 שקל או 32 במאסר :| , שלם את הקנס ותילך לעבוד עם יש לך כ"כ הרבה זמן פנוי!.

פורסם

אני אומר לך על הכלא.

בשיא הרצינות, כנס לכלא !!!

לא בגלל שאני חושב שזה רעיון חכם, סתם כי מעניין אותי לשמוע את החוויות שלך (מהמקלחות) אחרי שתצא.

עזוב את זה שיסתלבטו עלייך שאתה בערך הבנאדם הראשון בעולם שהתנדב להכנס לכלא כדי לא לשלם דו"ח חנייה.

קיצר, לך תיהיה הביץ' של מישהו.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אומר לך על הכלא.

בשיא הרצינות, כנס לכלא !!!

לא בגלל שאני חושב שזה רעיון חכם, סתם כי מעניין אותי לשמוע את החוויות שלך אחרי שתצא.

+1

לך על זה בכל הכח. אל תוותר גם אם יציעו לך להמיר את זה ביומיים התנדבות במד"א.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לך לכלא ואח"כ חפש את תומר הדר שיעזור לך לעשות מזה כתבה חוויתית אותה תמכור לכלי התקשורת תמורת סכום נאה. דבר גם עם בעלי האתר, אולי יסכימו שתיכנס בחסות Carsforum ויממנו לך את הווזלין.[

אישית, אני חושב שזה רעיון גדול ומחכה בכיליון עיניים לתוצאות.

איחלנו לאסיר הצלחה בהמשך דרכו!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אתם אומרים שיש סיכוי גבוה שזה ייקח יותר מיום, נוותר על הרעיון. (יומיים בלי מקלחת זה כבר יותר מדי :wink:)

אני אנסה לחשוב על רעיון יצירתי איך לבטל את הדו"ח.

• תוכן חדש...