Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza SC vs. Skoda Fabia Sport

Digital_Oracle86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, הפביה יותר נעימה לעיכול מהאיביזה חדשה.

האיביזה יותר נועזת והפביה נראית מאוד סולידית לידה (לטוב ולרע).

אסי, תתחדש - מתי רואים את הכלה החדשה? :-)

לא טענתי שכל האיביזות בעיתיות, אבל אין הן לא חפות מבעיות מציקות (שיתכן ואתה עוד לא נתקלת בהן ויגיעו בעתיד).

אני סבלתי מבעיות פלסטיקה (הרבה מאוד זמזומים וקרקושים, הרבה גומיות שנשרו ונקרעו ודיפונים שהתנפחו מהשמש [כנראה]) ומכניות (בעיות במתלה קידמי, בעיות עם תיבת ההילוכים וכן הלאה).

תודה רבה אוראל, רציתי השבת אבל תמיר סוגר.

כניראה שבת הבאה...אה ותביא את VOVKA האגדי :twisted:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם קוריוז, בדרישות אתה רושם שאתה מחפש פלפל וייחודיות. ב-2 הרכבים שציינת אין שום ייחודיות (האיביזה עדיין חדשה אבל בטוח בקרוב תציף את הכבישים ופאביות יש כבר המון) ושום פלפל (מדובר בסופר מיני לכל דבר, זה שמדביקים להם כל מיני כינויים ספורטיבים לא הופך אותם לרכב כאלה).

לפי דעתי האלפא מיטו היא הסופר מיני הכי מפולפלת וומיוחדת שיש.

עוד רכב מיוחד שהייתי בודק זה את הפיאט 500, שאומנם נותנת תמורה פחות טובה לשקל אבל מכניסה לכיס הקטן את שאר מהתחרות בייחודיות.

ד"א, לא רשמת תקציב אלא רק שאתה מחפש סופרמיני, לכן קח בחשבון שבד"כ רכבים מיוחדים עולים בהתאם.

אתה צודק ב-100% אבל לדעתי האיביזות אולי יהיו נפוצות אבל לא בהכרח גרסאת ה SC שאני מאמין שיהיו פחות כאלה,

שאמרתי פלפל התכוונתי גם למראה שהן לא משעממות (גטס\סיריון)וגם קצת בעניין הביצועים , כרגע אני נוהג על מסחרית עם 75 כ"ס...ואני בטוח שכמה שהן לא ספורטיביות באמת יש בהם קצת יותר מאשר בכל משפחתית ממוצעת.

אני גם מצטער שלא הבהרתי את עצמי בעניין התקציב - הוא עומד על 105K בערך.

פורסם
תודה רבה אוראל, רציתי השבת אבל תמיר סוגר.

כניראה שבת הבאה...אה ותביא את VOVKA האגדי :twisted:

אסי, לצערי - שבוע הבא אני באבט"ש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סתם קוריוז, בדרישות אתה רושם שאתה מחפש פלפל וייחודיות. ב-2 הרכבים שציינת אין שום ייחודיות (האיביזה עדיין חדשה אבל בטוח בקרוב תציף את הכבישים ופאביות יש כבר המון) ושום פלפל (מדובר בסופר מיני לכל דבר, זה שמדביקים להם כל מיני כינויים ספורטיבים לא הופך אותם לרכב כאלה).

לפי דעתי האלפא מיטו היא הסופר מיני הכי מפולפלת וומיוחדת שיש.

עוד רכב מיוחד שהייתי בודק זה את הפיאט 500, שאומנם נותנת תמורה פחות טובה לשקל אבל מכניסה לכיס הקטן את שאר מהתחרות בייחודיות.

ד"א, לא רשמת תקציב אלא רק שאתה מחפש סופרמיני, לכן קח בחשבון שבד"כ רכבים מיוחדים עולים בהתאם.

אתה מציע מיטו שעולה 50% יותר למישהו שמתלבט בין איביזה לפאביה? נכון שהוא לא ציין תקציב, אבל אתה יודע מה המחיר של השתיים שהוא מתלבט ביניהן.

emotion of motion

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בעקבות עדכון.

הלכתי בסוף על האיביזה וביצעתי הזמנה-שילמתי מקדמה של 2000 ש"ח

בעבור ההזמנה והרכב אמור רק להגיע לארץ ביוני, התקשרו אלי לפני כמה ימים מהסוכנות ואמרו

שצפויה עליית מחיר ב15 במאי ואם אני מעונייןלהבטיח את המחיר שבו הזמנתי את הרכב במקור

אני צריך להוסיף למקדמה עוד 8000 ש"ח אחרת המחיר יעלה ב3%.

אני לא בקיא כ"כ בדברים האלה אבל גם ממי ששאלתי לא שמעו על דבר כזה מעולם

וגם אני הייתי הטוח שברגע שפותחים הזמנה בתנאים נוכחים לא אמור להשתנות שום דבר.

עכשיו רציתי לשאול אם זה נראה לכם הגיוני התנאי הזה כי אולי רק לי זה מריח מוזר

ומה עדיף לעשות?

*שחכתי לציין שאת ההזמנה הנוכחית אפשר לבטל בכל שלב עד לקבלת הרכב

ואילו לאחר מתן ה8000 שקלים לא ניתן לבטל ואני בעצם מחוייב.

אשמח מאוד אם מישהו שהתנסה בדברים מסוג זה יוכל לייעץ ;)

פורסם

אני רכשתי ביום ראשון איביזה חדשה, 5 דלתות DSG. גם הפקדתי 10,000 ש"ח. כערבון, הזמנה מיוחדת + שמירת מחיר.

לפי דעתי אם לקחת צבע סטנדרטי אתה יכול להתווכח איתם לגבי הסכום כערבון...

נ.ב. איזה צבע לקחת?

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

צהוב (ולא מטעמי ערסיות).

תודה על התגובה ואם יש עוד למישהו הארות בנושא ולא בהכרח מי שהזמין

אני מאוד יודה לו אני פשוט מנסה לגבש דיעה לעצמי כדי להחליט

פורסם

בעבור ההזמנה והרכב אמור רק להגיע לארץ ביוני, התקשרו אלי לפני כמה ימים מהסוכנות ואמרו

שצפויה עליית מחיר ב15 במאי ואם אני מעונייןלהבטיח את המחיר שבו הזמנתי את הרכב במקור

אני צריך להוסיף למקדמה עוד 8000 ש"ח אחרת המחיר יעלה ב3%.

רק לי זה נשמע הזוי ולא הגיוני?!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר באמת לחשוב. בסך-הכל ביקשו ממנו להוסיף למקדמה עוד סכום בשביל שמירת המחיר, שלא לדבר על זה שיש פה עוד מישהו שאומר שעשה את אותו הדבר. העיקר שיקבל לידו סוג של התחייבות בכתב ולא יביא להם עוד 8K ש"ח סתם.

פורסם

מתי שביצעת את ההזמנה - תשלם את המחיר של אותה העת. נו באמת, לשריין את המחיר שעליו אתה משלם?!

זה כמו שתשלם בתשלומים בסופר, ויום למחרת המחירים יעלו, ויגידו לך מהסופר - בוא תשלם תשלום אחד מוקדם יותר, כדי לשריין את המחיר הכללי, שלא יקפוץ בכמה עשרות או מאות שקלים פתאום. בחיים לא שמעתי על כזה דבר :roll: (ומה זה קשור שעוד מישהו רשם את זה? זה על אותו רכב מאותו יבואן. באמת נשמע הזוי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצד אחד, זה באמת לא לעניין. מצד שני, הם הזמינו לו רכב עם תוספות ספציפיות מחו"ל והם רוצים להבטיח שהוא לא יבטל להם באמצע - חודשיים זה הרבה זמן. ת'כלס, אם הוא סגור על הקנייה, אני לא רואה סיבה לא לשלם את הסכום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הכוונה היא לשריין את הרכב והתוספות - בכייף. אבל לשריין מחיר? זה משהו אחר. :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיב. אני רק רוצה לחדד ולהגיד שזאת לא הזמנה מיוחדת

הרכב פשוט לא נמצא בארץ באף צבע ברמת גימור ספורט בגלל זה נראה תמוה בעיני

שיבואן רציני רוצה שאני יבטיח לו שאני יקנה ע"י הפקדת 8000 שקל כאשר כל מה שיש

לי ביד היום זאת שקית יפה עם פרוספקט ומסמך חתום שבו מפורט המפרט של הרכב והסכום

נכון ליום ההזמנה ולמטה באותיות קטנות שמחיר הרכב עלול להשתנות.

רק בגלל החוצפה אני חושב על לבטל אבל בגלל שאין לי אלטרנטיבה אחרת שאהבתי בטווח מחירים

הזה שעונה על הצרכים שלי

פורסם

לפי דעתי אם אתה משלם לפני קבלת הרכב (היום) אז אין בעיה. אבל כל עוד אתה לא משלם זה הגיוני מצידם לבטח את עצמם בצורה כזאת.

זה לא דגם וצבע שיש כרגע במלאי ואז אין בעיה.

זה רכב שהם לא בטוח ימכרו (עלאק) אבל עדיין המצב היום על-הפנים.

אם יש לך בעייה של כסף נזיל,תדבר עם המנהל מכירות של הסוכנות ואני בטוח שימצא העמק השווה

תחייה את החיים כי מחר תמות

• תוכן חדש...