Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה GLI 2009 ב 106,000 היתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהחברה עם 3 שנים אחריות..

אני מנסה להבין מה פה הקצ'

ידוע לי כי לא אוהבים את הגיר הרובוטי, ולכן המבצע מדבר רק על הדגם הרובוטי, אבל עדין המחיר ממש מצחיק.

השאלה אם יש סיבה מויחדת? שוק גרוע? נפילת ערך? או שזה מודל 2008 ששוחרר ב 2009?

מישהו מכיר את העניין? יכול לתת דעה?

תודה רבה.

תודה רבה,

Hybrid

פורסם

מנסים להיפטר ממכוניות שאף אחד לא מעוניין לקנות.

גם גיר רובוטי, גם רק 4 כריות אויר, ללא מערכת ESP ושם רע שיצא לדגם הרובוטי במדינה גורמת לכך שכל מי שרצה/רוצה לקנות קורולה מחכה לדגם האוטומטי

פורסם

למען האמת יצא לי לסוע בקורולה 2008, רובוטית ואני לא מבין על מה כל הרעש?

אנשים סתם מחפשים על מה להתלונן כל הזמן.

לטעמי היא יותר מבסדר גמור.

אני אישית בכלל נגד אוטומטי אני מעדיף ידני. אבל הרכב לא עבורי, חבר התענין ואמרתי לו שאני אנסה לברר לו מדוע המחיר כל כך

זעום...

האם המחיר הוא נמוך יחסית למחיר שוק? (מחירון) האם זה באמת דגם 2009 או 2008 שעולה לכביש ב 2009?

תודה רבה,

Hybrid

פורסם

רוב הסיכויים שהרכב יוצר ב2008.

הדגם הוא 2009 כי נקבע לפי תאריך עליה לכביש.

טויוטה עושים מבצע כי ברגע שתנחת הקורולה האוטומטית אף אחד לא ירצה לקנות רובוטית במחירים המטורפים שלהם.

לא יודע על מה אתה מדבר הגיר בקורולה הרובוטית פשוט בלתי נסבל, תסע ברכב בתוך העיר במשך 15 דקות ואז תוכל להגיד איך הגיר, נסיעה מחוץ לעיר לא נחשבת לנסיעת מבחן

לגבי זה שאתה מעדיף ידני מצויין, אבל רובוטי זה לא ידני אם כבר ישנו דגם ידני לקורולה זה כבר סיפור אחר לגמרי

לסיכום אם החבר שלך מעוניין דווקא בדגם הזה אני ממליץ על נסיעת מבחן ארוכה של לפחות חצי שעה בתוך העיר, ושיקח בחשבון שהדגם הזה כנראה לא יחזיק מחירון כמו שאנשים רגילים בטויוטה במצב רגיל.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני אישית מעדיף גיר ידני,גם אמא שלי בת 50 מעדיפה גיר ידני על אוטומט,אך הקלאטש התחיל להיות קשה לה (אתם יודעים "גיל"),לכן קנתה את הקורולה הרובוטית במאי 2007 כדגם 2008,ממש מהמשלוח הראשון,והיא אצלנו עד עכשיו.

אז אני אתן לך חוות דעת על האוטו אחרי שנה ו11 חודשים(כמעט שנתיים) עם 28000 ק"מ.

אני אישית מאוד נהנה לנהוג באוטו,המנוע חזק מאוד יחסית למנועי 1600 אוטומט,אוטו חסכוני בטירוף,כשקנינו את האוטו הכל היה בסדר,רק היה סדק ברדיו דיסק האורגינלי שהחליפו לנו במסגרת אחריות + זיכוי לטיפול הבא בגלל שלקח הרבה זמן להביא את החלק מחו"ל + שטיפת רכב בחינם,אחרי 12000 ק"מ הגיר התחיל להיות ממש לא נעים ז"ת מרגישים נקישות במיוחד בפקקים וכאשר עוצרים,וגם ברגע שאתה עוזב את הברקס הקלאטש משתחרר טיפה כדי שהאוטו לא יחזור אחורה או קדימה יותר מדי,שזה פשוט הפסיק לעבוד,הלכנו למוסך,חיברו את האוטו למחשב ואיפסו את הגיר + רחיצה בחינם :-D,עד היום אחרי 28000 ק"מ הכל מצויין,כל מכלולי הרכב מתפקדים כראוי ואנחנו מאוד מרוצים מהרכב,אל תשכח שכאשר אנחנו קנינו את האוטו חדש שילמנו128000 על הכביש כולל כמה תוספות מדובר בדגם הGLI,ובאמת לא מתחרטים על כך,להיפך אוטו חסכוני,חזק,אמין,ובאמת נחמד,וחשוב מאוד לדעת שאחרי 28000 ק"מ האוטו עדיין מרגיש כמו מהחברה אין רעשים או קרקושים בכלל.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...