Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוססור - zapco DSP6-SL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי לחשוב לכיוון פרוססור, ושמתי עין על זפקו DSP6.

מישהו מכיר\שמע על הפרוססור הנ"ל?,

אשמח לכל מידע עליו.

ואיך הוא בהשאווה לאודיסון BIT ONE,אלפיין 701.

תודה.

פורסם

כל מוצר של זאפקו הוא מעניין בפני עצמו אם כי הם גם ידועים בסדרות פשוטות שממש לא עושות צדק לשם המותג.

אתה מוכן להעלות פרטים שכולנו נדע על מה מדובר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמיד, :-) .

כבר דיי הרבה זמן ששמתי עין הפרוססור הנ"ל.

העניין אם הוא שווה את המחיר שלו, הRETAIL שלו עומד על כ1000$.

מה שעוד, מגברי הDC RF של זפקו מגיעים עם פרוססור דומה , מובנה ועלות של מגבר 6 ער' לדוגמא היא 1100$.

פורסם

למראית עין נראה שהדבר הראשון שהוא נופל בו מהBIT ONE הוא שיש לו שש יציאות ולא שמונה - כלומר הוא לא שולט מערכת 4WAY אלא 3WAY.

זה לא קריטי כי סה"כ סאב וופר לא דורש הרבה שליטה בכדי להוציא ממנו תוצאות.

אני בטוח שהמכשיר הזה איכותי מאוד - אני לא יודע עד כמה אבל אני מאמין שהוא אמור לתת פייט לפחות ל701 אם לא יותר - נראה סה"כ שהוא איזשהו מענה לBIT ONE משום שגם מוצר זה הוא חלק מסדרה גבוהה של ZAPCO והוא בעצם נועד להשלים כאמצעי שליטה לסדרת מגברים שלהם וגם כמעבד קול לכל דבר.

לא ברור לי לגבי אינטגרציית OEM כן או לא.

אבל נראה כמו מוצר טוב, לא יודע עד כמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל מוצר של זאפקו תומך OEM ע"י מתאם מHIPOWER לSYMBLINK, ראיתי כמה פעמים את הממשק והשתמשתי בו והוא מעולה מכל בחינות ולדעתי אף משתווה ל701 פרט לחסרון ה6 ערוצים אך מהתכתבות עם אחד המהנדסים בזאפקו ידוע לי על S8 שכרגע בבנייה אבל לא ידוע מתי יצא לשוק ומה יהיה מחירו.

פורסם

לא הבנתי למה לחבר פרוססור כזה (שלא תומך ב 4WAY אקטיבי)? הרי יש הרבה HUים סבירים במחירים סבירים שיעשו את העבודה, ועם יש לך את התקציב הדרוש (1000$):shock: - אני במקומך הייתי מזמין את הHX-D2 של קלריון וסוגר הרמטית את הדילמות לגבי HU או פרוססורים.

בברכה.

פורסם

אין הרבה HU שיודעים לשלוט 3WAY מלא - בדרך כלל מדובר על בי-אמפינג + סאב.

פה מדובר על שליטה של 3WAY לסט שלושה חלקים קדמי מלא - ללא הסאב. וזה ממש לא נורא - כי תמיד אפשר לפצל את היציאה לסאב ולעשות עליו כמעט את כל הפעולות הנדרשות גם ללא הפרוססור או מהHU ולא מהפרוססור.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אפשר לשאל למה צריך את הפרוססור ?

כי בשביל זה יש יחידת ראש

אני יודע שיש לה מעבד של מחשב אבל מה הטעם בו?

פורסם

מסיבות של שדרוג יכולות קודם כל, תוספת יכולות בשני ואיכות צליל בשלישית.

מן הסתם, הפרוססורים הללו הם מוצרים שאמורים להיות משודכים למוצרים מהסדרות הגבוהות של כל יצרן ויצרן.

אם זה אלפיין אז זה מתחיל דווקא בפרוססור לאזור המיין סטרים הגבוה - סדרת הH700

ואם זה למוצרי ההיי אנד שלהם סדרות הH900 - אף1 סטטוס...

למען האמת נראה לי שאלפיין הם היחידים עם פרוססור כמו האימפרינט שהוא לחלוטין מיין סטרים - אבל זה קצת שונה מפרוססורים שמדברים עליהם היום.

אצל אודיסון זה ביט1 והוא נחשב לחלק אינטגרלי מסדרת התסיסס - סדרת העל שלהם כיום.

אם זה פיוניר אז מדובר כאן על המוצרים של P9 ומעלה

וכו' וכו'

המוצרים הללו לרוב מוסיפים יכולות של טיימ-קורקשן עם קפיצות יותר קטנות (מספר קפיצות גדול יותר) בהרבה מכל HU לאורך הסדרות, אקולייזר עם הפרדה ליותר ערוצים, יכולות שליטה בווליום יותר מתקדמות וגם ריבוי אלמנטים - כמו למשל מערכת 4WAY מלאה כולל קרוס אובר סופר גמיש לכל ערוץ וערוץ.

יש גבול מסויים לתוך מה שאתה יכול להכניס לHU אחד... הרוסים ניסו לעשות את זה - תריץ חיפוש על ural cdd - ותראה מה יצא להם - HU עם יכולות על אבל סאונד כל כך מעאפן שכמעט כל מי ששילם 500 דולר (לפני משלוח ומיסים) זרק אותו לפח...

Pioneer TS-X150

פורסם
המחיר של הפרוססור נמוך מהHXD2 בשני אלפיות לערך (לא לפי צ'יפר אלא יותר זול כזכור לי)

HXD2 - להזמין דרך מתקין מסויים באשקלון - 5000 ש"ח +3 שנים אחריות.

ועכשיו תגיד לי מה יותר שווה HU + פרוססור או HX D2 באותו מחיר.

• תוכן חדש...