Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל הייבריד ומורל בכלל נראה לי דווקא של השילוב עם הקיקר מצויין. מדובר פה במגבר חזק שישאר איתך גם לשידרוגים של המערכת.

אבל הסנדאון גם בחירה טובה פשוט חלש בהרבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשביל הייבריד ומורל בכלל נראה לי דווקא של השילוב עם הקיקר מצויין. מדובר פה במגבר חזק שישאר איתך גם לשידרוגים של המערכת.

אבל הסנדאון גם בחירה טובה פשוט חלש בהרבה.

אמיר

לא הייתי אומר על הסאנדאון שהוא חלש. זה מגבר שמוצהר 100 RMS לערוץ ב- 12V שזה אומר שהוא מוצהר ב- 14.4 120RMS. הוא יותר נציל מהקיקר ולכן יוציא את ההספק המוצהר על גיין נמוך יותר.

הקיקר חזק ממנו, אבל לא משמעותית.

יש פה גם דברים שהם מעבר לעוצמה כמו הקרוס המלא (high/low/band) איכות הרכיבים ואיכות השירות (כאמור, הסאנדאון נקנה חדש).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם אם הסנדאון אכן מוציא 120 הקיקר מוצהר 175 והוא אנדרייטד אז נגיד אפילו 185( כנראה שיותר) הפרש של 65RMS לערוץ זה הפרש גדול מאוד. הנצילות של המגבר ממש לא קשורה לכמה גיין דרוש כדי להוציא את המירב ממנו, אלא אך ורק כמה אחוז מהזרם שהוא צורך הולך להגברה ביחס לכמה זרם מתבזבז על חימום הרכיב. מעבר לזה, בוא תראה לי מה אחוז היעילות של הקיקר מול הסנדאון שאתה אומר שהסנדאון יותר יעיל( לא מנסה להכנס בך, פשוט רוצה לראות, זה מעניין אותי)

בקשר לקרוס כמובן שהיתרון בסנדאון, הקרוס רחב יותר ומאפשר דברים שהקיקר לא מאפשר.

מבחינת איכות? לא חושב שהקיקר נופל מבחינת איכות מדובר על מגבר מאוד מושקע.

קישור לAMP GUTS

http://ampguts.realmofexcursion.com/Kicker_ZX850.4/

אמיר

פורסם

אולי זה ישמע לכם מצחיק , אני היתי מעדיף לשלם על סאנדאון שעולה בארץ פחות מאשר הקיקר אבל בחו"ל עולה כמעט כפול.

יכול להיות שאין ביניהם הבדל שמיע ויכול להיות שיש.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

את הסנדאון מצאתי ב395$ וזה האתר היחיד שהסתכלתי בו. הקיקר בסביבות 350$.

קח בחשבון שזה גם סתם עניין של תמחור יכול להיות, הקיר מגבר שנמצא בהמון חתיכות כבר בעולם וקיים כמה שנים, יש עליו דילים יותר טובים מאשר על הסנדון כנראה ולכן אפשר להוריד את המחיר.

זה שהוא יקר יותר לא מעיד כרגע לפי דעתי על איכותו.

למישהו יש תמונות של המגבר הזה מבפנים?

אמיר

פורסם

אני אשמח לקישור של הסאנדאון ב 395$ ,התמחור ממש לא עובד ככה הקיקר ביסס את מעמדו ולכן לא תמצא אותו במחיר נמוך אלא אם כן זה דגם יוצא,לכן רוב המחירים עליו הם דומים,הסאנדאון היה בתקופה של כניסה לשוק בארה"ב היום הוא כבר בדור השלישי או הרביעי לכן גם הוא קיבע כבר את מחירו בשוק האמריקאי, אולי אלי יוכל לשפוך קצת מידע לגבי הסאנדאון.

בקשר למשפט "מה שיקר יותר לא בהכרח טוב יותר" אני מסכים,תמיד היה לי דימוי רע לגבי המגברים של קיקר ,אבל אחרי ביקורות רבות של חברי הפורום אני רואה שמדובר על מוצר די טוב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

https://www.powermaxelectronics.com/products/pc/viewPrd.asp?idproduct=50&idcategory=0

תוסיף את המגבר לעגלת קניות ותראה את המחיר.

בכל אופן גם נראה שמבפנים התכנון של הקיקר נראה מרשים יותר. בכל אופן. זה כבר נתון לבחירתו של פותח השרשור.

מה שכן, הסנדאון לא פראייר, מגבר שמוצהר 4X100 עם 90A פיוזים כולל זה לא מובן מאליו(עדיין לקיקר יש 120A:))

אמיר

פורסם

אמיר, לא יודע אם זה משנה , אבל המגבר בקישור הוא הדגם הקודם של הסאנדאון.

ה SAX-100.4C , ניתן לראות את זה לפי המאפיינים של המגבר.

בכל מקרה, 400 דולר לפני משלוח ומיסים, מתורגם בארץ בערך ל 2500 שקל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי למה אתה הורס אני רוצה להגיב.:splat:

בכל אופן זה בדיוק מה שחשבתי שתעלה ובגלל זה אמרתי מקודם שדגם יוצא תמיד יהיה יותר זול מסיבות די ברורות.

במקרה הכינותי מראש קופסא של SAX100.4 הדגם היוצא ,סתם הבדל בקרוסים לדוגמא בישן יש חיתוך של 12 בחדש יש 12 ו 24.

Switch with 12dB and 24dB Octave .

פורסם

אוקיי אבל בתכלס זה אותו המגבר מבחינת נתוני הגברה.

בכל אופן, סתם חפרנו:).

אמיר

אלי?! אתה לא אמור להיות במילואים?

פורסם

אפשר להגיד שדי חפרנו,אבל זה סה"כ לטובה.:-D

פורסם

מחר בבוקר זה לא היום :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב בהצלחה,

בקשר למגבר השינוי היחידי הוא השיפוע של החיתוך? כי מבחינת הנתונים של הקרוס אני רואה שהוא מאוד רחב.

איזה ר"ד יש לך במערכת מורכב?

אמיר

פורסם

בוא נגיד רעיון יותר טוב רק בשביל רעיון.

במילא הקיקר שלי ה350 די משעמם אותי חלש לי אז אולי נמכור אותו

ובמקום זה נביא סאן דאון אחד בגלל הקרוס שלו וכציפוי בשביל הוופרים נביא את הקיקר 850.

8 ערוצי הגברה די עוצמתיים ואיכותיים.

ומיסטר סאב אם אתה מתכוון אליי אז לי יש אלפיין 9887.

אלי אם ואני ירצה לרכוש את הסאן דאון תביא לי את הדגם הכי טוב לא מבין בכול הc והd והa האלו.

בילבלתם אותי לגמרי.

• תוכן חדש...