Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מזה כבר מספר שבועות שאני מוצא עצמי יוצא למסיבות, מקומות אחרים עם אנשים שקטנים ממני במספר שנים:shock:.

נכון אני לא פזמני'ק מטורף סה"כ בן 19 אבל נמאס כבר מהמסיבות של הילדודס עם כל השפעת הזאת.

הוחלט לעבור לפאבים דאנס בארים. הבעיה היא שכל הזמן חיכיתי להגיע לגיל 18 וכשהגעתי גיליתי שבעצם צריך להיות בן 21 כדי להיכנס למקומות נורמאלים, ואני גם כנראה יגלה שכשאני יהיה בן 21, 24 יהיה יותר טוב.

בקיצור יש לכם המלצות לאן בחור בגילי יכול לצאת עם חבריו הקרביים שטוחנים את חייהם ורק רוצים להנות בסופ"ש ?

איזור המרכז.

תודה וסוף שבוע רגוע.

פורסם

יש מין חוק לא כתוב שכזה: כשאתה פחות מ-18 המקומות השווים הם מ18+

כשאתה 18, זה 21

כשאתה 21 זה 24

כשאתה 24 זה 27

נראה שגיל הכניסה גדל יחד איתך :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
וכשאתה בן 27 אתה רוצה להיות שוב בן 18 ...

tell me about it...

אצלי זה היה בדיוק ככה - בגיל 18 מתבאסים שצריך להיות בני 21 בשביל "ליהנות באמת", בגיל 21 מתברר שטעינו, וצריך להיות בני 24 בשביל באמת לעשות חיים, ובגיל 24... למי יש כבר כוח לצאת :wink:

ועכשיו, בגיל 27 (טוב, 28 ) - הלוואי שהייתי צעיר בעשור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כל הכבוד, במקומות כאלהלא בדיוק משנה להם 18 או 16, הסלקציה האמיתי בחיפה מתחילה מ 21 ובעיקר מ 23.

פורסם

אני בכיף יכול להמליץ על מספר מקומות טובים, אבל בכל מקרה לא לגילך...

בת"א ברוב המקומות הגיל הרישמי זה 25, אבל בתכלס בכל מקום הגיל זה רק תירוץ לא להכניס אותך אם לא אוהבים את איך שאתה נראה/אתה לא לבוש לעניין לפי הסלקטורית/ אתה מזרחי... :)

מגאן 265

פורסם
וכשאתה בן 27 אתה רוצה להיות שוב בן 18 ...

ועכשיו, בגיל 27 (טוב, 28 ) - הלוואי שהייתי צעיר בעשור...

כנראה ששניכם זקנים בראש ובנפש ולא בגוף כי אני בעוד כמה חודשים מחליף קידומת ל 4X ואני חייב לציין שמעולם לא עשיתי חיים כמו בשנים האחרונות ואין לי שום כוונה להפסיק.

בעשורים הקודמים הסקס היה סבבה, הסמים היו ג'וינט מעופש,האלכוהול היה וודקה גולד והרוקנרול היה ווקמן קסטות.

עכשיו הסקס עדיין סבבה, הסמים (נמחק ע"י הצנזור הראשי של CF),האלכוהול גלנפידיך סינגל מאלט או בלו-לייבל והרוקנרול זה טיסה לחו"ל להופעה חיה של ניל יאנג או הסטונז או הופעה בארץ של מקארטני ודפש מוד.

וזה מזכיר לי בדיחה מטומטמת על אחד שבא לחבר שלו ורואה אותו יושב על המרפסת, מביא ביד ושותה סודה אז הוא שואל אותו, "משה, מה נהיה איתך?"

אז משה אומר, "אך, מה באת להפריע לי באמצע החופשה, אני יושב על החוף בתאילנד, שבדית יורדת לי ושותה שמפניה, החיים הטובים!"

מה שמזכיר לי בדיחה עוד יותר מטומטמת, 20 שנה אחרי זה, אותו חבר פוגש את אותו משה שלא התראו 20 שנה.

איך שהחבר רואה את משה הוא ישר מתחיל לצעוק ברחוב "אחת, שתיים, שלוש!!! ONE,TWO,THREE"

אז החבר ניגש אליו ואומר לו "משה, 20 שנה לא התראנו, ספר לי מה אתה עושה?"

אז משה מעלה ארשת רצינית מאוד ועונה "אני סופר ומתרגם"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה הרגת אותי =]

הבדיחות מעלפות.

ואני שמח בשבילך שאתה ממשיך להינות מהחיים, בוא תכיר את אבא שלי אולי תתן לו טיפ או עשר (כל היום עבודה עבודה עבודה עבודה).

ועכשיו בכל זאת מישהו מכיר מקומות יציאה?

• תוכן חדש...