Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

דבר ראשון תודה לכולכם על הפורום המדהים ועל העזרה ההדדית כאן, למדתי הרבה רק מקריאה של ההודעות בימים האחרונים.

בכל מקרה, קניתי אתמול גולף MK5, 2006 זה הרכב הראשון שלי :)

הדגם הוא 1.6 TRENDLINE, לא FSI.

היום החלפתי את הצמיגים המקוריים ל-KLEBER מכיוון שהם היו שחוקים כבר.

רציתי לדעת אם יש טיפולים שאתם ממליצים על מנת "ליישר קו" אחרי שרוכשים רכב חדש.

כמו כן, רציתי לשאול אחרי כמה ק"מ צריך לעשות טיימינג ומה המחיר טיפול כזה?

הסוכן אמר לי שרק אחרי 120,000 ק"מ צריך לטפל הטיימינג אבל קראתי בכמה מקומות שכתוב שאחרי 90,000 צריך, הרכב כרגע על 72,000 ק"מ.

הרכב מראה לי שצריך לעשות טיפול עוד 6900 ק"מ אבל היגיון פשוט אומר שצריך לעשות טיפול ב- 75,000 (כל 15,000). מתי צריך לעשות את הטיפול 15000?

עוד שאלה - היום שהחלפתי צמיגים המוכר אמר לי שכדאי לעשות בדיקת פרונט, יש סטייה קלה (למרות שהוא אמר שזה לא דחוף).

השאלה היא אם זה הגיוני שאחרי 3 שנים אצטרך לעשות כיוון פרונט לגולף? מה המחיר של כזה טיפול והם כדאי לעשות אותו?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי גם בבחירת שמנים וטיפים לאחזקה שוטפת של הרכב.

תודה רבה מראש!

פורסם

קודם כל תתחדש על הרכב.

לגבי הטיפול יכול להיות שבעל הרכב הקודם לא עשה את הטיפול האחרון לפי הדרישה , תבדוק אצל מי שמכר לך את הרכב איפה הוא טיפל בו וכך תוכל לדעת מתי בדיוק הרכב עבר טיפול.

לגבי כיוון הפרונט , אין קשר לזמן של רכב על הכביש , יכול להיות שהרכב נכנס לבור בכביש ומכאן חוסר הכיוון .

ברכב שלי היה חשד של פנצריה שצריך כיוון פרונט , המליצו לי על מקסיקו באיזור התעשיה בנתניה , לאחר שבדקו את הרכב שם אמרו לי שאין צורך בכיוון ולא גבו כסף על הבדיקה .

בהצלחהץ

פורסם

תודה רבה לכם.

בדקתי את הקובץ המצורף, אני מאמין שמה שהדגשת שם זה לגבי המנוע שלי.

בכל מקרה, כתוב של לבדוק את הרצועת תיזמון ב- 90,000 וב-120,000 להחליף אותה, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

תודה!

פורסם

מתעלק

מרק,אהלן

האם אחרי 3 שנים חובה לעשות טיימינג לרכב,למרות שעבר רק 30,000 ק"מ מהטיימינג הקודם?

תודה

פורסם
מתעלק

מרק,אהלן

האם אחרי 3 שנים חובה לעשות טיימינג לרכב,למרות שעבר רק 30,000 ק"מ מהטיימינג הקודם?

תודה

אני משער שגם אתה בעלים של גולף, איזה שנה?

כמה עלה לך טיפול טיימינג והאם החלפת או בדקת רק?

מה שאני הבנתי זה שאחרי 90,000 צריך לעשות בדיקה ואז כל 30,000 צריך לבדוק אבל רק אחרי 120,000 להחליף...

פורסם
תודה רבה לכם.

בדקתי את הקובץ המצורף, אני מאמין שמה שהדגשת שם זה לגבי המנוע שלי.

בכל מקרה, כתוב של לבדוק את הרצועת תיזמון ב- 90,000 וב-120,000 להחליף אותה, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

תודה!

הבנת נכון.

ייצרן הרכב לא מציין הגבלת שנים אך מניסיון מצטבר של מכונאים מומחים יש להחליפה אחרי 4 שנים (הראשון מבניהם).

איזה כייף לי :)

פורסם
מתעלק

מרק,אהלן

תודה

4 שנים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...