Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי מגבר מארצות הברית 700.5 קיקר

וסאב CVR . עכשיו באתר רשום שהמגבר מוציא לסאב 420WRMS בשתי באום!

בתעודה רשום ב 4 האום

וקניתי סאב שתי סלילים של 4 האום.

מה אני עושה?!תעזרו לי בבקשה

תודה לכם

Power (watts/channel) 2 Ohm Stereo85 x 4Power (watts/channel) 4 Ohm Bridged Mono165 x 2Class D Power (watts) 2 Ohm Mono420Remote Bass ControlYesLength (in.,cm)20, 50.7Height (in.,cm)2-1/8, 5.4Depth (in.,cm)9-5/8, 24.4Frequency Response20Hz-20kHz, +0,-1dBInput Sensitivity (High Level)250mV-10VInput Sensitivity (Low Level)125mV-5VSignal-to-Noise Ratio>95dB, a-weighted, re: rated powerActive Crossoverfull-range 12dB/octave, variable 50Hz-200Hz, selectable high or all pass; sub channel subsonic filter 24dB/octave fixed at 25HzKICKEQ BoostVariable to +18dB, centered at 40Hz, sub channel onlyDifferential RCA inputseliminates unwanted system noiseAutomatic Turn-On Modes+12V (Remote) - preferred method; uses the remote turn-on lead from source unit; DC Offset - detects surge from hi-level speaker outputs after source unit is turned on; Audio (Signal Sense) - detects audio signal from source unit

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

תחבר את 2 הסלילים במקביל.

כל סליל הוא 4 אום, שניים במקביל ייתנו לך 2 אום (ואז 420 ואט מהמגבר).

נ.ב

כדאי שתערוך את הכותרת, זה לא מבהיל.

פורסם

לך על הנמוך מבניהם על מנת שלא להרוס את הסאב

אם אתה רוצה להיות בטח אז הנתונים בחוברת מדויקים יותר

תבדוק בכמה אתרים לראות אם המידע זהה

כנראה שזה 4 אום

פורסם

סטס הערוץ החמישי לסאב שנותן 420 RMS זה ב 4 האום או שתי האום או גם וגם?אני מבולבל לגמריי

אני צריך לעבוד בשתי האום, אני יכול אם המגבר הנ''ל לסאב?

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

כל הנתונים רשומים ללא פיסוק . אבל לפי מה שמבינים.

המגבר הוא בעוצמה של 4x85 וואט בהיתנגדות של 2 ohm.

בגישור של 2 ערוצים ההספק המקסימלי הוא 2x165 בהיתנגדות של 2ohm.

בגישור של כל הערוצים במצב מונו ההספק המקסימלי יהיה 420 וואט ב 2ohm.

עדיף להפעיל את הסאב ב 2ohm ( שתי הכניסות במקביל ) כיוון שתקבל עוצמה כפולה מאשר ב 4ohm.

רון

פורסם

מה שרשמתי לא היה מדויק. היסתכלתי באינטרנט והמגבר הוא בעל 5 ערוצים. אז קודם כל תחליט מה אתה רוצה להפעיל איתו.

יש אפשרות להפעיל אותו עם שני ערוצים + סאב או 4 ערוצים + סאב ב 2ohm או ב 4ohm.

האפשרויות הם:

4 ערוצים 4ohm. ב70 וואט + הסאב 420 וואט ב 2ohm

4 ערוצים 2ohm. ב85 וואט + הסאב 420 וואט ב 2ohm

2 ערוצים 2ohm. ב130 וואט + הסאב 420 וואט ב 2ohm

עם תחבר את הסאב ב 4ohm ( כניסה אחת ) תקבל 50% מההספק

עם תחבר את הסאב ב 8ohm (שתי הכניסות בטור) תקבל 25% מההספק

עם תחבר את הסאב ב 2ohm ( שתי כניסות במקביל) תקבל את מלוא ההספק המוצהר.

• תוכן חדש...