Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם.

אני רכשתי את האזעקה לפני כחודש ומאז רק בעיות...

התקנתי לראשונה את האזעקה כמה ימים לאחר שקניתי אותה ולאחר ההתקנה הכל פעל מצויין במשך יומיים עד שפתאום יומיים אחרי ההתקנה בלילה התחלתי נסיעה ואחרי כ 200 מטר הצופר התחיל לעבוד המגבים והבלינקרים החלו לעבוד ולא להפסיק לא משנה מה עשיתי.

לקחתי את הרכב למוסך (סיאט איביזה 2008 ) שמה אמרו אחרי בדיקה שמערכת בקרת החשמל נהרסה ולכן החליפו לי בחדשה.

חזרתי שוב לאותו מתקין על מנת להתקין את האזעקה בחזרה (אחרי שניתקו אותה במוסך) וכעת היא פועלת כבר כמה ימים אך עכשיו ברגע שאני נועל את הרכב ודורך את האזעקה השלט מראה לי שהדלתות פתוחות ואם אני נועל שוב זה נעלם או לחילופין מחכה שתי דקות בדיוק וזה נעלם (הזמן שבו המערכת מתחברת לשלט מחדש כדי לבדוק קליטה וכו').

מישהו יודע אולי למה זה קורה או מה הבעיה.

דרך אגב שאלה נוספת : אחרי ההתקנה השנייה המתקין אמר לי שהוא היה צריך לעשות RELAY ברכב שלי על מנת לחבר את האזעקה ולכן כל פעם שאני מתניע אני שומע מן זמזום קצר כזה... מישהו יודע להסביר לי משהו על זה?

רב תודות מראש לכל המגיבים.

פורסם

קשה להבין ממה שאתה רושם מה המתקין עשה ,אבל מנסיון שלי באזעקת ביפר של רב בריח ואיביזה , אם המתקין לא מכיר את הרכב כמו שצריך יכלות לצצוץ הרבה בעיות (כמו שכבר היה במקרה שלך ), לך למתקין שמבין ברכב זה , שלם עוד כמה שקלים ותהייה בראש שקט.

פורסם

+1.כבר שנתיים בלי שום בעיה.

נסה לאפס את העזאקה ע"י כפתור התיכנות,יש הסבר בחוברת התקנה.אם זה לא עוזר גש למתקין.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איפה התקנת את האזעקה?

לא בקאיה בבת ים?

ככל הניראה לא התקינו לך את האזעקה טוב לך היא משתגעת.

יש לך רכב חדש, למה הלכתה להתקין אזעקה חיצונית? הרכב בא ללא מיגון? יש קודן? נעילת דלתות בשלט הרכב?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

התקנתי בחיפה ב "ג.ג מערכות".

רכבים מ2008 ומעלה לא באים בדרך כלל עם אזעקות כי הביטוח לא מחייב את זה יותר לכן הרכב בא רק עם נעילה מרכזית ומרימי חלונות.

ברור שיש קודן זה חובה בביטוח.

פורסם

באמת קשה להבין את מה שהמתקין עשה לך. אבל מתוך ניסיון של חודשיים עם אזעקת ה-650, הבנתי מהר מאוד שהיא לא משהו, עברתי לדגם 625 אזעקה הרבה יותר טובה.

ואם תירצה התקנה מקצועית עדיף להתקין במקום שאתה מכיר או לחילופין רב-בריח עצמו, שהם גם מתקינים.

אני אישית התקנתי ברב-בריח ב100 ש"ח. וכל מתקין היה שם כול כך מקצועי שאפילו אם קצת התבכיינות וקצת דיבור התקינו לי גלאי ל360 מעלות באוטו.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...