Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא להעיף מפה את כל העובדים הזרים והפליטים הסודנים?

למה אתם תמיד מגינים על אלה שעושים פה נזק?

באף מקום לא אוהבים אותם אז דווקא פה כן כי יש פה אנשם מנותקים שחיים בבועות ולא רואים מעבר לבית קםפה שלהם במצא תל אביב?

אני ואתה משלמים מיסים, לא יודא מה איתך אבל אני לא רוצה לשלם כדי שאיזה חרדי יקרא מספר אגדות כל היום וקיבל על זה את הכסף שלי, מצידי שיעבוד ביום וילמד בלילה, לא על השחבון שלי.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה אמרת פליקס. קודם נשמיד את הערבים, אח"כ את החרדים, בהמשך נעיף לכל הרוחות את הבדואים, אחריהם את הנכים, המפגרים, כל הפושעים שבבתי הכלא, ההומואים, הלסביות, האתיופים, השחורים, העובדים הזרים, את אלו שלא משלמים מיסים, את אלו שלא שירתו בצבא, את אלו שאין להם תעודת בגרות, אלו שצברו יותר מ-50 עברות תנועה, אלו שחותכים אותך בפקק, את אלו שקצת פוזלים, אלו שיש להם בעיית דיבור, אלו שנוהגים בג'יפים מגודלים, אלו שנוהגים בפיאט, אלו שקוראים להם יוסי ואלו שלא קוראים להם יוסי. זיג הייל!

אתה תמיד אוהב להתלהם ולקפוץ בראש? איפה כתבתי להשמיד את החרדים?!?

להפך, אמרתי שכרגע אין בכלל מה להתעסק עם בעיית החרדים בדיוק כמו שאמרתי לפני 10 שנים כשקמה מפלגת שינוי והציעה את שלל רעיונותיה הגדולים, גם אז אמרתי שיש דברים דחופים יותר מלהתעסק בחרדים ובפתיחת חנויות בשבת. קודם נטפל בבעיית הערבים (שכאן שים לב אין לי בעיה עם המילה להשמיד) ולאחר מכן רק נתחיל לחשוב על לטפל בבעית החרדים, כשאמרתי שאם הם יירצו (כריסטיאן) דיור אפשר לשלוח אותם לנגב למקומות הלא מיושבים ולהקים שם התיישבויות וכך בעצם לפתור עוד בעיה קיימת שהיא בעיית הבדואים.

אהה כן לגבי הקריאה הנאצית שהוספת תשאיר את המלאכה הזאת לשמר ולארנון כי לטעמי להוסיף קריאות כאלה ולקרוא לאחרים פאשיסט, נאצי וכ"ו לא רק שזה פוגע בציבור ניצולי השואה ופשוט מחליא אותי אישית שקוראים למישהו נאצי, אלא זה גם מקביל לאוהדי הכדורגל הלא חכמים במיוחד שכותבים שמעון מזרחי נאצי או אבוקסיס קאפו.

את אלו שנוהגים בפיאט דווקא אני בעד להשאיר. :lol:

ROOONEEYY

פורסם
למה לא להעיף מפה את כל העובדים הזרים והפליטים הסודנים?

למה אתם תמיד מגינים על אלה שעושים פה נזק?

באף מקום לא אוהבים אותם אז דווקא פה כן כי יש פה אנשם מנותקים שחיים בבועות ולא רואים מעבר לבית קםפה שלהם במצא תל אביב?

אני ואתה משלמים מיסים, לא יודא מה איתך אבל אני לא רוצה לשלם כדי שאיזה חרדי יקרא מספר אגדות כל היום וקיבל על זה את הכסף שלי, מצידי שיעבוד ביום וילמד בלילה, לא על השחבון שלי.

כאן אני לא מסכים איתך. לא יודע ספציפית לגבי הסודנים ואיזה נזקים הם עושים בדיוק, אבל תיזכר במלחה"ע ה-2, אם אנשים היו מדברים כמוך אז אנשים כמו שינדלר, פרלסקה ועוד לא רק שלא היו מצילים יהודים אלא להפך. גם אותנו לא אהבו בשום מקום אבל עדיין היו אנשים "מנותקים" שלמרות שזו הייתה סכנת חיים התגלה בהם שמץ של הגיון ואנושיות ועשו מה שצריך היה לעשות.

אני לא אומר שצריך לאמץ כרגע חצי עולם, אבל כל עוד הפליטים מתנהגים כמו בני אדם ולא עושים נזק (אין לי מושג על איזה נזק אתה מדבר) אני לא רואה סיבה למה לא להגן עליהם לתקופה מסויימת.

ROOONEEYY

פורסם

ומה עם ה 3 פ]ליטים שניסו ליגנוב טרקטור ולדרוס אזרח שניסא לעצור אותם?

פליט לפי המילון זה משהו לא רצוי שלא צריך ושצריך להפטר ממנו,אז למה משאירים אותם פה?

פורסם
אתה תמיד אוהב להתלהם ולקפוץ בראש? איפה כתבתי להשמיד את החרדים?!?

אבל את הערבים כן?

עם מחשבות כאלו, אל תתפלא שקוראים לך נאצי.

הסברתי את זה כבר בשרשור אחר, שנאצי אפשר להגיד על כל בן אדם שקורא להשמדה של עם או קבוצה אחרת רק בגלל מי שהם.

פורסם
ומה עם ה 3 פ]ליטים שניסו ליגנוב טרקטור ולדרוס אזרח שניסא לעצור אותם?

פליט לפי המילון זה משהו לא רצוי שלא צריך ושצריך להפטר ממנו,אז למה משאירים אותם פה?

ולאן בדיוק תזרוק אותם ?

היה הרבה יותר חכם לשמור על גבול ישראל-מצריים ולמנוע מהם להתקרב לגבול.

ברגע שהם נכנסו לשטחה הריבוני של ישראל זו באמת בעייה.

ובקשר לעובדים הזרים - תמיד הם מגיעים, ולכל המדינות הנאורות מאותה סיבה - הם מבצעים עבודות שחורות שהמקומיים מסרבים לבצע.

מישהו כאן מוכן לעבוד בסיעוד קשישים תמורת 700$ לחודש ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
להפך, אמרתי שכרגע אין בכלל מה להתעסק עם בעיית החרדים בדיוק כמו שאמרתי לפני 10 שנים כשקמה מפלגת שינוי והציעה את שלל רעיונותיה הגדולים, גם אז אמרתי שיש דברים דחופים יותר מלהתעסק בחרדים ובפתיחת חנויות בשבת. קודם נטפל בבעיית הערבים (שכאן שים לב אין לי בעיה עם המילה להשמיד) ולאחר מכן רק נתחיל לחשוב על לטפל בבעית החרדים, כשאמרתי שאם הם יירצו (כריסטיאן) דיור אפשר לשלוח אותם לנגב למקומות הלא מיושבים ולהקים שם התיישבויות וכך בעצם לפתור עוד בעיה קיימת שהיא בעיית הבדואים.

אהה כן לגבי הקריאה הנאצית שהוספת תשאיר את המלאכה הזאת לשמר ולארנון כי לטעמי להוסיף קריאות כאלה ולקרוא לאחרים פאשיסט, נאצי וכ"ו לא רק שזה פוגע בציבור ניצולי השואה ופשוט מחליא אותי אישית שקוראים למישהו נאצי, אלא זה גם מקביל לאוהדי הכדורגל הלא חכמים במיוחד שכותבים שמעון מזרחי נאצי או אבוקסיס קאפו.

את אלו שנוהגים בפיאט דווקא אני בעד להשאיר. :lol:

סליחה, אני מצטער, פגעתי ברגשותייך כשאמרתי זיג הייל? לחזור ל"השופט בן זונה"? באמת, החרדים האלה, כל היום יושבים ולומדים. הם לא יודעים שהעבודה משחררת? להגיד את זה בגרמנית כדי שתבין? ארבייט מאכט פריי! אז נשמיד קודם את הערבים (זה בסדר לטעמך, אז שקט) ואז נעיף את החרדים לעזאזל (הנגב זה מספיק קרוב לעזאזל, מסתבר), שלא יפריעו לאנשים הנורמליים, ועל הדרך יעשו לנו שירות כשילכו מכות עם הבדואים, שתמיד גונבים לנו את הטויוטות. אז אם כבר שהטויוטות יהיו אצל החרדים, הם לפחות רבע בני אדם. הבדואים אפילו לא שמינית. מצטער, אני הוספתי לזה גם נכים, פושעים, הומואים ואנשים שחותכים אותך בפקק. זה באמת כבר מוגזם! טוב, אנשים שחותכים אותך בפקק באמת צריך לשרוף, אבל כל האחרים? הנגב מספיק גדול גם בשבילם, ואם לא אז ים סוף לא כזה רחוק...

כאן אני לא מסכים איתך. לא יודע ספציפית לגבי הסודנים ואיזה נזקים הם עושים בדיוק, אבל תיזכר במלחה"ע ה-2, אם אנשים היו מדברים כמוך אז אנשים כמו שינדלר, פרלסקה ועוד לא רק שלא היו מצילים יהודים אלא להפך. גם אותנו לא אהבו בשום מקום אבל עדיין היו אנשים "מנותקים" שלמרות שזו הייתה סכנת חיים התגלה בהם שמץ של הגיון ואנושיות ועשו מה שצריך היה לעשות.

אני לא אומר שצריך לאמץ כרגע חצי עולם, אבל כל עוד הפליטים מתנהגים כמו בני אדם ולא עושים נזק (אין לי מושג על איזה נזק אתה מדבר) אני לא רואה סיבה למה לא להגן עליהם לתקופה מסויימת.

גדול, פשוט גדול. בהודעה אחת אתה רוצה להעיף אוכלוסיות שלמות לעזאזל, והודעה אחריה אתה מזכיר לנו את השואה, מדבר על אנושיות וחס על נפשם המעונה של פליטים ועובדים זרים. בספר שלך הם כנראה יותר בני אדם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בלי חרדים לא נפרס כל כך הרבה משפחות של אוכלי חינם שעושים 20 ילדים ואני צריך לשלם עליהם.

פשיסט או לא פשיסט, תעיפו את כולם לנגב.

פורסם

sronis

איזה קיצוני אתה. הלכת רחוק עם כל אלה שצריך "להעיף" מפה.

איך אני רואה בעיות בעתיד עם הסודנים.

כמו שהערבים אומרים שאנחנו כבשנו אותם, הסודנים יתחילו להשתלט פה ואנחנו נגיד "הם כבשו אותנו".

וחבל שאתה כל כך מגן על בדואים, כנראה את ההתנהגות שלהם אתה לא רואה ברמת גן.

החרדים אלה אנשים שקצת קשה איתם, מצד אחד אני הולך עם הדת ומסכים לכל עינין של הלימודי תורה, ככה אפשר לשמור את הדת במדינה.

אבל, מצד שני לא מסכים שכל המיסים ילכו אליהם או שלא יעשו צבא, לא צודק, לא שיוויוני.

פשוט להתחיל לחייב אותם לעשות דברים שכל אחד עושה פה במדינה, כמו כל אזרח נורמלי.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
sronis

כמו שהערבים אומרים שאנחנו כבשנו אותם, הסודנים יתחילו להשתלט פה ואנחנו נגיד "הם כבשו אותנו".

החרדים אלה אנשים שקצת קשה איתם, מצד אחד אני הולך עם הדת ומסכים לכל עינין של הלימודי תורה, ככה אפשר לשמור את הדת במדינה.

אבל, מצד שני לא מסכים שכל המיסים ילכו אליהם או שלא יעשו צבא, לא צודק, לא שיוויוני.

פשוט להתחיל לחייב אותם לעשות דברים שכל אחד עושה פה במדינה, כמו כל אזרח נורמלי.

בלי קשר לדיון,איך הבדואים מתנהגים ברמת גן?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
בלי קשר לדיון,איך הבדואים מתנהגים ברמת גן?

אני רק אומר, שהוא כנראה לא רואה איך הם מתנהגים ברמת גן (כי אין אותם שם כמעט) ולא רואה את ההתנהגות שלהם פה בדרום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
sronis

אם באמת לא הבנת שההודעה שלי מלאת ציניות וסרקסטיות אז כנראה שבאמת עלי להתנצל. בפעם הבאה אשתדל יותר.

ורק כדי שיהיה ברור גם לאחרים: אני לא חושב שצריך להעיף אף אחד לשום מקום, אני לא חושב שאף בנאדם מעצם השתייכותו לקבוצה מסוימת שווה פחות או יותר מבנאדם אחר ואני לא מגן על בדואים, חרדים או ערבים יותר או פחות משאני מגן על הומואים, מרוקאים ואנשים שחותכים אותך בפקק. בכלל, אני לא סובל את ההכללות האלו, בדיוק כמו שאני לא סובל את ההכללות בסגנון "רכב גרמני הוא X", "רכב קוריאני הוא Y" ו"רכב צרפתי הוא Z".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...