Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי H1

kobic9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב מסחרי, ראיתי אחד שמנסה כבר המון זמן למכור יונדאי H1 הדגם הארוך של ה11 נוסעים.

רכב שנת 2000 ולטענתו הוא אומר שהוא החליף את המנוע למנוע חדש חדש מהניילון.

עכשיו רציתי לדעת האם כדיי בכלל לגעת במכוניות של יונדאי?

מבחינת הטסט לא אמורה להיות בעיה שאני מוריד את המושבים ברכב נכון?

איך אני יכול לדעת שבאמת המנוע חדש? יכול להיות שסתם עשו איזה קצר או משהו בלוח שעונים ואיפסו לו את הקילומטראז'

המנוע הקודם סחב 450 קילומטר זה אומר שהרכב נכון לעכשיו עבר בערך 470 קילומטר, הוא רוצה על הרכב 29 אלף שקל. המחירון אומר 35 אלף שקל. משהו פה מוזר שהוא לא מכר במשך חודשיים את הרכב לא? על מה אני צריך לשים לב כדיי לדעת האוטו טוב או לא

תודה על העזרה אני יודע שזה המון שאלות

קובי

פורסם

1. מנוע די רגיש. לא מומלץ לעבור את ה-100 קמ"ש.

2. טורבו רגיש מאוד-מאוד.

3. גם בהחלפת מנוע לא מאפסים קילומטראז'. דרוש לראות שטר מכר.

4. אסור לך להסיע מעל 8 נוסעים ללא היתר ממשרד התחבורה.

5. צריך אישור (לא בעייה להשיג) לפי פירוק הכיסאות מהרכב.

6. מה הייעוד של הרכב?

פורסם

*המנוע רגיש עד כדיי כך? לקחתי סיבוב על H1 בדגם הקצר ודווקא היה נראה שהמנוע חזק מאוד.

* איך זה עובד הטורבו? זה המנוע עצמו טורבו אבל מתי הוא מפעיל את הטורבו?

* היעוד הוא להוריד את המושבים ולהעביר בו סחורה לחנות ירקות כגון אבטיחים, בצל וכדומה-משקל כבד.

אגב מה הוא כושר העמסה של הרכב?

קובי

פורסם

1. המנוע רגיש יחסית. אני מניח שנסעת ברכב כשהוא לא עמוס.

2. הטורבו עובד כל הזמן מסל"ד מסויים (לדוג. 1.5-2.5).

3. תלוי בדגם הספציפי, בכל אופן

4. אני מקווה שאתה מדבר על הגירסא הידנית.

פורסם

כשנסעתי ברכב זה היה רק אני. והאוטו בכיף הגיע ל130 ככה

בנוגע למשקל- אם אני מוריד את הכסאות אני יכול להעמיס יותר מטון לא?

כן הרכב ידני

הייתי בטוח שהמנוע אפילו יותר חזק מהקרוול שיש לי עכשיו שנת 92 עם מנוע בנזין 1.9 עליו אני מעמיס בכיף טון וחצי והאוטו בקושי מתעייף

קובי

פורסם

היונדאי ככל הנראה באמת חזקה יותר מהקראוול.

המנועים הישנים של יונדאי לא הצטיינו בכוח סיבולת חזק למדי, זאת אומרת שללא טיפול נכון ותפעול נכון המנועים יציגו אמינות לא משביעה רצון.

בטיפול ובתפעול הנכון המנועים הללו יכולים לרצות אותך גם מבחינת אמינות וגם מבחינת עוצמה.

אם נסעת עליו והיית מרוצה, קח אותו לבדיקה במכון וע"פ זה תחליט אם ברצונך לקחת אותו או לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רציתי לשאול כמה בערך שוקל כל ספסל כזה של נוסעים? כי אם אני מוריד את הספסלים אני יכול להעמיס יותר משקל נכון?

ועוד משהו ראיתי שיש אפשרות לבידקה בבית הלקוח זה פחות טוב מבדיקה במכון?

קובי

פורסם

רציתי לדעת בנוגע למנוע, עד עכשיו היה לי בנזין

אמרו לי דווקא שזידל הוא יותר חזר ויש לו יותר מומנט או משהו כזה

אתם יכולים להסביר לי בבקשה מה זה אומר מומנט?

קובי

פורסם

הייתה בבעלותי יונדאי H-100 שנת 2001, זה כבר הדגם עם הטורבו, אני יגיד לך בכמה מילים שהאוטו מבחינת סחיבה עשה את העבודה, אני בעל חברה להגברה ושירותי מוסיקה, ונסעתי איתה לכל מקום אפשרי עם הציוד, ירושלים, צפת,קרית שמונה ועוד..

זה אוטו שצריך לטפל בו המון, כלומר הייתי עושה טיפול כל 7 אלף. רציתי לשדרג את האוטו, חיפשתי H-1, מצאתי אחת שנת 2005 ועשיתי עליה סיבוב והיא בדיוק כמו הדגם הקודם. לא נוחה לנסיעה, קופצנית מאוד בכביש כשהיא לא עמוסה, צפופה. בסופו של דבר שילמתי קצת יותר וקניתי טרנזיט 2002.

בעיקרון אם אתה מתכוון לעמיס ירקות או מטען כולשהו. אני ממליץ לך לקחת את הדגם הסגור (בלי חלונות) או קומבי עם שתי חלונות בלבד מאחורה. כי הביטוח יהיה זול יותר כי אין לך נוסעים. ואם תיקח אחת שהיא נוסעים גם אם תוריד את המושבים עדיין תשלם ביטוח על נוסעים.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

זה מוזר דווקא אחד אמר לי ההפך מכל מה שאמרת, הוא אפילו אמר שהוא לא הכניס את האוטו פעם אחת למוסך

אני בכלל לא יודע אם כדיי להתקרב למכוניות האלו של יונדאי

קובי

פורסם
רכב שנת 2000 ולטענתו הוא אומר שהוא החליף את המנוע למנוע חדש חדש מהניילון.

שטויות במיץ, שלא יספר לך סיפורים.

הוא החליף למנוע משומש מפירוק.

• תוכן חדש...