Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לרכוש את הקרוס 2XS ולהפעיל איתו את המידרינג' (CDM88.) ואת המיד באסים (של היבריד אוביישן) ולהשאיר את הטויטרים על הקרוסים הפסיבים

למה אני רוצה לעשות את זה? כי בכל דלת יהיו לי זוג מיד באסים שיעבדו בתור וופר וCDM אחד (זה בכל דלת אחת!) ובגלל שני זוגות של מיד באס אני החלטתי לעבוד אקטיבי כי אני מחבר כל זוג וופרים ליציאה אחת במגבר ככה שזה יעבוד על 2 אום ולא על 4 אום..

בקיצור השאלה היא האם בקרוס 2XS אני יוכל לכוון תדרים למידרינג' ולמיד וופר?

תודה לעונים.

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אלמוג כמו שאמרתי לך בטלפון , כדאי לך למצוא קרוס אובר בעל 3-4WAY ולחבר גם את הטויטרים.

לא כדאי לעבוד עם חצי סט פסיבי וחצי אקטיבי .

בקשר לדיסק אצרוב לך אותו.

סטס.

פורסם

אם יש לכה את הקרוס של 3WAY אז אתה יכול לחבר אם יש לכה קרוס 2WAY זה בעיה כי החיתוך נמוך מדי למערכת 3WAY.

בכל מקרה עדיף לחבר גם את הטווטיר אקטיבי כדי שתהיה לכה שליטה עליו.

ניראה לי שאם תחבר את 4 ארבעת הוופרים לאיזה מונו איכותי אם יעבדו ב4 אום זה עדיף, אני טועה?

.

פורסם

אמנואל מדובר על 4 מידוופרים של הייברד.

ככה שצריך 4 ערוצים סה"כ, וכל צד יתחבר בהתנגדות 2 אום.

בקרוס של ה2WAY גם כן אפשר לשים מודול מתאים ולא תיהיה בעיה לחתוך שום אלמנט.

מה שכן , כמו שאמרתי קודם תמצא לך קרוס מתאים יותר אל תחפש לחסוך.

סטס.

פורסם

טוב תודה סטס..

אבל סתם שאלתי בשביל לשמוע דעות של אחרים..

מה שאמרת לי לקנות 4WAY אני יקנה אבל רק רציתי לדעת עם יש אפשרות אחרת

אלמוג שרון.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תוכן חדש...