Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כשאנחנו רוצים לקנות שיפור נוסף למערכת באוטו ואנחנו שומעים על המחירים בארץ

אנחנו אומרים כוס אמק אבל בארה"ב זה עולה 1/4 מהמחיר בארץ על מה כל כך יקר??!!

לכן יש לי הצעה שיכולה לעניין את כולם.

אני במקרה מחפש סאב של חברת קיקר והמחירים בחול של חדש לא מתקרב למחיר שדורשים פה כל החחמולוגים עבור יד שניה לכן בדקתי ב-EBAY והרמתי טל ווואלה ענה לי בחור ואמר שהמחיר שרשום הוא המחיר אבל המשלוח יעלה לי כמעט כמו חצי מהמוצר לכן חשבתי על רעיון

אפשר שנתארגן מס אנשים וכמה שיותר יותר טוב כל אחד ירשום דגם ספציפי של מה שהוא מחפש כדי שנדע מה להזמין ואז ניתן יהיה לפנות לעסק הארה"ב שנזמין כולם דרכו ואז גם יהיה הפרש גדול בעלות של משלוח מוצר בודד.

אני מוכן לקחת על עצמי את האירגון על המבצע של לדפוק את הגויים ואת הגנבים בארץ .

מי שמעוניין שישלח לי מייל מדוייק מה הוא מחפש ואחרי שתהיה כמות מסויימת אני יתחיל לחפש משהו לברורים בחו"ל שנוכל לרכוש דרכו.

אם אתם כבר מכירים מקום מסודר ולא איזה בוטקה בפינת רחוב בארה"ב שיש לו עסק למערכות לרכב אז תתנו לי את הטל ואני כבר אפנה אליו עם הבקשות של כל אחד ואשלח לכם מייל לגבי המחיר כולל שילוח.

שילחו לי ה"פ

פורסם

תבדוק את עצמך לפני הצהרות כאלה, לא כולם טיפשים בארץ. אנשים ניסו להתחכם ככה לפנייך ויינסו אחריך.

משלוח נמדד לפי משקל או לפי נפח, תלוי באופן השליחה (דואר אוויר, חברת שילחויות, דואר ימי..)

וכמובן, כאשר מגיעה חבילה כ"כ גדולה כמו שאתה מתכנן, המוכסים יפשטו עליה בכל כוחם, וגם מיסים תצטרך לשלם בכל מקרה

כך שלרוב, זה לא יוצא משתלם, וזה יעלה לך אולי אפילו יותר מהמחירים שבארץ.

אז במקום להתחכם עם השלטונות, פשוט גש לייבואן של החברה אותה אתה צריך, וקנה ישירות ממנו, בייחוד אם מדובר בכמות, אני בטוח שתקבל אחלה מחירים.

וחכמינו יוסיפי שכך אתה גם תורם לפרנסה בארץ ולאבטלה :wink:

בברכת הצלחה,

עודד.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

אל תהיו תמימים פתאום כי אם ניתן להביא זונות דרך מצרים ,סמים דרך אמסטרדם והודו,וזיופים של כל דבר שזז מטייוואן אז אפשר להביא גם ציוד למערכות שלנו בלי שמע"מ ישב לנו על הראש וגם אם נצטרך לשלוח לכל אחד אישית הביתה ולא מכולה כדי לא למשוך תשומת לב.

לכן אל תחשבו למה לא וכבר עשו זאת לפנינו כי אחרים לא עשו זאת נכון ולאחרים אין את הנחישות והחור בכיס כדי לממן את השחיטה שיש בארץ לכן עד שלא ננסה לא נדע.

אני הולך על זה עם כל תחבולה שאני יכול וגם אם חסכתי כמה שקלים עדיין

אני יודע שאני יכול וגם אם לא, אני יודע שאני לא הצלחתי אולי אחרי יצליחו .כי ילכו

בדרכים שאני לא חשבתי.

יש כאן אחד בפורום שרשם :

לא נכשלתי רק מצאתי 10000 דרכים בהם זה לא עובד.(נכון מאוד)

פורסם

אין קשר לשומרי חוק. שלחת לארץ זה עובר דרך המכס. שלחת בנפרד לכל אחד אומר מחיר משלוח גבוה ועדיין יהיה על זה מכס.

אלו שמבריחים זונות וסמים משלמים הרבה כסף בשביל להבריח אותם וכמו כן הרבה פעמים תופסים אותם, הפשע במקרה הזה לא משתלם.

עדיף לך למצוא מישהו שחוזר מחו"ל (וגם כאן קיים הסיכון).

פורסם

אני מאחל לך את כל בירכותיי להצלחה ב"דפיקת המערכת"

ואין פה עניין של שומרי חוק, אלא של חשיבה הגיונית , ונסיון "קצר".

ויש מספיק דרכים להביא לארץ מה שתרצה, כמו שאמרת, השאלה במה זה כרוך וברמת החוקיות של העניין ויותר מזה, רמת הסיכון בלהיתפס.

וברור שאחד לכמה נסיונות תצליח להביא גם כמות גדולה של מוצרים ואף אחד לא ישים לב, אחרי הכל, אנשי המכס לא מחפשים דווקא אותך , יש להם מספיק מבריחים וסחורה גנובה על הראש.

איחוליי.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

רק כדי להבהיר משהו , משלוח שיוגדר ע"י המכס כ "מסחרי" ולא יבוא אישי (כמות גדולה) לא ישוחרר לבעליו עד לאישור של מכון התקנים , אישור שמלבד העלות שלו לא ניתן לגופים פרטיים.

אפשר לשלוח חבילה מחו"ל , לפעמים זה יעבור את המכס ולפעמים לא. אבל אם לא הצלחת גם תשלם יותר מהמחיר בארץ (ברוב המקרים) וגם לא תהיה לך כל אחריות שהיא על המוצרים.

Leon Cupra 2009

פורסם

רק כדי להבהיר פה לכמה אנשים

זה יצא 100 ש"ח יותר זול מבארץ

מכיוון שבוא נוסיף מכס ומע"מ וגם משלוח

ומשלוח מאובטח שזה עולה הרבה הרבה בגלל המשקל הרב

ואם תזמינו כול כך הרבה אז המכס יתחיל לשאול שאלות

ואולי גם תצטרכו תעודה של יבואן

בקיצר זה לא משתלם כבר ניסיתי יוצא 100ש"ח יותר זול מבארץ ויותר עצבים

של לחכות למשלוח ואם הוא יגיע ומה יגיע כי בעצם אתה לא יודע מה אתה קונה זה רק תמונה

אף אחד לא ראה את זה

בקיצר סיבוך ארוך שווה יותר לקנות בארץ

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם

לפי מה שאני יודע יש לבחון כל מוצר לגופו.ישנם מוצרים בעיקר הזולים וגם אלה שמיובאים על ידי מספר יבואנים שלא כדאי ליבא אבל מוצרים יקרים שהיבואן מרוויח הון לדוגמא אלפיין כדאי ורצוי ליבא.

• תוכן חדש...