Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום יצאתי עם חבר(אם ככה אפשר לקרוא לבן-אלף הזה) לסיבוב עם האוטו ונסענו קצת ואז העלאתי עוד חבר מאחורה עם האוטו (פולקסווגן גולף 2003), בכל מקרה החבר הזה שישב מקדימה כל הזמן אמר זה אוטו איטי וזה סתם בצחוק ואז נסענו באיזה עליה קטנה, הייתי על 30 או 35 בפאנן סתם לא יודע למה, במקרה נסעתי במהירות נמוכה כזו.

פתאום, אני מרגיש בלימה, חשבתי שמישהו נכנס בי או שנכנסתי במישהו, לא ידעתי מה לחשוב.

הסתכלתי אחורה, קדימה וכלום לא היה (כל זה היה תוך שניה) ואז הסתכלתי וחבר שלי העביר את ההילוך של תיבת ההילוכים (אוטומט) מ-D להילוך ראשון (יש PRND321). הייתה בלימה ממש קטנה ואז העפתי אותו מהאוטו כי התעצבנתי עליו אבל לפי מה שהבנתי מעוד כמה חברים זה לא הורס עד כדי כך את האוטו, אבל באוטו הזמן רציתי לרצוח אותו! הגעתי עכשיו עצבני הביתה ואני רוצה לדעת שהכל בסדר ושתסבירו לי מה יכול להיגרם ומה אולי נגרם.

הבלימה הייתה ממש קטנה אבל בכל זאת בלימה, ואני יודע (כי אחר כך חבר הסביר לי) שהוא לא הוריד לי את ההילוך לראשון במהירות של 60 או 70 קמ"ש, כי אז המנוע היה "נופל\מתפוצץ".

אז מהם ההשפעות ממה שהוא עשה וכמה יעלה לסדר את זה אם בכלל יש מה לסדר.

האוטו ימשוך עכשיו הילוכים, יהיו נקישות בעברת הילוכים?

בבקשה תענו לי כי אני מאוד לחוץ וזה רכב חדש שרק קניתי לפני שבועיים מאוטודיל ובא לי לבכות אם משהו יקרה לו כי הוא כל כך יקר ללב שלי!

:-( :-( :-( :-(

• תוכן חדש...