Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהיום תיקנו מחיר של דגם שלי במחירון יד 2 למחיר היגיוני - 35K. :-P

נכון שמדובר ברכב בן 18 שנה. אבל רכבים האלו אפשר ליראות במצבים שונים. יש כאלה ששחוטים לחלוטין ויש גם אקזמפלרים מקוריים.

אם מחירון יהיה נמוך מאוד (כמו שהיה למשל 20K), אנשים שיש להם רכב כזה במצב טוב, לא יהיה להם סיכוי למכור את הרכב במחיר נורמאלי. אם מחירון יהיה נורמאלי, כמו עכשיו 35K, זה מאפשר לבקש על הרכב במצב טוב מחיר סביר וזה גם מאפשר למכור את הרכב במצב שחוט במחיר נמוך מאוד.

ברכבים כאלה כמו סדרה 7, איבזור יכול להיות מאוד שונה. יש רכבים שבאים למשל עם ניקלים, טלפון, טלויזיה, יש כאלה שבלי, יש כאלה עם מקרר, מחשב דרך, סאן רוף, כיסאות חשמליים, עץ וילון חשמלי ויש כאלה שבלי או עם פחות. דגמים שנמכרו בארץ, היו כמובן באיבזור יחסית דל, דגמים שיובאו מחו"ל לעיתים קרובות מפונקים יותר.

אם לדוגמא מחירון 35K, אבל רכב שלי מאובזר במיוחד, אני יכול לבקש 40K. אם מחירון 20K, כמה אני יוכל לבקש?

נכון שיש את העיניין של יצא מול ביקוש. זה לא אומר שרכב שמור במצב טוב צריך להימכר במחיר שחיטה, במיוחד כאשר מדובר על רכב שמימנו יש מאט בארץ.

עריכה:

E38 יש הרבה יותר מ-E32 בארץ. רחוק ולא כל מכונית כזאת במצב טוב, לכן יש אקזמפלרים במחיר נמוך כמו שהראו כאן.

וזה ברור שבתור מוכר אני ירצה להיתיחס למחירון שמשתלם עבורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון שמהרכב שלך אין הרבה אבל גם הביקוש שלו יחסית נמוך זה לא רכב כמו הרכבי ספורט החדשים יחסית שאין הרבה והביקוש שלהם גבוה כמו אימפרזה טורבו וסיאט איביזה.

עכשיו כשראית שהמחיר שלך עלה פתאום המחירון סבבה צריך לבדוק מחירון בהרבה דגמים לא מחיר אחד לא ניראה לך כי זה בדיוק הרכב שלך בכלליות לפי מה שראיתי במחירון של יד 2 המחירון טוב ותואם מאוד את השוק אני מקווה שהוא יתפוס וישבור את לוי. פשוט נימאס כבר משמאי הזה שלא מבין בכלום וכל יום יוצא בהצהרה אחרת לפי מה שבא לו מחר הוא מוריד 2% ועוד יומיים הוא יעלה ב5% לפי מה שחברות הליסינג מכתיבות לו

פורסם

עכשיו כשראית שהמחיר שלך עלה פתאום המחירון סבבה

ברור שבתור מוכר אני ירצה להיתיחס למחירון שמשתלם עבורי.

אם במחירון אחד רשום שמחיר רכב שלי 33 ובאחר 21 (כפי שהיה). זה עבורי מצב בלתי משתלם בעליל להסתכל במחירון כזה. לקוחות של מחירון הם לא רק אנשים שקונים את הרכב, אלא גם אלה שמוכרים את הרכב וגם אלה שמחזיקים רכב.

כמה אלפים +- לכל כיוון זה דבר אחד. אבל למה, אני צריך להיתיחס למחיר שהוא נמוך ב-10,000ש"ח+ לאומת מחירונים אחרים? זה כימעט שליש מערך הרכב.

אני מאוד מברך את היוזמה של מחירון יד 2. אבל כדי שמחירון כזה יתפוס ברצינות וירצו להתבסס אליו, הוא צריך לתת מענה הולם לכל הלקוחות שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבה נהיה רציניים. אם מישהו ירצה לקנות את הרכב שלך, או כל רכב, לפחות בחודשים הקרובים הוא יבדוק את מחירון לוי יצחק. ומי שירצה למכור לפי מחירון גבוה יותר - יוכל להמשיך ולהחזיק ברכב שלו, שלטענתו שווה הרבה יותר, לעד.

זה כמו דירה להשכרה שיש לנו פה ברחוב. המתווך אמר לבעלת הבית שבגלל שהדירה משופצת (עאלק) וברחוב מעולה, היא יכולה לבקש 6.5K. הדירה עומדת ריקה כבר יותר מחודש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר אתה מדבר שטויות אני מכיר כמה אנשים שכבר מכרו לפי מחירון יד 2.

חוץ מזה שמחירון יד 2 לא יותר גבוה מלוי בהרבה דגמים סתם יצא לו שם של מחירון גבוה אני מאמין שאלו היו חבלי לידה ואני מקווה שהמחירון ימשיך לתפוס תאוצה

פורסם

אבי,

יש בדבריך סתירה.

אם הוא לא יותר גבוה - אז מה זה משנה לפי מה הם מכרו?

אם הוא יותר נמוך - אז בוודאי שזה לרעתם.

אם הוא יותר גבוה - סימן שמלכתחילה הקונה היה מוכן לשלם יותר (ע"ע קליאו ספורט שמורה, למשל).

אגב, כבעל רכב משומש (OK יד I, אבל כבר לא חדש) אני בעד מחירונים גבוהים, אני רק חושב שיש פה מגיבים שתומכים במה שמתאים להם ולא במה שמתאים (או צריך להתאים) לציבור בכללותו. לך תשכנע את חברת הביטוח שיד2 נוקבים במחירון גבוה יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המחירים במחירון יד 2 לדעתי תואמים את השוק פחות או יותר הדגמים שבדרך כלל נימכרים מעל לוי כמו הקליאו ספורט איביזה טורבו אימפרזה טורבו וכאלה גבוהות מלוי אך הרנו מגאן נמוכות וכל הדגמים הפחות פופולרים שנימכרים מתחת ללוי נמוכים ממנו.

תמיד יהיו את אלה שעושים רעש בעלי הרכב רוצים גבוה יותר ומחפשי הרכב שרוצים נמוך יותר אך בסופו של דבר יש את המחיר שהרכב שווה ולא יעזור כלום רנו מגאן לא תימכר מעל המחירון

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...