Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השמדת כור גרעיני בסוריה וחיסול של רב המרצחים עימאד מורניה בלב דמשק זה משחק ילדים לדעתך?

נורא פופולרארי לרדת על המדינה ולהגיד "זה לא מה שהיה פעם", "הלכה המדינה" אבל זאת שטות מקושקשת, מעולם מדינת ישראל לא הייתה חזקה ואיתנה כמו היום וזה רק ילך וישתבח.

פסימיסטים שכמוך ולא משנה מאיזה פלג מפלגתי, הם מקלות בגלגלים שמניעים את מדינה הזאת!

בקשר לפעולות התגמול, משה שרת כתב עליהן ביומנו ולי לא נשאר כלום חוץ מאשר לצטט ולהצדיע לאיש :"מעשה תגובה על מרחץ דמים זה רק יטשטש את רשמו המחריד, ויעמיד אותנו בדרגה שווה עם המרצחים מהצד שכנגד. מוטב לנו לעשות מעניין מעלה עקרבים מנוף להתקפה מדינית על המעצמות, למען יפעילו לחץ על ירדן שכמוהו עוד לא היה".

באופן כללי, פעולות התגמול נמשכו 7 שנים ואם תראה לי הישג אחד בודד כתוצאה מהן, אני אשמח לשמוע עליו, כידוע, הן הופסקו אחרי מלחמת סיני ולא ע"י ההרתעה שהן גרמו (כי הן מעולם לא גרמו שום הרתעה, אחרת הכל היה נפסק אחרי פעולת התגמול הראשונה-שניה).

"זה לא מה שהיה פעם", "הלכה המדינה "- משמעות מרכאות היא בד"כ ציטוט דברי אחר. את מי אתה מצטט כאן ?

את עצמך.

טוב שיש לך את היושרה להוסיף מיד על דבריך שלך ש "זאת שטות מקושקשת",

את משה שרת פגשתי כילד חבר לכיתה של נכדו יורם .

היה דמות מרשימה.

טוב שהנהיג רק שנה.

בכל הערכותיו לגבי הערבים והבנתו את המנטליות ,התרבות,המניעים וערכי השלום וחיי אדם שגה. דייק בערך כמו היוסים והצעקניות דהיום.

אם היינו ממשיכים בדרכו היה נאסר אומר לרבין אהלן עוד פעם-בתל אביב.

טוב שהיה זקן אחר (שלא אהבתי-נכונותו ללחום נגד האצ"ל לא היתה מקרה מוצדק למלחמת אחים) יותר ריאלי ויותר אמיץ שהלך נגד ידידתנו היחידה ומנהיגה הסופר כריזמתי וכל הצבועים. גם לאשכול כולנו חייבים הרבה יותר.

הרי כאן משלשלים במכנסיים כששומעים שקונדי בדרך, 50 שנה אחרי שיש לנו כבר יכולות ועצמאות קצת מעבר למה שהיו ב 1956 וזה חייב להשתנות. רק מדינה אסרטיבית המשכנעת ומשוכנעת בצידקתה תזכה ללגיטימציה גם אם עפים שבבים מתחת לגרזן. מי שצועק כל הזמן שהוא הנבל מצליח לשכנע את הכי ציונים בין הגויים , גם אם האמת היא שהוא המדינה והצבא הכי הומניים בהסטוריה- וישראל לא היתה מתקשה להוכיח זאת בעובדות, אם רק רצינו.אם רק לא היינו ממשיכים ללקות במחלה שהוכילה אותנו בשקט לאושביץ,- "מוכרח להיות שאנחנו אשמים, לא יכול להיות שלא".

אבל לא עשו את זה.

אתה יכול בהחלט לחשוב שלא עשו את זה כי מנהיגי המדינה הם אוסף נמושות ממשפחת הארנבונים שאין להם עמוד שדרה לעשות את "מה שצריך" אבל האמת היא אחרת לגמרי, האמת היא שהחשיבה הזאת של השמדת כמויות אדירות של בילתי מעורבים בכדי להעביר מסר היא חשיבה של מיעוט הזוי שגובל בפסיכוזה קשה ואשריינו שבין מנהיגיינו ובין מצביעי צבאיינו לא הצליח להסתנן אפילו הזוי אחד שכזה!

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

]השמדת כור גרעיני בסוריה וחיסול של רב המרצחים עימאד מורניה בלב דמשק זה משחק ילדים לדעתך?

נורא פופולרארי לרדת על המדינה ולהגיד "זה לא מה שהיה פעם", "הלכה המדינה" אבל זאת שטות מקושקשת, מעולם מדינת ישראל לא הייתה חזקה ואיתנה כמו היום וזה רק ילך וישתבח.

פסימיסטים שכמוך ולא משנה מאיזה פלג מפלגתי, הם מקלות בגלגלים שמניעים את מדינה הזאת!

טעות - בגלל שישראל לא לקחה אחריות לא מגנים אותה :wink:

תזכור איך גינו את ישראל לאחר השמדת הכור בכרכור - אה סליחה העירקי .

בקשר לפעולות התגמול, משה שרת כתב עליהן ביומנו ולי לא נשאר כלום חוץ מאשר לצטט ולהצדיע לאיש :"מעשה תגובה על מרחץ דמים זה רק יטשטש את רשמו המחריד, ויעמיד אותנו בדרגה שווה עם המרצחים מהצד שכנגד. מוטב לנו לעשות מעניין מעלה עקרבים מנוף להתקפה מדינית על המעצמות, למען יפעילו לחץ על ירדן שכמוהו עוד לא היה".

באופן כללי, פעולות התגמול נמשכו 7 שנים ואם תראה לי הישג אחד בודד כתוצאה מהן, אני אשמח לשמוע עליו, כידוע, הן הופסקו אחרי מלחמת סיני ולא ע"י ההרתעה שהן גרמו (כי הן מעולם לא גרמו שום הרתעה, אחרת הכל היה נפסק אחרי פעולת התגמול הראשונה-שניה).

והערה אחרונה לרענון זכרונך, פעולות התגמול התרכזו (חוץ מקיביה ועוד אחת שזרחה מפרחוני)בתגמול ללוחמים בצבאות שמסביבנו, לא לאזרחים בילתי מעורבים.

כרגיל - תיקונים ושיפוצים .

הפעולות כוונו כנגד סממני שלטון - מבני משטרה , תחנות שאיבת מים ובארות , מתקני חשמל ותקשורת .

ועל הדרך - פוצצו גם בתים אחרי שבקשו מיושביהם להתפנות - או פינוי בכוח .

אבל ממש לא התרגשו אם בלי כוונה נהרגו אזרחים - התשובה היתה , שיגרשו וימנעו פעולות חבלה מכפרם .

פעולות התגמול הופסקו לאחר מלחמת סיני כי - מדינות ערב , השכנות סביב לקחו אחריות על הגבולות .

ולמעט גנבות חקלאיות - לא בוצעו מעשי טרור של פאדיונים ( טרוריסטים ) כנגד אזרחי ישראל - דבר אשר היה לפני כן .:idea:

כך שבפועל - פעולות התגמול ומלחמת סיני כן יצרו הרתעה , וגרמו למדינות השכנות להדק את פעולתם ולאסור פעילות טרור כנגד ישראל .

הפעולות חודשו ביתר שאת לאחר מלחמת ששת הימים .

מאזור ירדן , התקפות לכיוון הבקעה - ארץ המרדפים , והפגזות של קטיושות על עמק הירדן ובמיוחד על בית שאן .:idea:

ישראל בצעה מספר פעולות בירדן - הידועה לכשלון - פעולת כראמה , אשר בה שקעו טנקים של צה"ל בבוץ הירדני , הלבנוני , העזתי - בחר את הנוח לך .

העובדות - ישראל הודיעה כי תכנס יותר חזק , מטוסי חיל האויר הפגיזו באזור ירדן .

המלך חוסיין אשר חשש לממלכתו ולשילטונו , הן מצד המחבלים של ה "פתח" והן פעולות ישראל - אזר אומץ

ובחודש "ספטמבר 1970 - ספטמבר השחור " צבא ירדן נלחם במחבלים וגירש אותם מירדן - ומאז שקט יחסי .

כמובן כי כעת עובר הלחץ לנקודה החלשה הבאה - לבנון - מדינה שלא שלטה בגבולה .

איזור ה "פתחלנד" הר דוב וצור וצידון - מלחמת לבנון הראשונה .

והיום נמצא הלחץ בנקודה החלשה הנוכחית - רצועת עזה - אז bagira חשוב לדעת , מה כדאי לעשות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, אעפ"י שהתיקונים הקלים שלך נכונים הם עדיין לא שוללים את עיקר הדברים שלי כתגובה לגעגועי חיימי לפעולות התגמול. הן לא כוונו מלכתחילה כנגד אזרחים והן לא הביאו להפסקת התקיפות, בטח אי אפשר להגיד שהן היו אפקטיביות כשהן נמשכו 7 שנים והופסקו ע"י גורם חוץ ולא כתוצאה מנפנוף בדגל לבן מצד המבצעים.

אני לא מתיימר לדעת מה כדאי לעשות או מה צריך לעשות.

אני כן מתיימר לדעת לזהות פתרון הזוי ולא אנושי ולפסול אותו על הסף כשמגישים לי אחד כזה!

חיימי,

שמע, כשמישהוא בא ואומר לי, פעם היו מנהיגים, פעם הייתה תעוזה, פעם היינו דוד נגד גוליית, פעם היינו עושים פעולות תגמול אז אני מבין מה דעתו על המדינה היום ואני לא אוהב כשמזלזלים במדינת ישראל של היום במיוחד שהכל שטויות במיץ עגבניות ואנחנו אוהבים להתרפק על הנוסטלגיה שהייתה רחוקה מלהיות ורודה כמו שאנחנו זוכרים.

היום עושים שערוריה ממפקד חיל הים שהלך למועדון חשפנות בזמן שמשה דיין היה נשוי והיה מזיין כל דבר שלבש חצאית שהסתובב לידו.

היום מציקים לרמון (לא משנה אם בצדק או לא)על נשיקה בזמן שעייזר ויצמן היה ידוע כמתרידן שדרתי וכשולח ידיים מושבע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על כך אמר בן גוריון - שידברו .

וכן הפעולות הביאו תוצאות - כתבתי מקודם .

פעולות התגמול הופסקו לאחר מלחמת סיני כי - מדינות ערב , השכנות סביב לקחו אחריות על הגבולות .

ולמעט גנבות חקלאיות - לא בוצעו מעשי טרור של פאדיונים ( טרוריסטים ) כנגד אזרחי ישראל - דבר אשר היה לפני כן .:idea:

כך שבפועל - פעולות התגמול ומלחמת סיני כן יצרו הרתעה , וגרמו למדינות השכנות להדק את פעולתם ולאסור פעילות טרור נגד ישראל

אל תשכח כי חלק מהפעולות לא בוצעו כאילו ע"י כוחות מאורגנים של ישראל .:wink: הכיסוי היה אזרחים ישראליים עצבניים ביצעו אותם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ברור לך לחלוטין (אני בטוח בזה ב 100%) שדעתך ודעתי לא כ"כ שונות, YOU SAY TOMETO AND I SAY TOMATO.

שניינו רואים בדיוק את אותו מסמר שמפריע לנו, אני רוצה להביא פטיש סנדלרים , אתה רוצה להביא פטיש 5 קילו ועכשיו חילוקי הדעות בניינו הוא על גודל הפטיש ועל עוצמת המכה.

הבעיה המרכזית שלי איתך אייל, היא כשבא איזה הזוי ואומר שבשביל לטפל במסמר צריך 5 טון TNT מסביב לבית ואני תוקף אותו על החשיבה הלא מציאותית, במקום לתמוך בי, אתה תוקף אותי וזה בעצם אומר שאתה מגבה את דעותיו.

כשאני אומר את זה אתה מיתמם, "אני אמרתי כזה דבר? איפה אמרתי?"

אם אני מוקיע את ESTK על זה שהוא רוצה להשמיד עם שלם של מליון וחצי אזרחים ואתה לא רק שלא תומך בי אלא אפילו תוקף אותי על היותי שמאלן הזוי אז אתה מצדד בו, זה לא מובן לך?

אם אני אומר שאחותך זונה (חו"ח בלי כוונה לפגוע, סתם דוגמא מצחיקה לרגל פורים) ואתה במקום לקפוץ עלי עם הפטיש 5 קילו ממקודם אומר לי "כן? ומה אחותך?" אז באותו רגע הסכמת שאחותך זונה! (אני בטוח שהיא בחורה מקסימה אז אל תעלב לי עכשיו).

נראה עכשיו אם תצליח להוציא מהמקלדת את המשפט "הריגת פלסטינים חפים מפשע בצורת סיטונאית ומכוונת היא פשע כנגד האנושות"!

לא נכון ידידי,

מה שאתה אומר זה פגיעה מכוונת באזרחים חפים מפשע, כלומר לשים אזרחים על הכוונת .

מה שאני אומר זה פגיעה מכוונת בטרוריסטים/ ריכוזי טרור כאשר קורה שגם אזרחים נלכדים בצדדים של הכוונת.

אני לא מוכן למדיניות הזאת שלפיה אם יש סיכוי קל שבקלים שייפגע מישהו מהאוייב שאולי בטעות חף מפשע, אז מבטלים את הפעולה.

תאמין לי שאם היו מחזירים אש ארטילרית כבדה / פצצות ממטוסים לעבר מתחם בתי מגורים שממנו יורים גראדים/קסאמים, לאט לאט היו מבינים האזרחים שזה פשוט לא כדאי. אבל כשלא עושים כלום ובמקום זה פותחים מעברים ומחזירים אסירים כאשר הדרום ממשיך להיות מופגז , אז מה אתה רוצה ללמד אותם? אתה מלמד אותם שדרך הטרור היא הנכונה, שאפשר להשיג כל דבר בטרור ושהאוייב (ישראל) חלש מנטלית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה לי שהחברים מתעלמים במופגן ממספר עניינים קרדינאלים:

- בית הדין לפשעי מלחמה בהאג, הגוף הזה הוציא צו מעצר כנגד נשיא סודן, הגוף הזה עלול לעשות את זה גם כנגד מנהיגים וקצינים ישראלים. זה מה שאנחנו רוצים? להפוך לאומה מצורעת שכל מנהיגיה פושעים שצו מעצר מרחף מעל ראשם?

- חברים כתבו שהמדינה מתקפלת בפני קונדי (או הילארי), אין בעיה בואו נוותר על סיוע של 3 מיליארד דולר לשנה, נשלים עם אבדן התמיכה המדינית של ארה"ב וגם נעבור להשתמש בנשק מייצור עצמי.

כשרמת החיים של האזרחים תרד לשליש או לרבע ממה שהיא היום, אז נבין איזה נמר של נייר אנחנו.

לפיכך, כפי שכבר כתבתי חייבים לשנות דיסקט בראש, את מכת המחץ נוסח מלחמת ששת הימים צריך להחליף בדקירות סיכה בעלות פרופיל נמוך.

חלק מהמכות צריכות לבוא מגופי שלטון לא רישמיים שיכולים לפעול מחוץ לשיטות ולחוקים המקובלים. חלק מהמכות יכולות להיות כאלה שהמדינה תכחיש כל קשר לעשיתן (תאונות עבודה כאלה ואחרות).

דבר אחד ברור לי - צריך לקיים לחץ יום יומי ובלתי פוסק, דבר שלצערי לא עושים מספיק.

פורסם

כשאומרים שאי אפשר להדביר טרור באמצעים צבאיים צודקים.

אנחנו,במסגרת מערכת הכללים שאימצנו לעצמנו (תודה לאהרון ברק ששם לו מטרה שנהיה אור לגויים. תוצאות הבחירות אומרות שיותר חושבים שלפני כן חשוב שנהיה) - לא יכולים להדביר טרור.

מה שכן יכולים לעשות זה לגרום לאוכלוסיה (שרובה תומכת בעקרונות החמס לחיסול המדינה היהודית) שיהיה לה מאד לא כדאי שיהיו בסביבתה טרוריסטים.ליצור שם גיהינום -נגד צעקות העולם ששותק בקונגו,דארפור,סומליה ועוד מקומות בהם משקל ותוחלת חיים ממוצעת של אזרח חף מפשע הם רבע מזה של העזתים המסכנים הרוקדים על הגגות לעידוד הרג ילדים וזקנים.בקונגו אין כח לרקוד והגג מעלי בננה אבל אין שם יהודים אז הכל בסדר.

הירושימה ודרזדן הורידו את האסימון.לא לפני כן. (כן,אני מכיר טוב את מצב גרמניה ,יפן ואיטליה-עם הרפובליקה הצפונית של ממשיכי הדוצ'ה בסאלו-ב-44/45, בכל החזיתות,גם מול הרוסים) הן יכלו להמשיך לגרום נזק ולהרוג עוד כמה עשרות מיליונים לפחות שנה)

נגד השטן לא הולכים עם יונים ופרחים.כך אומרים הערבים עלינו, כך צריכים אנחנו לנהוג.

פורסם
נראה לי שהחברים מתעלמים במופגן ממספר עניינים קרדינאלים:

- בית הדין לפשעי מלחמה בהאג, הגוף הזה הוציא צו מעצר כנגד נשיא סודן, הגוף הזה עלול לעשות את זה גם כנגד מנהיגים וקצינים ישראלים. זה מה שאנחנו רוצים? להפוך לאומה מצורעת שכל מנהיגיה פושעים שצו מעצר מרחף מעל ראשם?

- חברים כתבו שהמדינה מתקפלת בפני קונדי (או הילארי), אין בעיה בואו נוותר על סיוע של 3 מיליארד דולר לשנה, נשלים עם אבדן התמיכה המדינית של ארה"ב וגם נעבור להשתמש בנשק מייצור עצמי.

כשרמת החיים של האזרחים תרד לשליש או לרבע ממה שהיא היום, אז נבין איזה נמר של נייר אנחנו.

לפיכך, כפי שכבר כתבתי חייבים לשנות דיסקט בראש, את מכת המחץ נוסח מלחמת ששת הימים צריך להחליף בדקירות סיכה בעלות פרופיל נמוך.

חלק מהמכות צריכות לבוא מגופי שלטון לא רישמיים שיכולים לפעול מחוץ לשיטות ולחוקים המקובלים. חלק מהמכות יכולות להיות כאלה שהמדינה תכחיש כל קשר לעשיתן (תאונות עבודה כאלה ואחרות).

דבר אחד ברור לי - צריך לקיים לחץ יום יומי ובלתי פוסק, דבר שלצערי לא עושים מספיק.

וזאת שוב רק אשמתנו שהעולם שם אותנו,עם הכיבוש המוסרי ביותר בהיסטוריה והיחס הטוב ביותר שאויב אי פעם נתן לאויב שמצהיר על רצונו בהשמדתו ,עם עלית רמת חיים הגבוהה ביותר מאס 1967 לאוכלוסיה מוסלמית כלשהי , על אותו ספסל נאשמים עם שליט סודן שרוצח את עמו הגווע . רק אשמתנו שעובדות ומספרים פשוטים לא ידועים והבמה פתוחה לתעמולה הערבית השקרית.

הפסיכוזה שלנו שחייבים כמה אחמד טיבים לקלל את המדינה בפרלמנט כדי שנפגין שונות (ואם זאת לא גזענות מה כן ?), והאורגזמה שכמה (כמה נשארו ?) חולמים בנורבגית מקבלים ממנה יעלו לנו בהשמדתנו.

פורסם
אייל, אעפ"י שהתיקונים הקלים שלך נכונים הם עדיין לא שוללים את עיקר הדברים שלי כתגובה לגעגועי חיימי לפעולות התגמול. הן לא כוונו מלכתחילה כנגד אזרחים והן לא הביאו להפסקת התקיפות, בטח אי אפשר להגיד שהן היו אפקטיביות כשהן נמשכו 7 שנים והופסקו ע"י גורם חוץ ולא כתוצאה מנפנוף בדגל לבן מצד המבצעים.

אני לא מתיימר לדעת מה כדאי לעשות או מה צריך לעשות.

אני כן מתיימר לדעת לזהות פתרון הזוי ולא אנושי ולפסול אותו על הסף כשמגישים לי אחד כזה!

חיימי,

שמע, כשמישהוא בא ואומר לי, פעם היו מנהיגים, פעם הייתה תעוזה, פעם היינו דוד נגד גוליית, פעם היינו עושים פעולות תגמול אז אני מבין מה דעתו על המדינה היום ואני לא אוהב כשמזלזלים במדינת ישראל של היום במיוחד שהכל שטויות במיץ עגבניות ואנחנו אוהבים להתרפק על הנוסטלגיה שהייתה רחוקה מלהיות ורודה כמו שאנחנו זוכרים.

היום עושים שערוריה ממפקד חיל הים שהלך למועדון חשפנות בזמן שמשה דיין היה נשוי והיה מזיין כל דבר שלבש חצאית שהסתובב לידו.

היום מציקים לרמון (לא משנה אם בצדק או לא)על נשיקה בזמן שעייזר ויצמן היה ידוע כמתרידן שדרתי וכשולח ידיים מושבע.

זה שהמדיה היום יותר חופשית ומנסה לנהל את חיינו לפי גחמות של עיתונאי קטן שמצליח אולי לישון בלילה אבל בבוקר קם ומחליט שכדי למלא את מכסת המלים ישים את חרמנות הגנרל בראש סדר היום שלנו מה בדיוק אומר ? שאחד ,עם דיעה אחת ממיליונים ובהרבה מקרים לא מהטובים והמוכשרים, חושב כך . נו אז ?

אין צורך להביא דוגמאות. הרבה מנהיגים גדולים היו אנשים חרא. בכל זאת אחת רלבנטית למוסלמים - אתאטורק היה בנסיבות אחרות הופך לאל קאפונה וההיפך, הומו סדיסט גנב ורוצח ובכל זאת הוא הקפיץ אומה דורות קדימה. סטלין ,בלי אופיו הנורא היו מנצחים את היטלר ? אולי ניצחו כי האלטרנטיבה היתה הוצאה להורג על חוסר מוטיבציה/חינוך מחדש בסיביר ? איינני היחיד שחושב שאופי שנחשב שלילי באדם ממוצע בחברה רגילה הוא דווקא ייתרון למנהיגות. אז מה ? אני אחד ממיליונים ולא מתיימר להכתיב סדר עדיפויות לאומי. העיתונאי כן מתיימר ועם כמה אנשים זה גם מצליח לו כנראה.

העולם לא השתנה וגם הקריטריונים למנהיג טוב לא.

התעלם מסקופים.

היום כמו בימי בן גוריון , טרומן,הירוהיטו, עייזר,דיין,פטון ורומל- מנהיג גדול שמשנה את מהלך חיי עם הוא הרבה פעמים איש ללא מעצורים להרע.

פורסם
אם אני מוקיע את ESTK על זה שהוא רוצה להשמיד עם שלם של מליון וחצי אזרחים ואתה לא רק שלא תומך בי אלא אפילו תוקף אותי על היותי שמאלן הזוי אז אתה מצדד בו, זה לא מובן לך?

"!

בגירה אחה"צ טובים , חזרת אלינו?

השארתי הודעה פה בשרשור עם כמה שאלות פתוחות, ומאוד הייתי רוצה שתתייחס אליה, מה אתה אומר?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

השאלות בשבילך

חמוד , אתה ב-מ-ל-ח-מ-ה אתה לא מבין את זה?? הם לא יפסיקו עד שלא יחסלו את כולם כולל אותך, מלחמה זה מלחמה עד הסוף בלי הסכמים מזוייפים ובלי חרטות, אני התייחסתי למספר נקודות בהודעה שלי והאמת בכל הודעה אני משתדל להביא דוגמאות שקרו מהעבר מעניין שאין לך תשובה לזה,

אז אני אחזור על השאלה בצורה ברורה ורהוטה,

נגיד שחוטפים אותך מה אתה חושב שייתיחסו אלייך יפה ? אם תזכיר להם את הדבר הזה אמנת ג'נבה (אם הם יודעים מה זה בכלל) הם ידפקו לך כדור ברגל ותישאר נכה כל החיים שלך , אם תנסה לברוח הם יעשו לך ניתוח ויחתכו לך את חוט השדרה כדי שלא תוכל ללכת יותר, (מוכר לך מאיזה מיקרה????) אז תפסיק להגן על החיות האלו , צריכה להיות פה מלחמה בלי חוקים כי מתי שנגמר להם הנשק והתחמושת אז הם מבקשים הפסקת אש , בימים הראשונים ללחמיה נראה לך שמישהו מהם דיבר על הפסקת אז?? ראית טלוויזיה בכלל? אתה מנותק לגמרי ממה שקורה , הם אמרו בפירוש מלחמה ביהודים באוייב הציוני , נחסל אותם נכבוש את פלסטין, וזה עוד כלום, הם יורים הכוונה על מרכזי אוכלוסין בשביל לחסל כמה שיותר ישראלים , ואתה בא להגן עליהם??

חשבת רגע על הנפגעים כלכלית במדינה ? עסקים שלמים בצפון נהרסו ופשטו רגל חיים שלמים של אנשים נהרסו , סורקים אנשים מהבתי בכדי להביא אותם לערבים? את זה בחיים אני לא אבין , למה את גוש קטיף כן ואת תל אביב לא??? בקצב הזה גם נסםח להם את כל יפו , הרי כבר ניתן להם עד שם ,אז למה לא?

מעניין אם יפול טיל על הבית שלך אז מה תעשה, אתה תעדיף שיפסיקו את הלחימה ? או שתרצה שיכנסו להם באמ אמא שלהם? תציב את עצמך בכל אחת מהסיטואציות שתארתי , שהם התרחשו לא המצאתי אותם , ואז תגיד לי אם ההערה שלך היתה במקום.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
יעלו לנו בהשמדתנו.

שוב אתה בוגד במטרה, בוגד בציונות ובוגד במדינה בדמגוגיה עלובה בשקל.

מדינת ישראל מעולם לא הייתה חזקה ואיתנה כמו היום וזה כל הזמן רק הולך ומשתבח.

אם חו"ח משהוא יקרה למפעל הציונות וההתישבות בארץ ישראל זה יהיה רק בזכות נביאי שקר שכמותך שכל הזמן מטפטפים ארס בעוזני העם על חורבננו הממשמש ובא.

בגירה אחה"צ טובים , חזרת אלינו?

השארתי הודעה פה בשרשור עם כמה שאלות פתוחות, ומאוד הייתי רוצה שתתייחס אליה, מה אתה אומר?

אהלן ESTK (יש גם שם?),

כל השאלות שלך טובות וזכאיות לתשובה אבל כל התשובות לא יובילו אותי או כל אדם שפוי באשר הוא להשמדת עם.

איינני היחיד שחושב שאופי שנחשב שלילי באדם ממוצע בחברה רגילה הוא דווקא ייתרון למנהיגות.

מנהיג גדול שמשנה את מהלך חיי עם הוא הרבה פעמים איש ללא מעצורים להרע.

להרע למי???

אתה כנראה ירדת לגמרי מכל הפסים כי מרבית המנהיגים האלה השמידו את בני עמם בסיטונאות, אז אם אתה מעוניין לחזור להיות תחת שלטון סטאלין(שהשמיד 20 מיליון רוסים כי הם הפליצו לכיוון שלא מצא חן בעניו), הירוהיטו(שסרובו להכנע בגלל כבוד הביאו עליו את הירושימה ונגסקי),אטאטורק (למה הוא ברשימה? כי הוא הגשים את הפנטזיות החולניות שלך והשמיד את הארמנים שכל חטאם שהמניה דפרסיה שלו גרמה לו לסיוטי רדיפה שהם ילחמו כנגדו?) אז תפאדאל, בכיף, אבל

תעשה לי טובה, תקים איפושהוא מדינה ותתעלל בתושבים שלך ואל תביא רעיונות מגוחכים לשרשור הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...