Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כמה שהעמדות שלי קיצוניות לפעמים, דווקא בסוגייה הזאת אני מבין היטב את שתי האפשרויות וההכרעה קשה.

כפי שאמרתי הבעיה היא שהאוייב הורגל לקבל מחיר מופרז, וברגע שהם יודעים שזה אפשרי- הם לא ירדו מזה.

פעם ישראל לא נשאה ונתנה עם טרוריסטים ולכן היתה להם רק אופציה אחת - לפחד.

כיום אין להם הרבה מה להפסיד, והמעגל הזה לא ייגמר ,כי כל עיסקה כזו תגביר את המוטיבציה לחטוף ישראלים - בגבולות הארץ וברחבי העולם.

לעומת זאת , צעדים דרסטיים, בלתי מידתיים שיינקטו מיד לאחר העיסקה - כנראה יבהירו להם שאולי זה לא כזה משתלם.

יש לי שלל תאוריות קונספירציה שאפשר להשתמש בהן : למשל : רעל עם השהיה של 24 שעות לאסירים המשוחררים.

שתילת שבב שיאפשר לאתר ולחסל כל אחד ואחד מהם מן האוויר , וכו' וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי שלל תאוריות קונספירציה שאפשר להשתמש בהן : למשל : רעל עם השהיה של 24 שעות לאסירים המשוחררים.

שתילת שבב שיאפשר לאתר ולחסל כל אחד ואחד מהם מן האוויר , וכו' וכו'.

תגיד, מותר לגלוש באינטרנט אצלכם במוסד?
פורסם

בנוסף, אנשים מתפוצצים עם עשרות ק"ג חומר נפץ עליהם אז אתה מנסה להרתיע אותם עם צלקות?:shock:

האנשים שמתפוצצים עם עשרות קילוגרמים עליהם זה אנשים הזויים שמאמינים שמחכות להם 72 בתולות בשמיים,אותם אתה לא תצליח להפחיד אלה רק להרעיל יותר.

לעומת זאת את המנהיגים בגבוהים של החאמס,אלה שמסתתרים עמוק עמוק בבונקר בעת לחימה או תצליח.

to finish first first you have to finish

פורסם
תגיד, מותר לגלוש באינטרנט אצלכם במוסד?

הגלישה מותרת רק לבעלי גירי AL4

:D

מה רע בלהפעיל קצת את הדמיון.... עדיף מלהתעצבן על כמות הרוצחים המתועבים שהולכת לצאת לחופשי.

אין שום שמץ של ספק שצריך לשחרר את גלעד שליט , השאלה היא האם אפשר להוציא עוד כמה אחוזי הנחה במעמד החיוב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה רע בלהפעיל קצת את הדמיון...
יש הבדל מהותי בין "להפעיל קצת את הדמיון" לבין "לחיות בעולם דמיוני", אבל סבלנים ממני כשלו בנסיונם להסביר לך את זה.
פורסם

אייל, יש תוכנית מעניינת בערוץ 8 (אני לא יודע אם אתה צופה בו. הוא לא מיועד לאנשים שיודעים כבר הכל) ששמה "למה מה?"

מה פתאום נזכרתי בה?

כי באחד הפרקים בה, נדמה לי שבפרק 12, מדברים על הערכה עצמית ומספרים על מחקרים פסיכולוגיים שהראו

שככל שבן-אדם מבין פחות בתחום מסויים, כך הוא נוטה להעריך את עצמו כמומחה יותר גדול בתחום הזה.

זה עובד גם הפוך:

ככל שאנשים לומדים ומתעמקים בנושא מסויים, הם נעשים מודעים יותר ויותר לידע המוגבל שלהם.

אלפי ההודעות שלך כאן, וודאי אלה שבנושאי פוליטיקה וביטחון מאמתות את העניין הזה באופן מובהק.

יש לך ראיית עולם ילדותית, מתלהמת ומאוד פשטנית.

אתה לא מבין שום דבר (ואני מתכוון בדיוק לזה: שום דבר) בענייני ביטחון\פוליטיקה ו\או ניהול מו"מ, אבל

אתה מרשה לעצמך ביהירות של ילד לעוץ עצות לשב"כ, למוסד, לצה"ל, לראש הממשלה.

נדמה לך שהעולם שמסביבך הוא איזה משחק מחשב או אולי סרט ג'יימס בונד שבו הטובים תמיד מנצחים,

ושזה לוקח להם בדיוק 90 דקות עלילה.

אתה מזלזל באוייבים שלך, מציע תוכניות שילד בן 10 היה מתבייש להציע ("שתילת שבב שיאפשר לאתר ולחסל כל אחד מהם")

ואין לך אפילו ספק קל בדברים שלך.

כאמור, ככל שבן-אדם מבין פחות בתחום מסויים, כך הוא נוטה להעריך את עצמו כמומחה יותר גדול בתחום הזה.

ערוץ 8. "למה מה?". תצפה, כדאי לך.

פורסם

נק' קטנה למחשבה.

תפקידו של חייל הוא להילחם ולהגן על המדינה. MAKES SENSE. הוא עלול לשלם בגופו, חייו או חירותו על כך. הגיוני.

מה קורה עם אזרח המדינה, בעל משפחה, אשה וילדים - שאינו חייל וזה לא תפקידו, אבל המדינה שולפת אותו ממעמקי האזרחות ומחייבת אותו לעזוב הכל כדי לצאת ולהגן על אותה מדינה?

אודי גולדווסר ואלדד רגב היו שניהם אזרחים. גולדווסר היה נשוי. האם גם הם צריכים היו להבין שהם עשויים ליפול בשבי ואף כלב לא יתאמץ להצילם, כי המחיר גבוה מדי?

מישהו יכול לתאר לעצמו מה יקרה לצבא המילואים שלנו אם נכריז מראש שלא נשלם כל מחיר עבור חיילים שלנו בשבי?

ואם למילואים מוותרים, אז למה לסדירים לא? רק בגלל שהם ילדים בני 18-21? ומה קורה עם אנשי קבע? איזה קצין בעל משפחה ייצא לעמוד בראש אנשיו אם יידע שבמקרה של שבי יש מצב שיזרקו אותו לכלבים?

חס וחלילה, אסור למדינת ישראל לוותר ולהיכנע לכל דרישה לשחרור שבויים עקב חטיפה, אבל אסור לשבור את העיקרון שמדינת ישראל תעשה הכל כדי להביא את אלה שנשלחים בשמה וכדי להגן עליה. כל עיסקה צריכה להישקל לגופה, אבל אסור לנו להחליט מראש שאנחנו מוכנים לוותר על חייל אם המחיר הוא מעל X.

זה לא מוצר מדף בסופר.

פורסם

אתה לא מבין שום דבר (ואני מתכוון בדיוק לזה: שום דבר) בענייני ביטחון\פוליטיקה ו\או ניהול מו"מ, אבל

אתה מרשה לעצמך ביהירות של ילד לעוץ עצות לשב"כ, למוסד, לצה"ל, לראש הממשלה.

.

כמה תוכניות של ערוץ שמונה צריך בשביל לגרום למישהו להבין שאם מישהו יורה עליו הוא צריך להחזיר?

ובלי קשר לזה,את גלעד שליט צריך להחזיר. יכול להיות שהמחיר גבוהה אבל אין ברירה.

to finish first first you have to finish

פורסם

שמר, כתבת דברי טעם.

בכל זאת, ברגע שישראל החזירה שבויים חיים תמורת גופות, היא הקטינה את המוטיבציה של הצד השני לשמור ולהחזיר את השבוי חי, כי ערכו כמת שווה בדיוק לערכו כחי.

כך אנחנו פותרים את הבעיה הנוכחית ובמו ידנו מקטינים את כושר המיקוח שלנו כשנופל השבוי הבא.

פתרונות קסם? ממש אין לי, גם אני כמו כולם רוצה שגלעד שליט יחזור, השאלה היא שאלת המחיר.

היום המחיר הוא X שבוים, בפעם הבא המחיר יהיה 3X ובעוד כמה שנים הם עוד ידרשו מאיתנו טייסת של מטוסי קרב (לשדה התעופה שאין להם) בתמורה לשבוי ש"צריך לשחרר בכל מחיר".

היכן עובר הגבול? מה הוא המחיר שאותו איננו מוכנים יותר לשלם?

אגב, את המדרון החלקלק הזה התחיל מנחם מנחם בגין ששחרר מאות שבויים תמורת שמונת חיילי הנח"ל שנפלו בשבי במלחמת לבנון הראשונה.

מאז המחיר לשבוי עולה בטור הנדסי.

פורסם
נק' קטנה למחשבה.

תפקידו של חייל הוא להילחם ולהגן על המדינה. MAKES SENSE. הוא עלול לשלם בגופו, חייו או חירותו על כך. הגיוני.

מה קורה עם אזרח המדינה, בעל משפחה, אשה וילדים - שאינו חייל וזה לא תפקידו, אבל המדינה שולפת אותו ממעמקי האזרחות ומחייבת אותו לעזוב הכל כדי לצאת ולהגן על אותה מדינה?

אודי גולדווסר ואלדד רגב היו שניהם אזרחים. גולדווסר היה נשוי. האם גם הם צריכים היו להבין שהם עשויים ליפול בשבי ואף כלב לא יתאמץ להצילם, כי המחיר גבוה מדי?

מישהו יכול לתאר לעצמו מה יקרה לצבא המילואים שלנו אם נכריז מראש שלא נשלם כל מחיר עבור חיילים שלנו בשבי?

ואם למילואים מוותרים, אז למה לסדירים לא? רק בגלל שהם ילדים בני 18-21? ומה קורה עם אנשי קבע? איזה קצין בעל משפחה ייצא לעמוד בראש אנשיו אם יידע שבמקרה של שבי יש מצב שיזרקו אותו לכלבים?

חס וחלילה, אסור למדינת ישראל לוותר ולהיכנע לכל דרישה לשחרור שבויים עקב חטיפה, אבל אסור לשבור את העיקרון שמדינת ישראל תעשה הכל כדי להביא את אלה שנשלחים בשמה וכדי להגן עליה. כל עיסקה צריכה להישקל לגופה, אבל אסור לנו להחליט מראש שאנחנו מוכנים לוותר על חייל אם המחיר הוא מעל X.

זה לא מוצר מדף בסופר.

כלוחם בגדוד מילואים , שלא מעט מהחיילים סביבי נשואים + , אני לא בטוח שהקו מחשבה שלך הוא קו המחשבה של רוב המילואימניקים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ובכלל אם כבר לשחרר אסירים,, אז כל אסיר שישוחרר תמורת גופה של ישראלי ישוחרר עם נזק גופני, לא לשחרר אותם בריאים ושלמים.

בא אני אספר לך איזה אנקדוטה נחמדה.

כשאנגלי מעוניין לעשות לך תנועה מגונה, הוא לא זוקף את האצבע המרכזית אלא זוקף 2 אצבעות כאילו הוא עושה V אבל עם גב היד מופנה אליך.

חשבת פעם מאיפה זה בא?

במלחמת 100 השנים, אימת הצבאות הצרפתיים (הנמסיס המוחלטת של אנגליה) היו הקשתים האנגלים.

הם בעצם היו הארטילריה, עמדו מאחורי קוי ההגנה שלהם ותווכו בצרפתים ללא רחם.

הצרפתים, היו כמו כיום אצלנו תופסים שבויים ולאחר הלחימה היו מבצעים חילופי שבויים אבל לפני השיחרור הם היו בוררים את הקשתים האנגלים מבין השבויים, כורתים להם את 2 האצבעות שמשמשות למתיחת המיתר של הקשת ומשחררים אותם.

הקשתים שלא נתפסו היו מתגרים בצרפתים ע"י כך שהיו מראים להם ש 2 האצבעות שלהם עדיין במקומן ומכאן הגיעה התנועה (כמו הבחור בתמונה).

לא ממש קשור לכלום בסיפור שלנו אבל תודו שסיפור חמוד מאוד (וכמובן אמיתי).

env_lindsaylohan_375_2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמה תוכניות של ערוץ שמונה צריך בשביל לגרום למישהו להבין שאם מישהו יורה עליו הוא צריך להחזיר?
כן, זו תמצית הבעיה של האנשים מסוגך.

כל התוכנית האסטרטגית של "הימין" -

(ואני כותב "ימין" במרכאות כי אין כאן אפילו ימין אמיתי. ימין כתפיסת עולם יש במדינות מערביות. אצלנו ואצל הפלסטינאים הרוב הם סתם קיצונים)

מבוססת על "אם יורים עלי אני אירה יותר. אם מרביצים לי, אני ארביץ יותר. כל שאר הזמן אני אשב שאנן בחוסר מעש ואחלום שהזמן פועל לטובתי. בינתיים אינתיפדה של אבנים תהפוך לאינתפדה של נק"ל ואח"כ לאינתפדה של פיגועי תופת. חמאס תצמח מתחת לאפנו ברצועת עזה. את חיזבאללה ניצור במו ידינו בדרום לבנון. נבזבז ארבעים שנה בהתנחלויות בשטחים ולא נבחין איך הביטחון של היהודים שם רק הולך ומתערער ככל שהזמן חולף."

אבל מה? העיקר שאנחנו יורים כשיורים עלינו.

יופי של אסטרטגיה. מישראל החכמה, הערמומית והיוזמת הפכנו לגוליית שאין לו מושג מה גבולותיו, מה הוא רוצה, על מה הוא מוכן לוותר ומהם הקווים האדומים שלו.

כל מה שאנחנו יודעים זה "להגיב". "להגיב בכח". "להגיב בנחרצות". "לגבות מחיר מהצד השני".

בעולם העסקי אין זכות קיום לחברה מסחרית נטולת יעדים ואסטרטגיה להשיגם.

מאז רבין אין לישראל שום יעד ושום אסטרטגיה, חוץ מ"אם יורים עליך, תחזיר".

פורסם
כן, זו תמצית הבעיה של האנשים מסוגך.

יופי של אסטרטגיה. מישראל החכמה, הערמומית והיוזמת הפכנו לגוליית שאין לו מושג מה גבולותיו, מה הוא רוצה, על מה הוא מוכן לוותר ומהם הקווים האדומים שלו.

כל מה שאנחנו יודעים זה "להגיב". "להגיב בכח". "להגיב בנחרצות". "לגבות מחיר מהצד השני".

בעולם העסקי אין זכות קיום לחברה מסחרית נטולת יעדים ואסטרטגיה להשיגם.

מאז רבין אין לישראל שום יעד ושום אסטרטגיה, חוץ מ"אם יורים עליך, תחזיר".

נזכרתי פתאום בממסרה הידועה לחוכמה של הצרפתים .

אנחנו הבורים , לא מבינים כמה היא חכמה ומתאימה לנו .

וכמו טפשים מעדיפים ממסרות שנוח לנו לנהוג בהם - איזה לא חכמים .

והתקלות , והפיגועים בממסרה - אה נכון לא בכל הממסרות , לא כל הישראלים נרצחו -

נרצחו רק כמה מאות או אלפים מ 7 מליון - מסקנה - הממסרה תקינה :wink:

אז באמת תודה ארנון - עכשיו אני בטוח כי אתה חכם ואני לא .

רק הסבר לי את האסטרטגיה אם נתקע בדרך , אחרי שהעברתה אותנו ממסרה - מי ידחף עבורנו ויחלץ אותנו .

ואם כל הממסרות יהיו תקולות בגלל פגם ביצור או מזג האויר הישראלי שלא מתאים למדינת ישראל .

הממסרה תקינה - נחליף מזג אויר בישראל .

איזה ערבות אתה נותן לנו לתוכנית החכמה , אולי אחרי הממסרה יבקשו גם עסקת חבילה עם מנוע .

ואז מה נעשה - הממסרה כבר תקועה עמוק אצלנו , נקנה גם מנוע .

סתם הגיגים של לא חכם בשעת לילה מוקדמת :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

על איזה ממסרה לעזאזל אתה מדבר?

שוב הסנפת גז מזגנים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...