Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםלום לכולם !

חבר מחפש סט קומפוננט "ייחודי" בתקציב די מוגבל של 1300-1500 ש"ח - אין מצב מבחינתו ליד שניה.

ההמלצה שלי אליו הייתה: "או מורל או משהו מEBAY"

בינתיים אנחנו מחפשים אופציות.

הנה אחת:

http://cgi.ebay.com/a-d-s-Orion-6-5-PX-concept-2-T-ads-4ohm-BEST_W0QQitemZ120369472118QQihZ002QQcategoryZ14936QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

מה זה ? למה כל כך זול המשלוח ? מישהו מכיר ביקורות ? (אני כבר מציע על הטוויטרים בנפרד רק בשביל הניסיון)

יש רעיונות נוספים ו"ייחודיים" במסגרת התקציב ?

המון תודה וחג שמח לכולכם.

...CASKA for life

פורסם

הדוטק אוביישן נותנים תמורה פנטסטית לכסף, בעיקר בארץ.

גם ההרץ היי-אנרג'י מצויין, בהחלט מומלץ.

לגבי ה"ייחודי" אפשר למצוא המון דברים בחו"ל, אך המשלוח והמיסים מאוד מייקרים את העניין ככה שיוצא שאין לו הרבה מרשרשים לקנייה עצמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא נראה לי שיש דבר כזה, חבל שהוא שואל את השאלה הזאת עכשיו ולא לפני שנתיים, אז מורל אילייט היה state of the art :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החיפוש אחר ייחודי טבוע גם בי אבל אצלי מדובר בתקציבים אחרים.

לעניינינו מדובר בחבר שרוצה את עזרתי במציאת סט קומפוננט מיוחד בתקציב נמוך יחסית (לדרישות שלו..)

מאחר ודיינאודיו הוא לא ימצא בתקציבו, התחלתי לחפש חלופות.

יש לי עוד מספר אופציות כמו מציאה מבית CRITICAL MASS.

שורלק - מה רע ב ADS ? (אני מניח שאתה מודע לכבוד שרוחשים למגברי ה SQ הישנים שלהם ברחבי העולם) - שים לב שהסט שבלינק מורכב ממספר רכיבים של חברות שונות.

אודיוקינג - פלאנט אודיו, כבודם במקומם מונח, אבל הם לא יחודיים מספיק. (ZAP ??)

לכל האחרים המבקרים את מדיניות ה"ייחודי" שלי - מה לעשות ?, כזה אני, מסרב להתיישר עם כולם בהעדפת "מוצר השנה" של הפורום. נכון, יש פה דברים טובים והרמה עולה מיום ליום אבל מה, לא נחדש ? לא ננסה דברים חדשים ? - במקרה שלי מדובר במחלה, אני חייב משהו אחר, שונה, לטוב ולרע. אם רק תראו את סטאפ האודיו הביתי שלי תבינו שאתם לא מכירים מותג אחד מאלו (נו טוב אולי אחד מהם תכירו אבל גם החברה הזו סגרה את שעריה ב 1996)

ייחודי זה הכי אחי !!

...CASKA for life

פורסם

עכשיו אנחנו מדברים.. (סתם לטעימה - בבית שלי ההגברה באדיבות MBL - מכיר ?, הרמקולים כרגע ESL ויש זוג ווילסונים על הכוונת שלי.. או אולי DUEVEL..)

מבלי להידרש לרעיון החדש שלי ולנסות רמקולים בסגנון של

MAC AUDIO בטוח שלא.

האוריון מעניין.

מה לגבי הטוויטר של הסט שהבאתי בכותרת - לא נראה מעניין ? מישהו שמע ?

...CASKA for life

פורסם

מכיר את הסגנון.

אנשים שאוהבים שיגידו להם:"ווואו, בחיים לא שמעתי על החברה הזאת..פשש מאיפה אתה מביא את המוצרים האלו".

וכמו כן הם אוהבים להגיד משפטים של: "עזוב אותך, אתה לא מבין/לא מכיר/אי אפשר למצוא את זה."

בפועל מה שקורה בד"כ זה שהם קונים מוצר שעולה הרבה כסף ושווה בערכו למוצר אחר שהוא יותר מיין סטרים ונפוץ ועולה הרבה פחות.

אבל ביננו, מערכת זה עניין של הרגשה.

והרי אנו יודעים שאפשר לשמוע מוזיקה גם בהשקעה אפסית במכשיר סופר פשוט.

ואם לך חלק מההרגשה הזאת זה שיהיה לך משהו שאין לאף אחד אחר (כאילו, ברור שיש, פשוט זה פחות נפוץ פה) שיהיה לך לבריאות.

פורסם

קיפוד אולי תגדיר מה הוא בדיוק מחפש?

חוץ מדבר מאוד כללי כמו "יחודי" כי לא תמצא דבר כזה מחוץ ל"נדמה לי"

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תאמת שלאור התנסות אישית עם מק-אודיו לא הייתי שולל אותם לגמרי,לפחות לא את הסט מדגם cfx שהוא אחלה entery סט לכל דבר.

בקשר לציוד הבייתי שלך,את mbl אני מכיר בהנחה שאנחנו מדברים על אותה חברה (mbl of america),המגברים שלהם יקרים מאוד,אבל לא יצא לי לשמוע אותם מעולם.

בקשר לרמקולים אז אני לא מכיר,אבל את את הרמקולים של ווילסון אודיו שאתה חושב לקנות יצא לי לשמוע אותם והם מעולים).

בקשר לסט של a/d/s שהבאת בהודעה המקורית שלך,תנסה להיכנס לכאן: http://www.diymobileaudio.com

ולבדוק שם בפורום,עם אני זוכר נכון אז ראיתי שם כמה איזכורים לציוד של החברה הנ"ל.

פורסם

במקרה שלו (חבר שלי) - הוא התלהב מהרמקול של הרץ בו המגנט נמצא מקדימה (לך תסביר לו שאין בזה כלום וכל הרעיון הוא לצורכי התקנה במקומות מאותגרי עומק)

יכול ומצאתי לו פיתרון מתוצרת DYNAUDIO.

...CASKA for life

• תוכן חדש...