Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, אתה רוצה את החבילה המושלמת.

אוטו חזק עם מנוע גדול התנהגות טובה אמין כמו מקרר וצורך דלק כמו אלכוהוליסט בגמילה.

בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור, אתה רוצה את החבילה המושלמת.

אוטו חזק עם מנוע גדול התנהגות טובה אמין כמו מקרר וצורך דלק כמו אלכוהוליסט בגמילה.

בהצלחה !

לא אמרתי את זה .

כמו שאמרתי אני בכלל לא מכיר את האוטו לא נסעתי עליו בכלל בגלל זה אני מבקש ממי שמכיר את האוטו

ויש לו ניסיון עליו שיתן לי טעימה מהתכונות שלו .

פורסם

אני לא מבין מה נתפסת כל כך ל-BMW 323 ?? נכון שזה רכב יפיוף עם פוזה, עם שם ועם יכולת, אין ויכוח על זה, אבל למה לעזאזל אתה מוצא אותו ספורטיבי וכוחני ?? הוא רכב כבד ברמות.

כל האמריקאיות שציינת הן מפלצות שותות דלק ואם אתה רוב הזמן גם נוסע בתוך העיר אני לא מוצא מה הטעם ועוד לחפש חניה עם אוטו כזה בת"א זה בכלל סיוט.

מה עם כל המגוון של 1.8T של וואג ? A3, גולף, איביזה וכו' ?

פורסם
אני לא מבין מה נתפסת כל כך ל-BMW 323 ?? נכון שזה רכב יפיוף עם פוזה, עם שם ועם יכולת, אין ויכוח על זה, אבל למה לעזאזל אתה מוצא אותו ספורטיבי וכוחני ?? הוא רכב כבד ברמות.

כל האמריקאיות שציינת הן מפלצות שותות דלק ואם אתה רוב הזמן גם נוסע בתוך העיר אני לא מוצא מה הטעם ועוד לחפש חניה עם אוטו כזה בת"א זה בכלל סיוט.

מה עם כל המגוון של 1.8T של וואג ? A3, גולף, איביזה וכו' ?

גם חשבתי על הגולף GTI בתור בחירה .

שמעתי עליה רק ניסים ונפלאות יש לחבר שלי אחת 2001 .

אבל הבעיה שאני לא כלכך אוהב מכוניות מיני .

הBMW הוא ניראה לי אוטו מאוד מוצלח ממה ששמעתי .

עם פוטנציאל לשיפורים בעל שם ואמינות לא נתפסתי עליו אם הייתי נתפסת עליו כנראה שכבר היה לי אותו מחוץ לבית .

ולגבי האמריקאיות .

מאז שהייתי קטן דודה שלי הייתה מקפיצה אותי לגן עם המוסטנג שלה או עם הפליימונת ברקודה שלה :)

היא הדביקה אותי לאהוב מכוניות אמריקאיות מאז שאני זוכר את עצמי רציתי לראות את עצמי בגיל 18 עם טראנס אם או מוסטנג אבל הבעיה שאין בארץ מכונית שמורה כזאת יד שניה לדעתי וגם אם יש אני מפחד לקנות אחת וליפול איתה .

לגבי הBMW

אני פשוט מנסה לגשש קצת לגבי הרכב אני פתוח להצעות חבר'ה פתחתי את הנושא הזה שגם תציעו לי על רכבים שונים למען האמת .

פורסם

אהלן! קראתי את כל השרשור הזה ורואים שאתה קצת לא מחובר למציאות.

אני חובב אמריקאיות ובא ממשפחה שיש בה רק רכבים אמריקאים ואני יודע שאני בטח "אחטוף" כאן על הראש על ההצעה שלי

אבל שמע!, ברגע שתתפכח ותבין שנפחים כאלו בולעים דלק והאחזקה מתבטאת בכיס ועדיין תרצה לקחת רכב אמריקאי (בגדר הרציונאל ),למה שלא תשקול את המונטה קרלו? יש לה פוזה,ספורטיבית והרבה מתחת לתקציב שלך.:-)

Gn'f'R

פורסם

אם אתה מחפש לדבריך "פוטנציאל שיפורים" אז עדיף לך ללכת על מנוע טורבו ובמיוחד על ה-1.8T של וואג שבו פוטנציאל השיפורים באמת אדיר ואפשר לעשות איתו ניסים ונפלאות. בוא נגיד שתצליח בהשקעה נמוכה יחסית להוציא ממנו הרבה יותר מאשר אם תשים אותו סכום על שיפור המנוע של ה-BMW.

אם אתה לא אוהב מכוניות בתצורה של מיני זה כבר משהו אחר למרות שאני חושב שזה מעולה לצעיר שאין לו ילדים ואישה ויכול להסתפק ב-3 דלתות עם בגאז' קטן.

לא יודע אם זה בתקציב שלך אבל יש לך אופציה כמו אוודי A-4T שפה אתה גם מרוויח את אותו מנוע טורבו שציינתי וגם תצורה של סדאן.

פורסם
אם אתה מחפש לדבריך "פוטנציאל שיפורים" אז עדיף לך ללכת על מנוע טורבו ובמיוחד על ה-1.8T של וואג שבו פוטנציאל השיפורים באמת אדיר ואפשר לעשות איתו ניסים ונפלאות. בוא נגיד שתצליח בהשקעה נמוכה יחסית להוציא ממנו הרבה יותר מאשר אם תשים אותו סכום על שיפור המנוע של ה-BMW.

אם אתה לא אוהב מכוניות בתצורה של מיני זה כבר משהו אחר למרות שאני חושב שזה מעולה לצעיר שאין לו ילדים ואישה ויכול להסתפק ב-3 דלתות עם בגאז' קטן.

לא יודע אם זה בתקציב שלך אבל יש לך אופציה כמו אוודי A-4T שפה אתה גם מרוויח את אותו מנוע טורבו שציינתי וגם תצורה של סדאן.

תבינו חבר'ה אני באמת באמת מעריך את העזרה שלכם .

לגבי הגולף וכל מכוניות המיני למינהם אני מעדיף להוריד אותם מהרשימה .

אני בדיי התלבטות כרגע האם לקחת את הBMW שנת 99 2000 שזה הימור דיי בטוח הרכב עצמו מעולה

רק הביטוח יקר אבל אין לי בעיה עם זה .

או שבאמת ללכת עם הלב והרגש ופחות עם הראש ולשבת בשבועות הקרובים ולחפש טראנס אם במצב טוב ?

וכן אני יודע שותה דלק אני אצטרך תחנת דלק בתוך הבית כדי להחזיק מכונית כזאת .

אבל אני חושב שבחור שמרוויח 6 אלף בחודש וחי אצל ההורים יוכל להחזיק מכונית כזאת ? תקנו אותי אם אני טועה .

ואני מבין שאתם רוצים להוריד אותי מקטע "האמריקאיות" אני מבקש תחשבו על זה ברצינות ותייעצו לי בשיא הרצינות .

אולי אני נשמע קצת לא מחובר למציאות אולי אני נשמע קצת ילד אבל זה רק בגלל החולשה שיש לי לרכב הנ"ל .

פורסם

שמע, ניסינו לעזור לך, בכותרת של השרשור הזה כתבת שאתה מחפש משומשת ספורטיבית וכוחנית.

כתבו לך כל מיני הצעות לרכבים שמתאימים לתנאים שלך וייעצו לך כל מיני דברים לגבי אחזקה.

בינתיים כל מה ש"שומעים" ממך זה שה-BMW זה אחלה אוטו ושיש לך חולשה לאמריקאיות... תכל'ס אין שום קשר בין מה ששאלת למה שאתה רוצה בפועל. אתה בהתלבטות אם ללכת על ה-BMW שזה אחלה אוטו לדבריך, אבל לא נהגת בו או ביררת שום פרט לגביו... אז לפי מה אתה קובע שהוא אחלה אוטו בשבילך ? בכל מקרה, לא הבנתי עוד אז מה אתה רוצה מאיתנו ?

לי נראה שאת ההחלטה שלך אתה כבר עשית.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. :wink:

פורסם
שמע, ניסינו לעזור לך, בכותרת של השרשור הזה כתבת שאתה מחפש משומשת ספורטיבית וכוחנית.

כתבו לך כל מיני הצעות לרכבים שמתאימים לתנאים שלך וייעצו לך כל מיני דברים לגבי אחזקה.

בינתיים כל מה ש"שומעים" ממך זה שה-BMW זה אחלה אוטו ושיש לך חולשה לאמריקאיות... תכל'ס אין שום קשר בין מה ששאלת למה שאתה רוצה בפועל. אתה בהתלבטות אם ללכת על ה-BMW שזה אחלה אוטו לדבריך, אבל לא נהגת בו או ביררת שום פרט לגביו... אז לפי מה אתה קובע שהוא אחלה אוטו בשבילך ? בכל מקרה, לא הבנתי עוד אז מה אתה רוצה מאיתנו ?

לי נראה שאת ההחלטה שלך אתה כבר עשית.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. :wink:

לא עשיתי תהחלטה .

החלטה היא ככה

Made in USA VS Others

MADE IN USA = PONTIAC Trans Am

שאני אומר OTHERS אני מתכוון לכל השאר .

אני רוצה להבין אם באמת כדאי לי להתמקד בטראנס אם ואפשר להגיד שאם אני אקנה לעצמי אחת כזאת זה יהיה מין חלום שהתגשם בשבילי .

אני מתלבט אני לא יודע אם כדאי ללכת על זה בלב שלם או להסתפק במכונית מודרנית שנת 99 - 2003 כגון הBMW שמעתי על ה323i שהוא אוטו מצויין מדוד שלי.

אבל אני לא רוצה להסתפק על מילה אחת של בנאדם בגלל זה פתחתי את הנושא הזה

כמו שאמרתי אני עדיין פתוח להצעות מכוניות מיני בחוץ מבחינתי .

פורסם

כמו לדבר אל הקיר...:?:brickwall:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

תחזוקה של רכב אמריקאי בעיקר ישן כמו הטראנס אם ידרוש הרבה אבל הרבה השקעה כספית ואני אומר הרבה במלוא מובן המילה, חיסכון בדלק ובביטוח לא יהיה!

חוץ מכספי סביר להניח שרכב ישן ידרוש הרבה תחזוקה ומוסכים, אפילו ממודל 99.

רצוי להתמקד ברכבים מודרניים יותר ואם אתה לא מעוניין במיני אז אתה יכול לשקול את ההונדה פרלוד שלמיטב זיכרוני היא מיוצרת באמריקה ויש לה מנוע 2.2, ולעומת הbmw האחזקה יחסית תהיה זולה.

ואני יצטרף להצעה על המונטה קרלו שמגיעה גם בגירסאת קופה ומנועי 3.1 עד 3.4

פורסם

לפותח השרשור, סליחה, משום מה חשבתי שהוזכרה ה323F. המקשים לפעמים בוגדניים

אהלן! קראתי את כל השרשור הזה ורואים שאתה קצת לא מחובר למציאות.

אני חובב אמריקאיות ובא ממשפחה שיש בה רק רכבים אמריקאים ואני יודע שאני בטח "אחטוף" כאן על הראש על ההצעה שלי

אבל שמע!, ברגע שתתפכח ותבין שנפחים כאלו בולעים דלק והאחזקה מתבטאת בכיס ועדיין תרצה לקחת רכב אמריקאי (בגדר הרציונאל ),למה שלא תשקול את המונטה קרלו? יש לה פוזה,ספורטיבית והרבה מתחת לתקציב שלך.:-)

מונטה קרלו ספורטיבית? באיזה מימד?

אולי בתור סירה. יש לה כח (יחסית), היא בהחלט גדולה, אבל זה דיי הכל. בתור רכב לנסיעות בת"א היא לא מתאימה, והתנהגות הכביש שלה היא לא משהו בלשון המעטה.

אגב, גולף הוא לא רכב מיני, אלא משפחתי.

!AWDSOME

פורסם

לשכן שלי יש מוסטנג קלאסית פתוחה, טראנס אם 2003 פתוחה, טראנס אם קלאסית סגורה וקורבט C4 טארגה. ביום יום הוא נוסע עם אופל קורסה GSI.

כנראה שאין לו בעיה עם גודל הכלי. גם לך בתור התחלה הייתי ממליץ על רכב קטן וזריז. במיוחד בתל אביב. אפילו בכפר שלם נהיה לחוץ עם חניה לאחרונה.

פורסם

התכוונתי למראה של המונטה קרלו שכתבתי "ספורטיבית"- אני חושב שיש לה בודי טוב!

לא אידאלי לת"א כמו שלא אידאלי לחפש טראנס אם ב55 k ...:wink:

Gn'f'R

פורסם

פותח השרשור, אתה חייב להתאפס על עצמך ובדחיפות. אם אתה מתכוון להתחנן לרכב שלא שותה דלק, ובאותו משפט מזכיר את הטרנס אם אז לא יהיה סוף לשרשור הזה. ובאותה נימה, למה לכל הרוחות להמליץ לו על מונטה קרלו V6 שתיינית? למה בכלל להמליץ למישהו לקנות את הדבר הזה? אפילו יתרון אחד אי אפשר למצוא ברכב הזה.

• תוכן חדש...