Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

לקוח שלי בעל גולף 1600, שנת יצור 89, הסתייע בשרותי הגרר של חברת ממסי, בהיותו מנוי שלהם מטעם חברת הביטוח, בגרירה אלי בגלל צינורית מים בחיבור לצוק האוטומטי שנקרעה, והמים נזלו דרכה, הרכב נגרר אלי בתאריך ,31/12/08.

הצינורית הוחלפה בחדשה, ובוצעה בהזדמנות שיפוץ לקרבורטור.

בץאריך 28/1/09, בשעות הערב, באיילון , התפוצץ לפתע צינורית זוית, בחיבור למשאבת המים, הלקוח התקשר שוב לחברת ממסי, וביקש מכונאי דרכים, שיספק עזרה ראשונה, צינור חילופי, או חיתוך קצה הצינור הישן, ולו רק על מנת להגיע הביתה, ולא להשאיר את הרכב באיילון, בכלל הפרעה לתנועה וסיבות נוספות.

המוקדנית הבהירה, שמכונאי הדרכים יגיע, אך יגבה תשלום של 450 שקל. תמורת החלפת צינור(שוד וגזל באור היום....או הלילה במקרה זה), וזאת למרות שהלקוח מבוטח אצלם, משום שעדיין לא עברו שלושים יום, מהגרירה הראשונה, שרשומה אצלם, בגלל נזילה מצינורית מים, למרות שאין קשר בין שני הנזילות.

לבקשתו לשלוח גרר סרבה המוקדנית, אלא בעלות לפי המחירון שלהם, כמו כל אחד אחר שלא מנוי.

לאחר התעקשות וצעקות , על המוקדנית, נשלח מכונאי דרכים, שהבהיר שלא ניתן לתקן, וחובה לגרור את הרכב.

המוקדנית התרצתה בשליחת גרר, אך התנתה זאת בקבלת ערבון , של גיהוץ כרטיס אשראי, עד להספקת חשבונית מהמוסך שטיפל לאחרונה בנזילה,(כלומר ממני).

משיחה עם הלקוח היום, התברר שגוהץ סכום של 1100 שקל, על חשבון תיקון מכונאי דרכים, שלא טיפל ככל ברכב, ועל גרירה

מאילון לזכרון / פורדיס.

החשבונית פוקססה לממסי, אך אני תוהה, האם לחברות הגרירה, מותר להיות שרלטניות, ולגבות מחירי רצח, בגלל שאדם נמצא במצוקה, ועוד שהוא גם לקוח שלהם.

נ.ב- המוקדנית סרבה לאשר למכונאי הדרכים, להקפיץ את הלקוח, מאילון לתחנת הרכבת הקרובה, בתואנה שאין לרכב ביטוח להסעת נוסעים, ושהגרר יגרור את הרכב, לחניון לילי, ורק בבוקר הוא יאסף שם על ידי מוביל ארוך, בדיעבד התברר שנשלח מיד גרר שהגיע עוד לפני שהלקוח הגיע הביתה ברכבת.

אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק.

זה השרות במדינה, של חברות פרטיות?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קראתי - נדהמתי.

הייתי מנוי שלהם במשך שנים אחדות (כשנסעתי בטרנטע'ס בתחילת הדרך) פה ושם נעזרתי בשירותם והוא היה מעולה. תמיד קבלתי תיקון דרך קצר שאיפשר לי להמשיך בנסיעה ללא בעיה.

הימים ההם כנראה חלפו - שכן אז ממסי נתנו שירות אך ורק למי שהיה מנוי, ולא נתנו שירות למזדמנים כלל וכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ככל הידוע לי הם עדיין לא נותנים שרות למזדמנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רגע , הם לא מוכנים להחזיר לו את הכסף ?!

שילך לבית משפט לתביעות קטנות , הוא בקלות יכול להוכיח שהנזק שתוקן כחודש לפני ,

לא קשור לתקלה שקרתה באמצע איילון וכי הבעייה הקודמת תוקנה במוסך .

הייתי ממליץ קודם כל לשלוח להם מכתב לפני תביעה ולהזהיר אותם שאם הם יתבעו אז הם יתבעו על סכום גבוהה יותר , עוגמת נפש וכו'.

תאמין לי אחרי מכתב כזה הם יחזירו את הכסף , הם מכירים את החוק ומנסים מידי פעם לגנוב .

היה לי איתם גם מקרה כזה ליפני שנתיים , רק אחרי צעקות רבות בטלפון וסירוב מצידי לתת כרטיס אשרי לחברה שגם ככה אני מנוי אליה , שלחו לי גרר ללא תשלום .

וגם לו לקח להגיע יום וחצי !! הם ממש חצופים.

פורסם

שלום רב !

אני חייב להבהיר, הם גיהצו כרטיס אשראי כביטחון, לקבלת התשלום, אך הובהר באם תפוקסס החשבונית, ובחשבונית יפורט שבוצע, תיקון נזילת המים, והבעייה לא הוזנחה, העתק של קבלת הכרטיס האשראי, תבוטל או ישלח לביתו.

הלקוח פקסס את החשבונית, ורמז לי שהוא מתכוון להתקשר לחברת האשראי, שלא יכבדו את החיוב, האם זה חוקי ולגיטימי?

אני תוהה על הסכום הגדול שהם גובים על תיקון דרך, ועוד על תיקון שלא בוצע בפועל, ועל הסכום הגבוה של הגרירה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נדמה לי שהגולף המדוברת היא זו שנתקעה אצלי בתחנת דלק.היה לי מקרה דומה עם גולף 89 שהצעתי לנהגת לקנות צינורית ולהחליף במקום.לוקח קצת זמן,אבל חוסך הרבה כסף.היא העדיפה להזמין גרר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

השירות של ממסי גרוע, ולמדתי את זה על בשרי ועל בשרם של כמה מחברי. אגב "מכונאי הדרכים" האלו הרבה פעמים עושים יותר נזק מתועלת עם כל מיני אלתורים ושפצורים זמניים.

אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל זה הנוהל שלהם בפועל. קודם יורים, אחר כך שואלים שאלות.

המסקנה? לעבור לחברות שירותי דרך אחרות, קטנות ופחות מוכרות מממסי אבל לפחות נותנות שירות טוב ואדיב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה נוהל ידוע - לא גוררים רכב פעמיים מאותה סיבה תוך פחות מחודש.

זה סעיף סטנדרטי בחוזי השירות מול כל חברות הגרירה.

אני מנוי של חברה אחרת, יורופ-אסיסטנס, ואיתם זה עובד באופן זהה - כשנדרשתי לקרוא לשירות שלהם - פעמיים עקב קודנית תקולה - בעצתה של המוקדנית - שיניתי את הגרסה בפעם השניה לתקלה בעקבות בעית חשמל ברכב -

ככה הסיבה היא לא אותה סיבה פעמיים ואתה לא משלם כלום.

שווה לזכור את זה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתמול המצבר שלי החזיר נשמתו לבורא, אחרי שיחה עם מוקדנית מאוד לא נחמדה בממסי הובהר לי ששאפשר להזמין גרר ראשון חינם ואם אותה בעיה חוזרת בלי שפנית למוסך בחודש הקרוב, הגרר השני יהיה בתשלום. דיי הגיוני אבל האופן שבו היא הסבירה את זה ממש לא דומה לכתיבה שלי. כאילו כל היום כולם פשוט מנסים לנצל את הגרר שלהם כדי לחסוך בדלק : \

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה נוהל ידוע - לא גוררים רכב פעמיים מאותה סיבה תוך פחות מחודש.

רון.

לא מדוייק , הנוהל לא תקף אם יש לך קבלה שסידרת את הבעייה .

תחשוב על זה אם הייתה בעייה בצינורית וסידרת אותה ואחרי יומיים היא שוב יצאה ,

אני לא רואה שיש סיבה שלא יגררו לך את הרכב .

• תוכן חדש...