Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה מוסמך ISTQB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודש שלא חוסר שינה בלילות קיבלתי כרגע במייל את האישור על מעבר מבחן הסכמה ISTQB

We are pleased to inform you that you have completed the ITCB Foundation certification exam successfully.

The passing grade is at least 65% of all possible points and you scored 82% in the exam that took place at John Bryce on 1/7/2009.

Your ITCB certification will be issued within a month.

We would like to congratulate you on your accomplishment and welcome you to the prestigious group of Foundation Certificate holders.

Sincerely,

Israeli Testing Certification Board

אין מאושר ממני בעולם !!!!!!!!!!!

וזה לא היה קל בכלל

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עשיתי את ההכשרה הזו. אני נשלחתי לקורס בסלע מטעם העבודה, אבל בתכל'ס כל מי שעשה זאת אחרי למד במסגרת העבודה וכולם עברו בציונים יפים.

אני חייב לומר שאני מתלבט אם זה באמת תרם לי משהו באופן מקצועי.

הקורס (לפחות במתכונותו לפני שנתיים) התמקד באופן שיטתי ב V-MODEL, בזמן שאני בודק בצוות שעובד במתודולוגיית XP...

הטכניקות שלמדתי שם והמחויבות ל PEER REVIEW הם הדברים שעזרו לי באמת, כל השאר זה פשוט דברים שצריך לדחוף לשכל לפני הבחינה ואחרי זה באמת אפשר לשכוח מהם.

בשביל מה עשית את ההכשרה? הזדמנויות עבודה? עניין כללי?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

בתור מוסמך QA ובדיקות SAP מטעם NESS ,אני כבר כמעט שנה מחפש עבודה בתחום.

תקופה כ"כ גרועה להייטק,ממש בלתי נסבל. יותר גרוע מניפוץ בועת ההייטק בשנת 2000 .

אני מצידי,החלטתי ביחד עם אחת המרצות (המובילות בארץ) ,לא לעשות

את הקורס+המבחן של ה-ISTQB ,מהסיבה שזה לא נותן שום דבר כאשר

אתה מחפש עבודה. כך או אחרת מסתכלים עלייך כאל "ירוק" בתחום ועדיין צריך

מזל/פרוטקציות כדי להתחיל לעבוד בתור QA.

פעם זה לא היה ככה.

QA היה מקצוע שיחסית לשאר המקצועות היה קל להתקבל לעבוד בו.

נקווה שהזמנים הרעים האלה יעברו וכל מי שמחפש עבודה-יימצא.

פורסם

תקופה יבשה כזאת היא הזדמנות ללמוד תואר אקדמי אמיתי ועל הדרך להשתלב במשרות סטודנט שכיום נהיות מאוד נפוצות , כי החברות מעדיפות לקחת סטודנטים למשרות כמו QA במקום לקחת עובדים קבועים ולשלם להם תנאים ומשכורות יותר גבוהות.

אני ממליץ בחום לפחות לנסות , ולהפסיק לשפוך את הכסף על ג'ון ברייסים למיניהם.

לצערי כיום מהנדסים מוסמכים (BSC) מוכנים לקחת כל מה שנותנים להם , כלומר גם משרות QA,

וזה לא משאיר אפילו פירורים לחסרי תואר פורמלי (אך בעלי ניסיון).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם ההסכמה או בלי עדין אתה נשאר ירוק אבל זה עוד משהו לקורות חיים וגם הבנתי שעוד מעט זה יהיה חובה לכול הבודקים.

בלי קשר אני שולח קורות חיים דרך jobmaster אבל לצערי לא חוזרים אליי...

הבנתי שבשנת 2009 אין טעם אפילו לנסות (כמובן חוץ מפרוטקציות), עד כדי כך מצב קשה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כל עוד המיתון הוא עולמי,המצב ימשיך להיות רע.

התאוששות לא נראית באופק,ככה שכל מה שנותר הוא לחפש כרגע עבודה

בתחום אחר (משימה לא קלה בכלל,לעזאזל,רק שרות לקוחות מציעים במדינה הזאת?!)

ולקוות שהתקופה תעבור כמה שיותר מהר.

פורסם

האשה שלי גם למדה QA והיא מחפשת כבר עבודה 3 חודשים , בגלל שאין לה נסיון בתחום אז זה בעיה , כל יום היא שולחת קורות חיים לאיזה 20 משרות ואף אחד לא חוזר , עוד לפני המיתון היו מתקשרים ומזמינים לראיונות עבודה אבל היום ... כלום ...

פורסם

בהחלט המצב קשה מאוד, חברות קטנות נסגרות על ימין ועל שמאל והגדולות מקצצות בתנאים במשכורות עד כמה שאפשר ורבות מאוד גם מקצצות בכוח אדם פשוט כי חסר את ההון למשכורות.

להגיד שמישהו יודע מתי זה ייגמר קצת קשה לי, האופטימיות מדברת על שנה. אני מאוד מקווה שתוך שנה השוק יתאושש ויימצאו משרות לכמה שיותר מחפשי עבודה ומפוטרים.

מזלי היה שמצאתי עבודה בפיתוח אפילו ללא תואר ממש שבוע לפני תחילת המשבר אז בינתיים אני צובר ניסיון ומשתדל להחזיק במשרה כדי שכשהשוק יתאושש אני יהיה בנק' פתיחה טובה מבחינת הניסיון.

אע"פ שאני אוהב את מקום העבודה ואני מתכנן להשאר בו גם בעתיד בתקווה.

אבי.

פורסם

קשה ,מאוד קשה ,פוטרתי לאחרונה מאחת החברות תקשורת הגדולות בארץ ואני מחפש עבודה כבר פ*קינג חודש וחצי ,אפילו לתפקיד HelpDesk לא מציעים לי ,אני מדוכא מאוד ולא יודע מה לעשות:cry:.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...