Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש BUICK REVIERA שנות השישים קופה במצב מכני טוב זקוקה רק לקוסמיטיקה אקבל הצעות אחרות תודה מראש

שלום.

כדאי למצוא את הביואיק ריוירה שאתה מחפש אני מציע לך לפנות לבחור שמפעיל את הטלסקוף האבל

אולי הוא יוכל מהחלל להסתקל למטה לישראל הקטנה ולראות עד כמה הסיכוי שואף לאפס למצוא רכב כזה בארץ.יש לך טעם מעולה!!!מעולם לא הובא הרכב הזה לארץ ויש מס' מצומצם מאוד של הדגם הזה בארץ שיובאו ביבוא אישי. הדרך היחידה שלך היא להביא רכב כזה מארה"ב וגם שם הרכב הזה דיי נדיר ומחירו בהתאם.

אני מאחל לך הצלחה במשימה.

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 990
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה חבל שאין אני גם מעוניין ברכבים קופה אמירקאי שברולט פליימוט וכו שיהיה מיוחד אם יש במצב סביר

פורסם

שלום רב , אבא שלי מחפש רכב כזה ,

לא משנה השנתון , אבל כמובן אני מתכוון לאזור שנות ה 80

אממ ו זהו

תודה מראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
שלום רב , אבא שלי מחפש רכב כזה ,

לא משנה השנתון , אבל כמובן אני מתכוון לאזור שנות ה 80

אממ ו זהו

תודה מראש

המצב לא כל כך רע אם מוכנים להשקיע בין 3000 ל 36000 $ אז כרגע יש באי ביי כ 45 BUICK RIVIERA למכירה ומהשלושים למרץ 09 נמכרו באי ביי 98 בטווח השנים 1955 ואילך.

בשעתו היתה בחיפה BUICK RIVIERA משנות השבעים בצבע ירוק זית כהה.

יחסית היו לא מעט כאלו משנות השמונים אבל אז זה כבר לא היה זה זה היה שברולט / פוניטאק / אולדסמוביל משופר.

שלמה דן גדרון

פורסם

אחי מחפש שברולט מונטה קרלו שנת 1980 או פונטיאק וינטורה שנת 1973-1977 במציאה בטווח מחירים נמוך מקבל כל הצעה תודה מראש

פורסם

מחפש פורד אסקורט דור ראשון 2 דלתות עם כנפיים קדמיות במצב טוב!

בועז-0526468272

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מחפש וולבו 240 / 244 / 245 לתרומת איברים. לא נדרשים רשיונות.

הכוונה לשנים 81-86

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

מחפש כנפיים קדמיות, דלת בגאג' וטמבון קדמי ניקל לפיאסטה דור ראשון (1976-1983) או רכב שלם לחלקים.

אם מישהו מכיר מפירוקיות\מוסכים\חנויות שיש בהם אז גם בבקשה להפנות אותי.

054-9000821

או הודעה פרטית

תקוע בשיפוץ !!!

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שלום לכולם

לפני כשנה נפטר סבי. לאחרונה עלה בי רצון לנסות לאתר אופנוע שהיה ברשותו אי שם בשנות ה-50-60 ולנסות להשיבו לרשותנו ולמצב נסיעה.

מדובר באופנוע BMW עם סירה ממודל 40 ומשהו.

אני לא יודע בדיוק מתי הוא החזיק בו ועד מתי היה ברשותו, אני אנסה לאתר פרטים אלה.

האם יש במשרד הרישוי רישום "עתיק" כזה על בעלות על כלי רכב?

אשמח לקבל מידע בפרטי אם יש מישהו שאפשר להיעזר בו בנושא איתור האופנוע באמצעות משרד הרישוי.

כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה

תודה

גלעד

052-6115556

פורסם

שלום גלעד!

הפרטים שמסרת כאן אינם מספיקים.

נסה למצוא תמונות ישנות שבהם מופיע האופנוע או כל מסמך אחר שבו מופיע מספר הרישוי ואז יהיה לך הרבה יותר קל

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מחפש פורשה\בוקסטר ישנות להחלפה על רכב מודרני (פאסאט שבחתימה)

בה"פ או בפלא' 054-2162676

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מחפש הונדה ss50 חצי ליפני שפוץ לא cd השחורה מוכן לשלם 5000 שח טל 0523620624 תודה מראש רוני

• תוכן חדש...