Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
200 ש"ח ליום כולל לינה,אוכל ודלק הגעה לאילת?

רק אם אוכלים מהפחים ויושנים בשק"ש על חוף הים (טוב נו, אוכלים לחמניה ולבן מחוץ לסופר ויושנים באכסניית נוער).

בשנה שעברה מצאנו חדרים ב120 ש"ח ללילה לאדם בחדר יחיד (עזבו שהגעיל אותי אפילו להתקרב למקלחת...)

הדלק לא עלה לנו כלום (רכב חברה) והבאנו אוכל לשלושה ימים. היינו שם שבוע וכל אחד בזבז 1200 ש"ח כולל השכרת קטמרן ל3 שעות.

בפעם הבאה פשוט נישן על החוף ונתקלח אצל חברים.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב כל אחד וההגדרות שלו לנופש..

בגירה, אנחנו כנראה נצא 2 זוגות עדיין מתלבטים בין מיקונוס/כרתים ובורגס , היינו לפני שנתים בורנה , היה אחלה , יש למישהו טיפים לעזור בהתלבטות?

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
אגב איך היה בבולגריה, אנחנו בדיוק חושבים לנסוע לבורגס..

נסעתי לצ'כיה אבל אף פעם לא הייתי בבורגס לכן לא אוכל לעזור לך.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לא, אנחנו בקטע של בטן גב ואלכוהול יותר..

פורסם

כנ"ל.

החופשות שלי מתחילות ככה: :beerchug:

ממשיכות ככה: :drinking:

ואז כל החופשה אני ככה :silly: או ככה :sleeping:

חוזר מבסוט לאללה רק לא זוכר איפה הייתי ומה עשיתי, כשמראים לי תמונות מהחופשה אני מוכן להשבע שבחיים לא הייתי שם :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוכר.. אכן אלכוהול יש בשפע ובזול בבורגס בסוף אוגוסט נבדוק אותו מקרוב..

פורסם

אל תשכח לדווח כשתחזור כי אני שם בסוף ספטמבר (יום כיפור) פעם חוטא, תמיד חוטא.:twisted:

פורסם
אל תשכח לדווח כשתחזור כי אני שם בסוף ספטמבר (יום כיפור) פעם חוטא, תמיד חוטא.:twisted:

בקצב הזה נצטרך למצוא מנהלים מחליפים. אני חוזר לכאן יום אחרי יום כיפור, ככה"נ שתוי עד אובדן חושים היישר ממרתפי הבירה הצוננים של מינכן.

ובחזרה לנושא השרשור: אם מישהו היה זקוק להוכחה שהקשר בין שתי המדינות האלה הולך ומתחזק, אז לפני פחות משבועיים נחנכה באנקרה שגרירות פלסטין.

טורקיה היא ארץ יפה מאוד, וגם התושבים שם מסבירי פנים. בטח לא יהיה אכפת להם שאת הישראלים יחליפו עדרי פלסטינים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אהההה, אוקטובר-פסט, איזה כיף.

היינו כבר 3 פעמים וכל פעם אנחנו יותר נהנים מהפעם הקודמת (אולי זה כי קיבולת הבירה משתפרת מפעם לפעם? )

פורסם
אני חוזר לכאן יום אחרי יום כיפור, ככה"נ שתוי עד אובדן חושים היישר ממרתפי הבירה הצוננים של מינכן.

אם אתה כבר במינכן ביום כיפור, עזוב אותך ממרתפי הבירה - יש אוקטוברפסט.. שותים ברחובות!

(עד שמוצאים תיירת מזרח אירופאית שפירקה 5 ליטר בירה בחצי שעה האחרונה וחוזרים איתה למלון ;))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן מקרה עצוב, אבל לדעתי החרם הזה הגיע קצת מאוחר מידי. עוד בזמנו שהיה את הסיפור שראש הממשלה שלהם יצא באמצע הנאום של הנשיא שלנו אמרתי שכף רגלי לא תדרוך שם שוב לעולם.

• תוכן חדש...