Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בזיון,בושה וחרפה מה שהולך איתנו אין אפילו טיפת כבוד עצמי.

עכשיו אני עטומד לפני דילמה לאן לטוס ולמרות שיש דילים לא רעים לטורקיה אני ככול הנראה אסע לבולגריה,איכס תורכיה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציתי להוסיף ולחזק את מטרת השרשור

הוריי חזרו אתמול מנופש בטורקיה (בפעם ה12 אני לא מגזים) הם אמרו לי שזה לא מה שהיה פעם (לפני ההפצצה בעזה),

היחס שהם קיבלו היה מגעיל ואחרי 12 פעמים הם יודעים מה הם אומרים , שירות מגעיל ואפילו נגשו אליהם אזרחים טורכים ברחוב ושאלו אותם "למה הרגתם ילדים בעזה?" אפילו הברמן בבית מלון שאל אותם את זה ואחרי זה עשה את עצמו יורק ברצפה (המזל שלו שלא הייתי שם)

בכול אופן טורכיה זה מקום מוסלמי לכול דבר וזה מבחינתי מדינה עויינת , טורכיה של היום זה לא טורכיה של פעם

קחו לצומת לבכם אין מה לחפש שם , ולא מתים על הישראלים וזה בלשון המעטה אפשר לראות את השנאה בעיניים

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

גם אם החופשה תוצע בחינם אני לא מתכוון לנסוע לשם. גועל נפש ההתנהגות שלהם. אין להם בעיה איתנו כשמדובר בלקיחת הכסף שלנו? כף רגלי לא תדרוך במדינה הזו ואני גם משכנע אחרים בסביבתי לא לנסוע לשם.

לא שזה עוזר - אנחנו עם עדרי שלא דואג לעצמו ככלל ומרשה לדרוך עלינו, אנחנו יודעים לבכות יפה אבל לא להתאגד כנגד אלה שפוגעים בנו, בעיקר מבית.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מדבר, החרם עובד מעולה ויפה מאוד.

אם חשבת ש 100% מהישראלים ישתפו פעולה ולא יגיעו לשם או לחילופין שתוך שבוע שאנחנו לא מגיעים לשם, כל בתי המלון יסגרו, נו, אז זה לא ממש יקרה בקרוב, אבל עדיין, החרם הזה מוצלח מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ממש, אם ייצא לך לבקר בשדה התעופה בזמן המתאים, תראה מטוסים מלאים יוצאים לכיוון. זה לא צריך לקרות.

בריאות לכולם!

פורסם

העובדה היא שיש צניחה של יותר מ50% בכמות הנופשים הישראלים בטורקיה.

אם ניקח בחשבון שבשנים הטובות היו מגיעים לטורקיה כ300 אלף ישראלים, מדובר פה על לפחות 150 אלף שלא יוצאים.

150 אלף כפול מינימום 300 דולר שמשלם כל בנאדם (וחלק נכבד משלם יותר) = מינימום של 45 מליון דולר שלא נכנס לשוק הטורקי.

אז נכון שלא מדובר ב100%, אבל אל תשכח שיש גם ישראלים שיוצאים לעיראק ואיראן.

אני הייתי מחשיב את החרם כהצלחה. במיוחד אחרי שראיתי את הכתבות בטלויזיה שצילמו טורקים מתחננים שנבוא לנפוש אצלהם.

אישית, כף רגלי מעולם לא דרכה בטורקיה וכנראה שגם לא תדרוך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד מאז שהייתי בטורקיה לפני 3 שנים אמרתי לעצמי שאני לא חוזר לשם,פשוט מדינה מסריחה ומגעילה ועכשיו לאור כול מה שהולך שם מאז ההפצצות בעזה בכלל החלטתי שאין לי מה לחפש שם ואני משכנע את כולם שלא לסוע לשם.

למגיבים מעלי,דווקה לצערי החרם הזה לא ממש מצליח כאשר רכשתי כרטיסים למזרח אירופה,ליד הסוכנת שטפלה בי הייתה עוד אחת שאליה נגש זוג עישראלים שרצו קלאב בטורקיה אך הסוכנת אמרה שאין לה מקומות על המטוס ל4 ימים קרובים.

הם נורה התבאסו והלכו לחפש את מזלם במקום אחר,לאחר מכן באה משפחה וגם הם התעניינו מאוד בדילים לטורקיה ויצרתי איתם שיחה קצרה והם אמרו לי"שונאים אותנו בכול מקום מה לא נסע? מה גם אותו דבר באילת יעלה לנו הרבה יותר".

וגם כאשר טסתי לפני 4 ימים יחד איתי היו 3 מטוסים לאנטליה ובודרום.הדלפקים של הצ'יק אין היו מפוצצים בתיירים כך שמבחינתי לפחות החרם לא ממש מצליח והאמת? אני ממש לא מופתע,היינו מאוד חכמים כאשר דברנו על חרם אך כאשר הציעו למר' ישראלי דיל הכול כלול ב450$ הוא שכח מהכול.

נ.ב

אני אשמח לראות את הכתבה שבא טורקים מתחננים שנבוא לנופש אצלם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

וגם כאשר טסתי לפני 4 ימים יחד איתי היו 3 מטוסים לאנטליה ובודרום.

אתה רואה חצי כוס ריקה, אני רואה את המלאה.

לפני שנתיים כשאתה טסת יצאו איתך 10 טיסות לטורקיה, היום רק 3. הכל עניין של נקודת השקפה.

פורסם
עוד מאז שהייתי בטורקיה לפני 3 שנים אמרתי לעצמי שאני לא חוזר לשם,פשוט מדינה מסריחה ומגעילה ועכשיו לאור כול מה שהולך שם מאז ההפצצות בעזה בכלל החלטתי שאין לי מה לחפש שם ואני משכנע את כולם שלא לסוע לשם.

למגיבים מעלי,דווקה לצערי החרם הזה לא ממש מצליח כאשר רכשתי כרטיסים למזרח אירופה,ליד הסוכנת שטפלה בי הייתה עוד אחת שאליה נגש זוג עישראלים שרצו קלאב בטורקיה אך הסוכנת אמרה שאין לה מקומות על המטוס ל4 ימים קרובים.

הם נורה התבאסו והלכו לחפש את מזלם במקום אחר,לאחר מכן באה משפחה וגם הם התעניינו מאוד בדילים לטורקיה ויצרתי איתם שיחה קצרה והם אמרו לי"שונאים אותנו בכול מקום מה לא נסע? מה גם אותו דבר באילת יעלה לנו הרבה יותר".

וגם כאשר טסתי לפני 4 ימים יחד איתי היו 3 מטוסים לאנטליה ובודרום.הדלפקים של הצ'יק אין היו מפוצצים בתיירים כך שמבחינתי לפחות החרם לא ממש מצליח והאמת? אני ממש לא מופתע,היינו מאוד חכמים כאשר דברנו על חרם אך כאשר הציעו למר' ישראלי דיל הכול כלול ב450$ הוא שכח מהכול.

נ.ב

אני אשמח לראות את הכתבה שבא טורקים מתחננים שנבוא לנופש אצלם.

אגב איך היה בבולגריה, אנחנו בדיוק חושבים לנסוע לבורגס..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

בדיוק היום הזמנתי מקום למלון פלנטה בבורגאס.

נקווה לטוב.

פורסם

אתם שוכחים שגם יש גבול כמה אפשר לטוס לאותו המקום לנופש, אנשים רוצים חידושים ולכן היום ישראלים טסים למקומות אחרים באותו טווח המחירים.

לפני שנתיים חבר היה בטורקיה ואמר לי שכל החדר אוכל היה מבוסס על אוכל שרוסים אוהבים כי הם הפכו להיום השוק העיקרי בתיירות הנכנסת של הטורקים, אפילו כל החנויות שהיו פעם נעלמו והכל הפך לחנויות שרוסים אוהבים.

אז גם היחס של הטורקים, גם העובדה שההיצע שלהם פונה פחות לישראלים וגם הרצון לחדש בנופש כנראה גורמים לישראלים למצא אתרי נופש אחרים.

מה שלי נראה מוזר זה שבאילת עדיין לא הפנימו שבמחיר שהם דורשים אפשר לטוס לנופש בחו"ל (כולל הטיסות). אחרי זה הם מתלוננים שאין תפוסה מלאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם המחירים באילת היו נורמליים, הייתי נוסע פעם בחודש בלי בעיה, ואני בטוח שאני לא היחיד.

כיום אי אפשר להגיע להם ל5 ימים עם אוטו ולא לשלם פחות מ1000 ש"ח לאדם, וגם זה רק אם לא עושים כלום.

פורסם

200 ש"ח ליום כולל לינה,אוכל ודלק הגעה לאילת?

רק אם אוכלים מהפחים ויושנים בשק"ש על חוף הים (טוב נו, אוכלים לחמניה ולבן מחוץ לסופר ויושנים באכסניית נוער).

פורסם

עזוב את הנסיעה לשם, רק להיות שם שזה אומר לינה ואוכל זה 200 ש"ח ליום לפחות, זה פשוט חסר פרופורציה.

אוכל מחוץ למלון עולה עוד 200 ש"ח ליום במכולת השכונתית ותמורת זה מקבלים 3 לחמניות ו-3 שוקו בשקית.

האילתים חושבים שגם הישראלים הם תיירים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה מזכיר לי שלפני שנה וקצת נסעתי לאילת. באחד הימים ביקרתי בחוף האלמוגים, ומהחוף שמתי לב שמעבר לכביש יש מאהל בדואי שנראה לי מאוד מזמין. יצאנו זוגתי ואני מהחוף ופנינו לעבר המאהל. את פנינו קיבל בדואי בלבוש מסורתי, אשר הזדרז להביא לנו תפריטים. בדקנו שנינו את התפריט, ותוך זמן קצר מאוד הגענו להחלטה שאומנם אנחנו בחופשה, אבל זה עדיין לא תירוץ לשלם מחירים מופקעים. קמנו ללכת, והבדואי ששם לב שזוג הפראיירים בורח לו בין הידיים, הזדרז לבוא אלינו כדי לשדל אותנו להישאר.

שאל אותנו למה אנחנו הולכים. עניתי לו שתמיד חשבתי שהמחירים באילת זה בלי מע"מ. אחרי שהוא לא הבין את הרמז, הסברתי לו שהמחירים שלו יקרים מאוד. את מה שהיה לו לומר לי על זה בכלל לא ניסיתי לשמוע.

שימצא מישהו אחר לדחוף לו את האלמנט :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...