Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות התנהגות ראש ממשלת טורקיה בזמן המלחמה בעזה ועדיין כיום אני מכריז בזאת על חרם צרכנים על טורקיה.

להלן לעיונכם מספר ציטוטים של ראש ממשלת טורקיה ארדואן כפי שהופיעו בעמודי החדשות:

*בתאריך 28/12/09 ראש ממשלת טורקיה נאם בכינוס מפלגת השלטון ואמר כי "פעולות צה"ל בעזה הן "פשע כנגד האנושות"!

כמו כן שלח לכיוון ישראל איום מרומז כאשר אמר "ישראל עושה מעשים לא אנושיים ברצועת עזה, שיגרמו לה להשמיד עצמה"

והוסיף ואמר "אללה יעניש במוקדם או במאוחר את מי שמפרים את זכויותיהם של חפים מפשע"

*בתאריך 16/01/09 שעה קלה לפני נחיתת מזכ"ל האו"ם באנקרה כינס ראש ממשלת טורקיה מסיבת עיתונאים וטען כי יש לגרש את ישראל מהאו"ם וכי אנו משתמשים בתירוץ החמא"ס בכדי לבצע רצח המוני של פלסטינאים תמימים (כנראה שהוא התבלבל עם העובדות וחשב שמדובר בשואה שהם המיטו על האומה הארמנית, מיליון וחצי ארמנים הושמדו שם כאשר מרבית הנרצחים נרצחו בשריפה, אולם לחץ דיפלומטי אגרסיבי ביותר של משרד החוץ הטורקי גורם להשתקת המאורע בצורה מרושעתוחסרת מצפון למרות שהתרחשה לפני 90 שנה).

* בתאריך 29/01/09 בעת שהות במסיבת עיתונאים בדאבוס נטש ראש ממשלת טורקיה את הישיבה במפגיע וגרם לתקרית דיפלומטית עם ישראל בזמן שהוא אומר לשמעון פרס, נשיא מדינת ישראל "זה עצוב ולא הומניטארי למחוא לך כפיים"..

*בתאריך 29/01/09 קרא ראש ממשלת טורקיה לנשיא ארה"ב החדש אובמה לשנות את הגדרות אירגוני הטרור ולהוציא את החמא"ס וחיזבאללה מהגדרה זו. "על אובמה להגדיר מחדש את ארגוני הטרור במזרח התיכון", אמר ארדואן. "בהסתמך על הגדרה זו, יש לשנות את המדיניות האמריקאית באיזור".

על פי תפיסתו, אמנם שני הארגונים מחזיקים בזרועות צבאיות, אולם חמאס הינו גוף השלטון ברצועת עזה, וחיזבאללה מהווה כח פוליטי משמעותי בלבנון.

ואני שואל אתכם, האם זו המדינה שאנו רוצים לנסוע אליה?

האם אנו מעוניינים לתרום את כספנו למדינה שכ"כ חדורת שנאה אלינו?

האם אנו רוצים "לנפוש" במדינה שהפכה את השמצת ישראל לסדר היום שלה?

את הנופש הקיץ נבלה איש איש במקום שהוא יבחר כל עוד זה לא בטורקיה (ולאור המצב הבטחוני אני ממליץ על נופש בארץ כאופציה זולה וגם כעידוד למשק המקומי).

אודה לכם אם תעבירו את המכתב המצורף לכל מי שמופיע ברשימת התפוצה שלכם,

תודה מראש

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מזה שחופשה בארץ היא הכל חוץ מזולה, אני מסכים בהחלט עם האמור לעיל.

ורק לחשוב שבלעדינו, חיה"א הטורקי היה בגדר בדיחה עצובה... אסור לתמוך בבוגדים האלה בשום אופן!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף בהחלט למסע.

עם זאת - אין לי אלא להצר על כך שהיחסים שלנו עם טורקיה הולכים ומדרדרים. לא יודע עד כמה אתם מעורים, אבל יש (והיה) לנו יופי של ייצוא לשם, ואין לי ספק שלא מעט מפעלים בארץ ייפגעו מהרעת היחסים.

בחברה הקודמת בה עבדתי (בינלאומית, כמעט בכל הארצות) שידכו בין השוק הישראלי לשוק התורכי (יצרו יחידה כלכלית אחת), כיוון שזו הייתה המדינה היחידה באזור שנחשבה לידידותית לישראל.

במהלך כמה ביקורים באיסטנבול, התחוור לי שהתנועה המוסלמית הולכת ומתחזקת שם, למרות נסיונות הצבא להשאיר את המשטר החילוני על כנו, על פי צוואת אתא טורק.

אמרתי כבר לכמה קולגות שנראה לי שימי שיתוף הפעולה הכלכלי הולכים ואוזלים, אבל לא חשבתי שזה יגיע כ"כ מהר.

בסה"כ - חבל - אחרי לא מעט שעות טורקים, והרצאה מאלפת על שיתוף הפעולה בין שתי המדינות (מפי שגריר ישראל בטורקיה בעבר), ההפסד הוא של שני הצדדים, אבל אין לי ספק שבגירה צודק (זה פעם אחרונה שאני מסכים איתך, שומע?).

פורסם

אם להיות מציאותיים, מיותר להכריז חרם צרכנים, ממילא זה לא יבוצע וימשיכו לקנות את תוצרתם.

אף אחד לא יעז לנסוע לנופש בטורקיה, חרם הנסיעות יתקיים מתוך פחד, ולא מתוך הכרזת חרם. היהודים שם פוחדים לצאת לרחובות וכבר ירקו שם ברחובות על עובדי השגרירות.

נראה שהיחסים איתם עומדים להסתיים.

אם כבר חרם, אז גם על ספרד ומי הבא בתור ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, אתה טועה,

עד עכשיו ועדי העובדים הבאים שלחו הודעות למשרדי הנסיעות לא להעביר להם הצעות נופש בטורקיה לרגל חופשת הפסח בשל חרם על טורקיה:

חברת חשמל - 9000 עובדים.

נעמ"ת - 3500 עובדים.

בזק - 7500 עובדים

לשכת עורכי הדין - 27,000 עובדים.

את הנתונים האלה כמובן יש להכפיל ב 2 כי אנשים נורמטיבים בדרך כלל נוסעים בזוגות או אפילו משפחות.

ככה שאם המייל ידחוף גם אנשים פרטיים להחלטה הזאת אז אפשר להגיד "שיזדיינו הטורקים!" (בת#ת) :lol:

ולעניין ספרד, אם אתה בקיא בעניינים אתה אמור לדעת שספרד היא קורבן של עצמה של חוק בעייתי וכמו כן, חלק מהעניין באשמת משרד החוץ ומשרד המשפטים שהיו אמורים להגיב לעניין תוך פרק זמן מסוים. בגישת ה"סמוך" וה"יהיה בסדר" וגם קצת "אל תדאג" העניין הוזנח.

אם היינו מעבירים את החומר בזמן שהם דרשו, עפ"י החוק הספרדי הם לא היו יכולים בכלל לפתוח בחקירה, מאחר ולא העברנו...עזוב, יהיה בסדר אחי...אל תדאג :evil:

שמר,

1. אני מאמין שיחסי מסחר ובטחון עם טורקיה, בין אם גלויים או סמויים תמיד ישארו בדיוק כמו שיש היום יצוא ישראלי לסעודיה וקטאר.

2.זה מפחיד, בסוף עוד נתחתן :shock:

גם ככה רמזו לי שחוץ מקו נסיגת השיער שלי שכבר מגיע לעורף אנחנו יותר מידי דומים במראה ובדעות (אמאלה) :shock:

פורסם

ממש במקרה הפסקתי לקנות לפני שבועיים פסטה מתוצרת טורקיה.

אני מניח שפשוט אמשיך במגמה. מה שכן, לא מוותר על הטוסטר-אובן!

חבל, בקיצור. באמת היה שיתוף פעולה מוצלח,

בעיקר בעסקאות בטחוניות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני כמה חודשים מכרתי את הדובלו, אבל זה לא קשור לעניין :wink:

פורסם

אנחנו כבר ממזמן לא היעד של התורכים במלונות

יש להם קהל חדש שמכניס הרבה יותר כסף

פעם אחרונה שהייתי בטורקיה רוב המלון היה מפוצץ

בגרמנים ורוסים

תמיר.

פורסם

אעפ"י שאכן יש קהל רוסי וגרמני גדול, אתה לא יכול להתעלם מהמסה של הקהל הישראלי בטורקיה.

וגם אם הטורקים לא יסבלו מזה אפילו מעט, לפחות אנחנו נהיה יותר שלמים עם עצמנו, לא?

פורסם

אני אישית כבר דיי הרבה זמן נמנע מלקנות אצל ערבים, בין אם מדובר על שווארמה או חלקי חילוף לאוטו , אני מעדיף לתת פרנסה ליהודי ולא לערבי.

ממליץ גם לצרף את זה לחרם..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני לא אעשה עסקים הם ממשלת טורקיה אבל בדיוק כמו שלא אעניש כל פלסטינאי על מעשי החמאס רק בגלל שהוא גר בעזה כך לא אעניש כל טורקי.

לנופש לא אסע לשם אבל לא אחרים תוצרת טורקית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם הרעיון הנ"ל.

העולם מספיק גדול ויש המון מקומות אחרים לבקר בהם.

שילמדו להתנהג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...