Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיבה לנפוש שם!

טוב מאוד שחברות ישראליות מחרימות את טורקיה.

האם אנחנו רואים משהו שמקביל לנפילת משטר השאה באירן ...?

טורקיה שנהפכת לאט לאט ממדינה בעלת שלטון חילוני, למדינת הלכה ודת .

מסכים בהחלט.

לזרוק את כל הקורולות שיוצרו בטורקיה מצוק :wink:

כנ"ל עונדות :D

2001 Opel Astra 1.6

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אנחנו רואים משהו שמקביל לנפילת משטר השאה באירן ...?

טורקיה שנהפכת לאט לאט ממדינה בעלת שלטון חילוני, למדינת הלכה ודת . :D

לא, ונקווה שלא.

טורקייה היא לא רק מדינה בעלת שילטון חילוני אלא מדינה שמפרידה בין דת ומדינה, הלכה למעשה.

כדאי תמיד לזכור שגם לטורקים יש הרבה מה להפסיד, ולא רק בשל אי הגעת תיירים לאנטלייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תחשבו שנית

אתם מנסים לעשות לתורכים את מה שאנחנו מגנים שעושים נגדנו.

בכך אתם למשל מכשירים חרם אקדמי על מרצים ישראלים באנגליה או על אוניברסיטאות בארץ בגלל עמדות של ממשלה ישראלית כזאת או אחרת, ללא שום קשר לעמדת המרצים האלה..

לי אין מלחמה עם העם התורכי, ולפגוע בתורכים החביבים שמארחים אותנו באנטליה ושדווקא הם רוצים אותנו, זה לדעתי לא במקום.

ואל תשכחו שתורכיה היא לא מדינת אויב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, אני לא אסע לשם כרגע כי אני מפחד והממשלה שלהם לא מראה שום נכונות להגן עלי. כל זמן שזה המצב כף רגלי לא תדרוך שם.

אני אמשיך לקנות תוצרת טורקית אבל לא אסע לשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עד המהפכה גם אירן לא הייתה מדינת אויב...

לא סתם נבחר שם שלטון איסלמי שלאט לאט מקנה חופש פעולה לאיסלם..

מישהו זוכר מה קרה לא מזמן שקבוצת הכדורסל "בני השרון" ביקרו בטורקיה..?

אי אפשר לדעת כבר מה יהיה , אבל נקווה שזה משברון בלבד.

בכל מקרה ,

בעבר בכל ניסיון הפיכה\התעוררות איסלמית בטורקיה , הצבא הטורקי ממש לא ישב בשקט ונתן לזה לקרות.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לעשות חרם בארץ אנחנו לא מסוגלים, אז גיב מי א-ברייק (-:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תחשבו שנית

אתם מנסים לעשות לתורכים את מה שאנחנו מגנים שעושים נגדנו.

בכך אתם למשל מכשירים חרם אקדמי על מרצים ישראלים באנגליה או על אוניברסיטאות בארץ בגלל עמדות של ממשלה ישראלית כזאת או אחרת, ללא שום קשר לעמדת המרצים האלה..

לי אין מלחמה עם העם התורכי, ולפגוע בתורכים החביבים שמארחים אותנו באנטליה ושדווקא הם רוצים אותנו, זה לדעתי לא במקום.

ואל תשכחו שתורכיה היא לא מדינת אויב.

תורכים חביבים שמארחים אותנו באנטליה?? איפה אתה חי ידידי? במקרה הטוב הם רואים בך ארנק מהלך, לגבי החרם ברגע הראשון שראש הממשלה שלהם פצה את הפה וראיתי את צילום השלט שנתלה בשוק באנטליה שאמר"אין כניסה לרוצחים ישראלים" זה היה ברור שכף רגלי לא תדרוך שם, מעבר לזה גם אחרי הביקור הראשון והאחרון שלי שם בשנה שעברה החלטתי שכף רגלי לא תדרוך שם והייתי במקומות רבים בעולם בכדי לזהות יחס אוהד ושל הטורקים לא היה כזה, כפי שאמרתי ישראלים הם לא אוהבים ורק עכשיו בזמנים קיצוניים כמו אלו פשוט רואים את פרצופם האמיתי-ערבים כמו כולם ולא "ערבים אירופאים" ולא בטיח. אני אשתדל להחרים כל דבר שיוצא משם וברוב המקרים הוא גם עשוי ח*א ובטח שלא אדרוך שם לעולם כמו שלא אסע פעם נוספת לקשמיר או למצרים וגם שם הייתי ונהנתי יותר מבטורקיה .

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

למען האמת, ביקרתי במהלך חיי פעמיים בטורקיה, האחרונה שבהן היתה לפני כשנתיים.

בשני הביקורים זכיתי להכיר אנשים נחמדים. אנגלית הם אומנם לא כל כך מבינים, אבל בניגוד לצ'כים (שעל ה"חוויה" שלי איתם סיפרתי לפני ימים אחדים), תמיד מלאי רצון לעזור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תורכים חביבים שמארחים אותנו באנטליה?? איפה אתה חי ידידי? במקרה הטוב הם רואים בך ארנק מהלך, לגבי החרם ברגע הראשון שראש הממשלה שלהם פצה את הפה וראיתי את צילום השלט שנתלה בשוק באנטליה שאמר"אין כניסה לרוצחים ישראלים" זה היה ברור שכף רגלי לא תדרוך שם, מעבר לזה גם אחרי הביקור הראשון והאחרון שלי שם בשנה שעברה החלטתי שכף רגלי לא תדרוך שם והייתי במקומות רבים בעולם בכדי לזהות יחס אוהד ושל הטורקים לא היה כזה, כפי שאמרתי ישראלים הם לא אוהבים ורק עכשיו בזמנים קיצוניים כמו אלו פשוט רואים את פרצופם האמיתי-ערבים כמו כולם ולא "ערבים אירופאים" ולא בטיח. אני אשתדל להחרים כל דבר שיוצא משם וברוב המקרים הוא גם עשוי ח*א ובטח שלא אדרוך שם לעולם כמו שלא אסע פעם נוספת לקשמיר או למצרים וגם שם הייתי ונהנתי יותר מבטורקיה .

אני לא יודע מה איך אבל אני הייתי בטורקיה כמה פעמים בכל מיני איזורים (אנטליה, איסטנבול, קוניה ועוד מספר מקומות) ותמיד זכיתי לאירוח כיד המלך לרוב על חשבון המארח.

אתה יכול לזלזל עש מחר בתעשייה הטוקית אבל מה שהם מצליחים לעשות אנחנו לא נעשה גם עוד 20 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני שמח שי שהרושם שלך מטורקיה שונה משלי, אני בטוח שיש יוצאים מן הכלל, אני פשוט הייתי בנופש דווקא במלון מפואר מאוד ,אבל התחושה כשיצאתי לשווקים הייתה פשוט גועלית , אחרי רבע שעה של סיבוב שם לקחתי מונית חזרה והייתי במלא מקומות אחרים בעולם שם נחשבים ללא הכי אוהדי ישראל ושם דווקא הרגשתי טוב יותר , לגבי התעשיה הטורקית , אל תשווה בבקשה ל"ראש היהודי" אז מרכיבים שם הרבה יצרנים בגלל כוח עבודה זול וקרבה גיאוגרפית וכן אני מריח כאן ויכוח מתמשך.. אבל אני מאמין בישראל ביכולת בפיתוח ובכל השאר.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
בני, אני לא אסע לשם כרגע כי אני מפחד והממשלה שלהם לא מראה שום נכונות להגן עלי. כל זמן שזה המצב כף רגלי לא תדרוך שם.

אני אמשיך לקנות תוצרת טורקית אבל לא אסע לשם.

זה בדיוק מה שכתבתי. אתה לא היחיד. נראה שהרוב יעשו כך. לא יסעו מפחד ולא מחרם.

כדאי תמיד לזכור שגם לטורקים יש הרבה מה להפסיד, ולא רק בשל אי הגעת תיירים לאנטלייה.

אנחנו יכולים לזכור for ever. למי זה יעזור ?.

זה ישפיע עליהם כשלג דאשתקד. כבר ראינו אצל המוסלמים מעזה את החישוב שלהם, בקשר לרווח והפסד.

אצלם הכל פועל נגד ההגיון שלנו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לעשות חרם בארץ אנחנו לא מסוגלים, אז גיב מי א-ברייק (-:

מסכים בהחלט :lol::lol:

אבל אני מתחייב שאני לא יסע לטורקיה יותר בחיים . לא חסר מקומות אחרים בעולם שאפשר לטייל בהם.

פורסם

נסיון יפה, שוגר.

אתה באמת חושב שאחרי שחשפת איזה מן שמאלן זורק אבנים מנעלין אתה בשרשור על עזה אתה תצליח לנקות את המוניטין שלך עם החרם הטיפשי הזה?

מוב און בייבי :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ,לתורכים ,לאירופה ולעולם כולו זיכרון מאוד קצר .

מישהו מאוד חכם אמר פעם "עם שאינו זוכר את עברו עתידו לוט בערפל" התורכים כנראה שכחו מה היה בעברם

הלא רחוק ,פשע נגד האנושות העתק מדוייק של שואת הנאצים ביהודים רק עם שחקנים אחרים.

אז לפני התלעמות נוספת של כל גורם תורכי ,או אותו ליצן שקורא לעצמו ראש ממשלת תורכיה יש לי רק משהו אחד לומר

"טול קורה מבין עיניך" כלומר בדוק את עצמך לפני שתבקר אחרים זוהי צביעות ממדרגה ראשונה.

מי שרוצה ללמוד עוד על שואת הארמנים מוזמן:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%9D

חשוב להפיץ את העניין הזה . כי ההסברה הישראלית קצת לוקה בחסר.

• תוכן חדש...