Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לי כרגע אימייל מאפריים סנה.

כתובים בו כל מיני שקרים וכל מיני דברים שאמורים לגרום לי להצביע בשבילו (אני לא זוכר מאיזה צד של הקשת הפוליטית הוא, אז הייתי תוקף באותה צורה כל פוליטיקאי ששולח זבל).

זה ממש מעצבן אותי כי לדעתי לא צריכה להיות להם האפשרות לשלוח לי תעמולה לאימייל, במיוחד כשהאימייל שלי הוא לא ישראלי, אלא בינלאומי (כמו של רובנו).

בסוף האימייל היה כתוב בקטן "דיוור זה אינו בחזקת "דבר פרסומת" ולכן לא חל עליו חוק התקשורת החדש בעניין דואר זבל שכן אינו בא לעודד רכישת מוצר או שרות כלשהו כלשון הגדרת החוק".

במילים אחרות, "חוקי אבל מסריח".

למה הם מסתתרים מאחורי הטכניות של החוק וחושבים שאני מעוניין לקבל את השטויות שלהם?

זה מראה על החשיבה שלהם: "כל עוד זה חוקי, לא משנה אם זה מוסרי או אם זה מפריע".

גועל נפש!

פורסם

זאת כן פרסומת

1. אנחנו נמצאים בתקופת בחירות, איזו סיבה יש לפוליטיקאי לשלוח לך מייל אם לא לפרסם את עצמו?

2. יוסי ציין שנאמרו דברים כדי לשכנע לבחור, זאת פרסומת כמו ששולחים לך מייל שמראה קטלוג של בחורות ערומות כדי שתקנה ויאגרה ושאר הכדורים.

3. זאת הסיבה כנראה למה שרפו לו את הרכב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
השב למייל ושאל אם הוא יכול לארגן לך שיחת ועידה עם איירטון סנה.

:hihi::roflmao:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. אנחנו נמצאים בתקופת בחירות, איזו סיבה יש לפוליטיקאי לשלוח לך מייל אם לא לפרסם את עצמו?

קוראים לזה תעמולת בחירות :p

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אל דאגה, יוסי.

עוד שבועיים וקצת (או פחות, לא זוכר כרגע)

לא תשמע ממנו יותר הודות למשהו חביב ששמו "אחוז החסימה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא אכפת לי מי הוא, שלא ישלח לי אימיילים עם פרסומות.

מבחינתי זו כן פרסומת.

מה ההבדל בינו ובין האידיוטים שמשאירים לי מלא זבל בתא הדואר בשביל שאני אקנה בסופרמרקט שלהם ולא של המתחרים?

זה בלתי נסבל, זה מעצבן וזה מרגיש כמו חדירה לפרטיות.

פורסם

גם אני קיבלתי את דבר הנבלה הזה.

אין מה לעשות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז זהו, שזה הגיע לי לGMAIL.

אם זה היה מגיע לוואלה או לאיזשהי כתובת של חברה בארץ, אולי הייתי מקבל את זה ושותק.

מה שעצבן אותי זה שזה הגיע לGMAIL.

דווח על זה כדוא"ל זבל, וזה יפסק....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...