Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי מזדה 323 ומקדימה יש שם רמקולים 5X7 ואני החלתתי להחליף אותם ל6.5". חשבתי על מורל אבל לא יודע איזה דגם לבחור. הסטקלתי ל DOTECH MKII, לDOTECH OVATION ו גם לHYBRID. אתם יכולים להגיד לי מה יתאים לי. אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה חוץ מרפ ודגז. יש לי HU ALPINE 9855, מגבר MAC AUDIO Z4200 וסב של MAGNAT. יש לי גם רמקולים של אוטו הקודם MAGNAT EXTREMA 2130 5.25 ואני גם מתלבט אולי לשים אותם ולא לקנות MOREL 6.5. תמליצו בבקשה.

פורסם

אתה צריך ל שמוע את הסטים על מנת להחליט מה הכי טוב לך באוזן.

הכי פופולרים זה המורל הייבריד שאמרת והמתחרה שלו הקלאורוס של היבריד אודיו.

לגבי הטוויטרים של מורל יותר רכים ושל היבריד יותר דומיננטים - זה כל אחד אוהב משהו אחר לפי הטעם שלו.

לגבי המידבאס הקלאורוס הרבה יותר טוב.

אבל חייב לשמוע .

פורסם

זה ענין של טעם, קשה להמליץ לך דווקא על הייבריד אוביישן או דווקא על קלארוס של הייבריד אודיו.

אתה צריך לשמוע אותם על מנת להחליט.

בכל מקרה את הקלארוס אתה יכול לרכוש אצל היבואנים חברי הפורום, לאוד אנד קליר:

עכשיו במבצע ב1950 ש"ח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241625

השאלה מה התקציב שלך?

פורסם

זה ממש עניין של טעם - בכל מקרה אם אתה יכול להרשות לעצמך את ההייבריד בהתחשב בכך שיש לך מגבר מספיק חזק, אין סיבה שתרכוש את הדוטק.

לגבי קלארוס סט מעולה, יוצא מן הכלל אפילו - אבל הטוויטר שם הולך לכוון שונה ממוראל.

אתה צריך לשמוע את שני הסטים ולהחליט - שתי הבחירות בעיניי, בחירות מעולות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב הזה חדש הייתי הולך על הדוטק.

משומש כמובן שיש הרבה אופציות נוספות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...