Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תגיע בגישה שלילית, תגיע לפגישה ותראה מה יש לו להציע לך.

ובכל מקרה אל תמהר לקבל או לדחות על הסף את ההצעה שתקבל. עד שלא תדע את מצב הרכב לאשורו לא תוכל לדעת מה גובה הפיצוי שמגיע לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי קצת שונה משל כולם.

אני חושב שאתם צריכים טרם ההגעה לפגישה לחשוב האם אתם מוכנים בכלל לקבל את הרכב בתמורה לפיצוי כספי כלשהו. אם נראה לכם שבתמורה לסכום מסויים תסכימו להשאר עם הרכב, הגיעו לפגישה מוכנים. אם אינכם מוכנים לקבל רכב אחרי תאונה בשום פנים ואופן, אז דרשו את ביטול העסקה.

בכל מקרה, הקליטו.

אתם עם היד על העליונה בכל הסיפור הזה ואינכם חייבים להסכים לכלום.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

+1

ומוסיף:

אני דווקא הייתי הולך לבדיקה במכון ובמידה והייתי מעוניין לקבל את כספי (ולא להשאיר את הרכב אצלי) הייתי תובע ממנו גם את כספי הבדיקה.

במידה והוא מסרב, לא חסרים מקומות טובים ובחינם לפנות אליהם לפני עו"ד.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לפני שאתה הולך אליו, חבר שלך יכול אולי לבדוק מה הראה מד האוץ (קילומטראג') בכניסה האחרונה למוסך מורשה?

אפילו אם זה היה מזמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן הרבה מאיתנו מצפים לשמוע על ההתפתחויות. האם נסעת לבדיקה לפני הפגישה? האם גילית מה מהות התאונה שהרכב עבר? מה ההצעה שקיבלת?

פורסם

תלמד כלל: בחיים, אבל בחיים לא להאמין לסוכני וחברות ליסינג. בחיים!

הם יכולים לרמות אותך על ימין ועל שמאל, בלי שתשים לב אפילו. וכמה כואב שזה הולך להישמע, אמא שלך גם אשמה.

היא יכלה לקחת את הרכב לבדיקה (כמובן שעל חשבון החברה-ליסינג) ולמנוע את כל הבלאגן הזה. אם אני למדתי משהו מליסינג, זה בחיים לא להסתמך עליהם, כי תאמין לי שאף לא רוצה לדעת איך ואיפה הם מטפלים ברכבים.

מה שאני הייתי עושה זה להביא בכתב את תוצאות הבדיקה, מצורף לתוצאות הבדיקה שקיבלת מהליסינג וכל הפרטים הנוספים, הולך אל החברה שבה קנית את הרכב, מבקש פיצוי (רצוי ומומלץ רכב יותר מתקדם ושנה יותר מתקדמת) ובמקרה של סירוב מצד החברה - תביעה. בסופו של דבר אתה תקבל את מה שאתה רוצה, כי קרה לא פעם ולא פעמיים מקרים כאלה ותמיד חברות הליסינג הפסידו.

נא השאר רווח לאחר סימן פיסוק. זה הופך את הטקסט לנעים יותר לעין ומקל על קריאתו.

פורסם

בקשר לנושא, סליחה שאני נדחף אבל שאלה קטנה.

גם אני קניתי מאוטודיל רכב (גולף GTI בסופו דל דבר), ובדקנו אותו אבל לא ממש שילמתי על בדיקה בעוד מוסך כי לא היה לי כוח.

אם אני אבדוק אותו עוד כמה ימים (מקבל אותו מהם רק בראשון לחודש) ואני אגלה פרטים שונים ממה שרשמו לי בחוזה, גם אני אוכל להתעמת איתם?

לא שאני רוצה להגיע למצב כזה אבל אני לא יודע אם אוטודיל שקרנים או לא.

פורסם

Roy,

אני מקווה שאתה תהיה ישר כמו אוטודיל, ובבוא היום כשתרצה למכור את הרכב תספר לקונה הפוטנציאלי את כל הליקויים הקיימים ברכב.

אם אתה לא בטוח שאתה תעשה כך, למה אתה סומך על מישהו אחר שיהיה יותר ישר ממך?

הבעיה היא לא עם מה שאומרים, הבעיה היא עם מה שלא אומרים במפורש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום לכולם אז ככה לגביי העידכון...(מצטער לא היה זמן לכתוב..)

ניגשנו יום למחרת לסוכנות. מלווים באנוכי,אמא שלי וחבר של המשפחה שמגיע מתחום משפטים.

לאחר שחיכינו 3 וחצי שעות (על השעון) לסוכן אשר סגר איתה את העסקה התחלנו לדבר.

כמובן שבתחילת השיחה שמתי את מכשיר הפאלפון שלי על הקלטה וקירבתי אותו בלי שהוא ירגיש כמה שיותר להקלטה טובה יותר. התחלנו בשיחה. שאלנו איך יכול להיות דבר כזה שבפרוש הבטחתם דבר אחד ומסתבר שבמציאות זה שונה לחלוטין וכו וכו.. הסוכן אמר שהייתה טעות חמורה אצלם במחשבים ובנתונים של הרכב הוא נורא מצטער ורוצה לפצות אותנו.

עכשיו ההצעה שלו הייתה לשדרג לרכב מאותו סוג (מיצובישי לאנסר) רק שנתון צעיר יותר (2007) רק שאנחנו חייבים להוסיף לו 10.000 ש"ח ל"עסקה" הרכב אגב עבר 90 אלף קילומטראז'.

העסקה נישמע לנו לא הגיונית ולא כלכלית בכלל. באותו הרגע החלטנו לבקש את הכסף שלנו בחזרה ולבטל בעצם את החוזה מבלי להגיע לבית משפט וכו... הסוכן סירב וניסה לשכנע אותנו שוב ושוב בכך שהוא מוריד מידי פעם 500ש"ח עד שהגיע ל8500 ושם נעצר. אנחנו המשכנו לא להסכים. ובכלל מכול אותו היום קיבלתי את החווית קניה הכי רעה שקיבלתי מעולם (וביקרתי בהרבה מקומות בעולם) ולעולם לא הגעתי למצב כזה של :המתנה של 3 וחצי שעות, בחוץ היו עוד כ3 לקוחות זועמים שמעוניינים להחזיר את הרכב מסיבות כאלו ואחרות, זילזול מצד המזכירה ששיקרה לנו כול פעם מחדש בקשר לאיחור של הסוכן פעם הוא שם פעם הוא בבדיקות וכו... הכי גרוע שכול פעם משנים את הבן אדם אשר אמור להיות אחראי על העיניינים. 3 פעמים שאלנו את העובדים מי הוא מנהל הרשת/מנכ"ל ובכול שלושת הפעמים קיבלנו תשובות אחרות. לבסוף הגיע הסוכן והיה מה שהיה. בכול אופן החלטנו שעם הוא לא מציע לנו משהו טוב יותר אנחנו לוקחים את הרגליים שלנו והולכים ישירות למשפט.

מהרגע שבו הסוכן סירב חד משמעית. ניכנס החבר של המשפחה לתמונה. הוא דיבר בטון חלש ומקצועי (מה שדיי הבהיל את הסוכן חייב לציין) הסביר לו את המהלך הדברים שהולכים לקרות לו ולחברה שלו מעכשיו, הסביר לו שבידנו חוזה מפורט שמראה שאכן הדברים שהוצגו על הנייר לא משקפים את המציאות. את הפירסום הגרוע שהוא עומד לקבל עקב פנייה לעיתונים וכו.. ותביעה מאוד קשה שבה נשקיע את כול מאמציו ואת מיטב כספנו ונמרר להם את החיים.(כול השיחה הזו נימשכה כשעתיים)

לאחר כמה דקות ניכנס בחור חדש למשרד שהזדהה בתור "האחראי" והציע לנו את הדבר הבאה:

רכב שיגיע בשעה הקרובה מסוכנות אחרת.

רכב מסוג מיצובישי לאנסר שנת 2007 עם 50 אלף קילומטראג' ללא שריטות/מכות/תיקוני צבע/שסי באחריות מלאה.

עם אבזור ספורט הגה ספורט מערכת מולטמדיה משוכללת של PIONNER וגלגלים חדשים עם מגנזיום.

וכול זה ללא שום תוספת כספית מצידנו אך ורק שניסגור את התיק וכול אחד יילך לדרכו מאושר וללא עירוב של צדדים משפטיים.

אנחנו אמרו שאנו מסכימים להצעה בתנאי שרגע שהרכב מגיע אנחנו לוקחים אותו לסוכנות שאנו בוחרים בב"ש והם מממניים את הבדיקה. הם הסכימו. הגענו למוסך שחבר המליץ לנו אליו. לאחר הבדיקה קבלנו דף פירוט שנימצא חלק יחסית מפגמים. נאמר בו שהייתה חסרה ידית אחיזה שמאלית ברכב ועוד כמה שטויות. התקשרו לחבר מכונאי ופירטנו לו את הדף הוא אישר שהרכב במצב טוב. לאחר מיכן שאלנו את המכונאי אשר בדק את הרכב והוא טען. שהרכב במצב מצויין (היה לו קצת מוזר שהרכב יהיה במצב כזה מחברת ליסינג) טען שאינו ניתקל בהרבה רכבים כאלו במיוחד במיוחד מחברות ליסינג למינהם. והמליץ לרכוש את הרכב. וכך לבסוף עשינו. רכשנו את הרכב בתנאים שניתנו לנו ונסענו הבייתה. הגענו לבית בערב. יום למחרת הכנסנו את הרכב למוסך שאת בעליו מכירים היטב מספר שנים וגם שם המכונאי טען את אותם הדברים החיוביים לגביי הרכב.

ועכשיו סוף סוף אנחנו יכולים לישון בשקט.

אז אני חושב שסיימנו את זה בטוב. למרות שזה לימד אותי אישית לעולם לא להתעסק עם חברות ליסינג ולא לסמוך יותר על מוכרים כאלו ואחרים ולבדוק הכול 20 אלף פעם ולקבל כמה חוות דעת.

אז תם וניגמר... שוב מודה לכולם כאן על העזרה והתמיכה... בהחלט הרבה מזה בזכותכם.

פורסם

בסוף קיבלתם רכב יותר חדש ובמצב טוב ללא תוספת מחיר.

זה נכון שכל הסיפור היה מעצבן מאוד, אבל טוב שכך נגמר.

יותר טוב מאשר להתחיל הליכים משפטיים ארוכים נגד חברת ליסינג.

היה גם חכם מאוד לצרף לפגישה מישהו מתחום המשפטים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלמד כלל: בחיים, אבל בחיים לא להאמין לסוכני וחברות ליסינג. בחיים!

הם יכולים לרמות אותך על ימין ועל שמאל, בלי שתשים לב אפילו. וכמה כואב שזה הולך להישמע, אמא שלך גם אשמה.

quote]

בסדר, לא כל אמא יודעת לעשות החלטות נכונות לגבי הכל, וכנראה שבענף הרכב היא יותר חלשה

חוץ מזה מה אתה קיצוני? אני דווקא קניתי בזמנו רכב מסוחר והכל היה בסדר, גם בתהליך הקנייה וגם בעת השימוש ברכב, אגב הרכב נמכר מעל למחירון ולא היתה שום בעיה, פשוט צריך לבדוק מראש הכל.

חארות תמיד יהיו אבל לא כולם כאלו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...